Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Recenze (122)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Kouzelná tvůrčí filmová rozmanitost 80. let. Jednou takhle v noci spadne z nebe ohnivá koule (velmi často používaný motiv) a z něj vyskočí podivné cosi. A ono ejhle, oni neznámí vypadají jako klauni, chovají se tak a zároveň útočí na vše živé. Extrémně kýčovitý, ale nesmírně zábavný film, který se ve své podstatě stal kultem. Lepší kreativitu snad ani nelze dohledat. Velká ústřední melodie, dle nízkého rozpočtu jednoduché, ale povedené masky a účinné speciální efekty, žánrově vše podstatné a známé přeladěné do vkusné komedie zasahující až do samé parodie. Dobré hlášky a nápaditost každé scény prostě nelze upřít. Ano, je vtom určitá dětinskost, ale v tom je právě to celé kouzlo. Klauni jsou strašidelní a zábavní zároveň. Brát tento snímek vážně je naprostá chyba. Tady jde o zcela něco jiného a to diváka pobavit, což se podařilo. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Geniální. Film, kde už od úvodního songu víte, že to bude naprostej nářez. Feelingem to evokuje třeba Fakultu nebo Slimáka... říznuté Pěnou zabijákem. Z tématiky mimozemských klaunů to dření naprosté maximum, má to výborné nápady – vesmírné lodě vypadají jako cirkusy, pušky střílí popcorn, stínohra žere lidi –, tempo, muziku a ohromné množství ohromně fungujícího (a zlomyslného) humoru. Řáchal jsem se nahlas a cítil jsem se skvěle. Lépe to snad nejde. Tenhle film by měl být ve zlatém fondu s Gremliny, ne kultovka pro pár nadšenců. Těším se na sequel! ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Druhý letošní halloweenský horůrek, Killer klowns from outter space jsou totální ujetost z osmdesátek, kde se tvůrci hodně vyřádili, já se bavil, ale každému to asi sednout nemusí. Základní zápletka se točí kolem klaunů, kteří přiletí na Zemi a pistolemi lidi zabalí do kokonů, které následně spotřebovávají. O tom, že zápletka je, stejně jako film hrozně hloupá není třeba moc polemizovat, ale já mám pro podobné hororové komedie celkem slabost, proto se mi líbila i tato. Viděno na AMC. 3* ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Sú tu snáď všetky klaunské vtipy, na ktoré si spomeniete. Z toho pes stopár z balónov je asi najväčší hardcore. Vizuálna stránka je extrémne infantilná. Bohužiaľ mi tu chýba skutočne veľká scéna. ()

Nail 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, klauni z vesmíru, kteří přiletěli šapitém o nekonečných rozměrech. Děj je takový průměr, ale masky klaunů jsou opravdu strašidelné a děsivé (malé děti by se na to neměli dívat). Mě se to na pár věcí líbilo dost a po celou dobu mě klauni bavili. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná hovadina, ale zatraceně zábavná, málem jsem se utlemil její zábavné hlouposti. Něco takového se prostě jen tak nevidí. V tomto případě se opravdu jedná o zábavnou srajkdu, kterou můžete hodnotit odpadem a nebo maximem. No a já dávám starej dobrej střed- zatraceně jsem se bavil. ()

Mayers odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel, můj 350. ohodnocený film vyšel zrovna na jednu z nejnudnějších slátanin, co jsem kdy viděl. Banda zfetovanejch trapnejch klaunů balí lidi do cukrový vaty a vysává je teleskopickým brčkem z brumíka. To všechno za PŘEhlížení policejního náčelníka (kterej si radši na stanici ožírá hubu whisky a kouří doutníky). Vraždy se opakují a s ničím novým nepřicházejí. Efekty přímo hrůzostrašné, humor taky žádný. Tomuhle filmu bych se nesmál ani zhulenej (a to mám jinak trashe moc rád). Všechno to završila závěrečná honička supernesympatické ústřední trojice v klaunském stanu + jako bonus boj s bossem godzillašaškem. Strašlivá nuda, tohle si zaslouží tak půlku hvězdy. ()

Cryptkeeper 

všechny recenze uživatele

Klenot všech klenotů!!! Totální "IT" pecka zasazená do Bčkové kvality ve vrcholové formě. Pure pearl necklace aneb LIVINGDEAD je panic,kterého klauni beztak vzrušují:) ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Klauni zabijáci jsou velmi slabým filmem, natož pak hororem, který není ani v nejmenším schopen zaujmout dnešního průměrného diváka. Takovýto horor už nikoho zkrátka nevyděsí, svou infantilní komedií nikoho nepobaví a prostým dějem bez větších zvratových výkyvů nikoho nenadchne. Celé je to vlastně tak jednoduché, jak kdyby to vymyslelo a sepsalo seskupení děcek v odpolední družině. Možná zaujme pár ujetějších scén, ale tím celá paráda vesměs končí. Jedná se prostě o ten typ filmu, který nedokázal přežít přechod do nového století. Vyhodnocení: Pokud můžete, sáhněte po něčem zdařilejším ()

woo-hoo-hoo 

všechny recenze uživatele

Zabijáckych klaunov z ďalekého vesmíru mám rád aj preto, že spája dve zdanlivo nespojiteľné veci: je to obyčajný viac-menej neznámy béčkový klenot ale zároveň ho považujem za odvážneho reprezentanta psychologického filmu, ktorému neautentické a nelogické herecké výkony len pridávajú na pôvabe (každý môže natočiť originálny film). Nie je to len samoúčelná halucinácia ani divný úlet, ktorý len vyzerá kuriózne a nič viac (čo mi mimochodom postačuje na to aby som film ocenil) ale má aj svoju intelektuálnu váhu a hĺbku ako zobrazenie akéhosi “nakazeného humoru”, ktorý je podivne ozbrojený, nebezpečný a prichádza útokom odniekiaľ “zvonka” ci z inej planetarnej sustavy. Niekde na obale by teda mal mať napísané varovanie pre tých, ktorí majú fóbie z temného psychohumoru. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Je tu hodně negativních komentářů, ale tohle bylo skvělý. Stahoval jsem to jako horror/komedii a jasné béčko a co jsem chtěl jsem i dostal a královsky jsem se u toho bavil. Trošku tahavý začátek, ale po něm to začne nabírat krásné grády. Masky jsou perfektně hnusné a producenti s blbůstkami opravdu nešetřili, ať už v podobně cukrové vaty nebo popcornu. Mít to lepší konec, zasloužilo by si to ještě o hvězdičku víc, takhle 65%. ()

Voorhees 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě neseriózní ultra vtipná parodie na všechno co dává smyls. Navíc se tu zabíjí vším co byste čekali ze všeho nejmín :D !! ()

Knor 

všechny recenze uživatele

je to děsná blbina, to nepochybně. Ale musím přiznat, že jsem se u toho nenudil. Klauni jsou na scéně skoro pořád, žádná zdlouhavá nudná pasáž není a řádí jak vzteklý a vymejšlej strašně šílený věci. Je to ujetý, je to blbý, ale já se nasmál. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Škoda, nápad dobrej, některý vtípky byli i docela podařený. Bohoužel je to celé zabalené do hávu "ala scooby doo" , Určeno pro děti 6-9. let. Opravdu se tu nekoná žádné gore, krev, pokleslá erotika. Jediný co za něco stojí je ta hudba, takže za tu dávám jednu hvězdu navíc. Slabé 3. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Báječná osmdesátková záležitost, všechny ty kreativní a nevšední nápady určitě oceňuji. Nenechte se zmílit, rádoby klaunama, občas dokážou rejpat pořádně pod žebra. ()

zly.dvojce 

všechny recenze uživatele

Maximální možná úchylárna přesahující všechny meze a naprosto sympaticky sebeparodující záležitost. Díky takovým dokonalostem jako vystupování dvaceti klaunů z malého autíčka a následné zaházení strážce dorty nemůžu jinak než dát silné čtyři hvězdičky za úchylnou ale luxusní zábavu :-) ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Už chápu, jak může mít někdo strach z klaunů. Po tomto psycho bizáru k tomu nemám daleko. Ze začátku docela zábavné, ale časem je to monotónní až hrůza. Klauni mi už potom lezli na nervy a nic originálního z nich nevypadlo. Ale ty jejich hlavy si budu pamatovat ještě dlouho. Taky slovní spojení "být ve vatě" dostalo úplně nový rozměr. 2* ()

Reklama

Reklama