Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi Srandovný brak,ktorý nieje skoro vôbec srandovný. Klauni,chovanie postáv a Bohužiaľ veľmi chabé triky ma utvrdili v tom,že film má veľmi lacný look.A takých somariniek je v celom filme oveľa viac.Príbeh má samostatnú kapitolu,omyl tento film nemá príbeh ale iba myšlienku a nejaký tupec v Hollywoode ju presadil a tramtadadá vznikli Klauni zabijaci.Ale nemôžem byť až tak zlí lebo klauni mali štýl a niektoré klaunie vychytávky boli vynaliezavé.Len film celkom obišlo napätie a nedostavila sa ani atmosféra. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Příliš jsem nevěděl jestli odpad nebo plný počet, protože tohle se hned tak nevidí. Nakonec volím kompromis k přihlédnutí, že film perfektně odsýpá, žádné kecy a od páte minuty máte na plátně klauny, kteří z něho téměř neslezou. Není to tak infernální jako třeba Turecké Hvězdné Války, ale logiku tady rozhodně nehledejte. Stylizace a celkové ztvárnění je naprosto luxusně ujeté navíc prošpikované pěkně černým humorem (a kupou mrtvol ikdyž ne nějak gore ztvárněných). Na závěr boss a deux ex machine, kde si logika vzala definitivně volno .... budete v sedmém nebi (nebo mít mdloby). Jenom ta ženská mohla ukázat víc ! :) ()

Reklama

Kusko.t2 odpad!

všechny recenze uživatele

A-ha, a-ha, tak toto niekto riadne posral. Blbí klauni z vesmíru strieľajúci popcorn a vrhajúci šľahačkové tortičky do ksichtov ľudí z jedného tupého mestečka – no dajme tomu. Avšak aj na B film je tento príbeh až opovážlivo žalostne spracovaný, bez zábavy a hororu už vôbec nie. Za toto by si niekto zaslúžil postrieľať, nie už popcornom, ale ostrými. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Béčkovost tohohle čpí na míle daleko už z toho názvu, tak mě napadá, že režisér a jeho příbuzenstvo nemělo cirkusy a kýčovité klauny moc v lásce, když z nich udělal takové vraždící bestie. Ale překvapilo mě využití klasických prostředků k tomu, aby se ve skutečnosti staly ještě děsivějšími. Kdo ví, co se skrývá v cukrové vatě, jahodových koláčích nebo vodních pistolkách. Čili je to tak ujetý, až je to fantastický. A jako správné béčko musí mít taky svoji průvodní píseň "Killer klowns" od The Dickies. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Tento film je taká lolkovina, ktorá sa väčšine ľudí buď páči veľmi, alebo nepáči vôbec. Ja som ostal niekde v strede. Niektoré scény boli fakt vtipné, dobré vymyslené a originálne, ale na druhej strane sa tu našli aj také, ktoré boli trápne a nudné. Dobré na filmu je to, že zo začiatku je hlavný dej točiaci sa okolo hŕstky postáv potláčaný ako keby náhodnými scénami. Treba ešte uznať, že masky boli fakt super. Ale nakoľko hororové komédie nemám rád nehodnotím príliš vysoko. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (9)

  • Když v srpnu 2019 studio Disney koupilo 21st Century Fox, tak bylo odhaleno, že Fox koupil práva a zamýšlel vyvinout pokračování filmu, ale Disney jej zrušil spolu s více než 200 dalšími projekty. (Jan.Kanak)
  • Aj keď všetky autá vo filme majú poznávacie značky New Yorku, na ulici je možné zhliadnuť tabuľu s nápisom "California Highway 152". (beso74)
  • Klaunské larvy (přezdívané jako Baby Killer Klowns), které se vylíhnou z popcornu a následně v koupelně útočí na Debbie (Suzanne Snyder), jsou parodií na klauna v krabičce, v anglických zemích známého jako Jack-in-The-Box. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama