Reklama

Reklama

Království zimních pohádek

(video kompilace)
  • USA Winter Wonderland

Obsahy(1)

Ozdobte si zimní večery krásnou sbírkou svátečních příběhů, ve kterých se představí na jedné videokazetě různí přátelé z dílny studia Disney! Každý z nich vám chce ukázat nějaké dobrodružství, písničku nebo videoklip. Mickey, Donald, Belle, Bambi a mnoho dalších bude vzpomínat na to, co se přihodilo v nezapomenutelných Disneyho klasických filmech Bambi, Kráska a zvíře - Kouzelné vánoce, Co se stalo o Vánocích a mnoha dalších. KRÁLOVSTVÍ ZIMNÍCH POHÁDEK je perfektní dárek pro celou rodinu, který potěší nejedno srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jedná se spíše o takový sestřih muzikálových scén z různých Disneyho filmů, ale za přítomnost příběhu o věčně zmrzlém tučňákovi (moje v dětství nejoblíbenější disneyovka vůbec) dávám hvězdu navíc - tuhle story prostě žeru. ()

Krnac 

všechny recenze uživatele

Zbierka minifilmov, niektoré originálne, iné na motív filmov, dokážu navodiť peknú atmosféru ale viac vianočná je pravdepodobne nová 3D verzia s Mickey Mousom keďže niektoré s týchto kraťasov až tak vianočné nie sú, skôr len zimné, napríklad skrátená verzia filmu Legenda o králi Artushovy (konkrétne toho ako vytiahol meč so skaly,ako malému mi to bolo jedno ale teraz nechápem čo to tam robí). Však všetky sú naozaj dobre natočené a tučniak Pablo podľa mňa patrí k najlepším Disney kraťasom, minimálne tej doby určite. Pekným doplnením sú bonusy ktoré sú vlastne niečo ako titulkové scény, krátky film Cvrček a mravci je tiež výborný na úrovni Pabla. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama