Reklama

Reklama

Without Warning

  • USA It Came Without Warning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokud vetřelec narazí náhodou na skupinku lovců hluboko uprostřed lesů, obvykle je chytí a udělá si z nich nástěnnou trofej. Co ale neví, je, že jeden z lovců chce udělat stejnou věc s ním a oba se pokoušejí dostat toho druhého. (olinka2)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Atmosféra již od prvních minut nasbírá celkem slušné tempo, které je navíc okořeněno i o několik zajímavých hlášek. Divák je v tu chvíli namlsán příslibem zajímavé podívané, která ovšem místy hodně skřípala. Především zato mohou i lehce prkenné herecké výkony všech zúčastněných. Co z toho, že se zde objevilo několik známějších tváří, když ani ty nebyly moc schopné předvést solidní výkon. Některé pasáže jsou navíc i dost nezáživné a zbytečně prodlužované. Tvůrci však i z tohoto dokázali vždy po nějaké chvíli celkem zdatně vybruslit nějakou další povedenou scénou. Dokonce jsem si začal i myslet, že mě čeká vrcholové finále, protože v tu chvíli začalo napětí opět stoupat směrem vzhůru, jenže samotný závěr mě docela zklamal. Přece jenom jsem očekával větší odvaz, než se mi nakonec dostalo. Pořád jsem doufal, že se vetřelec ukáže v celé své parádě nějakou pěknou akcí, ale když už byl konečně vidět, tak celou dobu stál jak kus dřeva. Tímhle si to u mě pánové pohnojili ještě o trochu víc, než tomu bylo u toho otravného pobíhání z místa na místo. I tak si však myslím, že tenhle kousek určitě stojí za pozornost. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Without Warning je Sci-Fi hororovým Béčkem o šmejdovi z vesmíru pro kterýho lidi slouží jako trofeje. Loví je pomocí létajících hvězdic který člověku doslova vysají krev. Samotnej sběratel lidskejch trofejí(mimizemšťan) se v celé své kráse ukáže až v poslední 15minutovce čímž celou tu dobu udržuje diváka v napětí odkudže ty hvězdice vlastně lítaj. Není to sice nic extra ale jako taková jednohubka zcela dostačující. Slabší 3hvězdy. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Sandy a Greg se rozjedou s kamarády k vodě, ale vše nevychází podle plánu, protože se stávají nedobrovolnou kořistí pro lovce z vesmíru... Ani v době svého vzniku nemohl být tenhle film nějaká extra pecka. Létající přísavky nebyly špatné. Velkým zklamáním bylo to, že se mimozemský lovec (Kevin Peter Hall) nezdržel v záběru kamery déle, protože se na něho čekalo dost dlouho. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Béčkový sci-fi horůrek, který brzdí nízký rozpočet a kolikrát fakt dementní jednání postav. Ale kašlat na to, svoji atmosféru si Without warning buduje pečlivě a v nočních záběrech je opravdu zlověstně a znepokojivě efektivní. Nejsilnější scény jsou v opuštěné chatě, kde dvojice Greg a Sandy čelí neznámému vetřelci. Zajímavou roličku chlápka v baru si střihl Neville Brand, známý jako šílený zabijácký magor a majitel hotel z filmu Eaten alive z roku 1976, nebo klasik v převlecích filmových monster Kevin Peter Hall, zde hrající aliena. Hodně důležitou roli hraje mistrovská kamera Deana Cundeyho, jehož filmografie mluví za vše. Without warning je v rámci žánru sympatický počin, škoda jen, že se na maskách a efektech nezapracovalo lépe. Svým způsobem by tak mohl snímek získat kultovní status. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina dejom pripomína klasický slasher. Už len čakáte, či sa odniekiaľ z húštiny nevyvalí Jason, spoza skál nevyskočia deformovaný kanibali a napínate uši, či niekde nepočuť rev Leatherfaceovej motorovej píli. Avšak omyl. Táto časť má akú takú atmosféru, zvyšok je len nudný blábol, kde najväčšiu hrozbu predstavuje šialený bývalý vojak v podaní Martina Landaua a nie mimozemšťan, ktorý si na našu planétu prišiel zaloviť. Dočkáme sa ho až v posledných 15 minútach a to tiež len na pár záberov. Takže, nič moc. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Mimozemského zabijáka zde hraje herec Kevin Peter Hall, obr, který si o 7 let později střihnul roli daleko slavnějšího lovce z vesmíru, predátora. (Adaamos21)

Reklama

Reklama