Reklama

Reklama

VOD (1)

Osudy slavného desperáta Williama Bonneyho, známého spíš pod přezdívkou Billy Kid, se staly vděčným filmovým i literárním námětem. V roli legendárního pistolníka Divokého západu se představil třeba Paul Newman (Kolt pro leváka, 1958) nebo Kris Kristofferson (Patt Garrett a Billy Kid, 1973). Ve filmu Mladé pušky se Billy Kid objevuje jako drzý mladík, který se ocitá na farmě Johna Tunstalla v Novém Mexiku. Anglický farmář poskytuje útočiště mladým štvancům z okraje společnosti, kteří zde pomáhají s péčí o dobytek a vzdělávají se. Když je ale nepohodlný farmář Tunstall zavražděn zločineckým klanem dobytkáře Murphyho, šestice odvážných pistolníků se vydává za krvavou pomstou a rozpoutá tzv. válku v lincolnském okrese. Roli Billyho Kida ztvárnil Emilio Estevez a jeho kumpány ztělesnili další populární herci jako Kiefer Sutherland, Lou Diamond Phillips nebo Charlie Sheen. (Česká televize)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Každého napĺňa niečo iné. U Kastrátora to bude neznesiteľné mudrovanie za každú cenu... a nie, ten pocit určite nepozná. To sa hneď pozná... ;-))

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

mm13

Možná jsem se spletl o rok. Byl jsem na to asi 9x (8x, 6x, těžko říct), a podle mě to bylo buď na konci 1989 nebo v průběhu 1990. Ale to je jedno. byl to nářez. Ten pocit... Nevím jestli to Kastrátor zná. Ten pocit, když vidíš FILM.

na příspěvěk reagoval mm13

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

A já vsadím svou čtyřkolku za mega, že tvoje "V roce 1989 šly Mladé pušky do našich kin." z recenze je pěkná píčovina, protože v našich kinech to bylo na podzim roku 1990. A vyhrál bych. 

na příspěvěk reagoval mm13

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tak jo, už slyším druhej dabing, napřed Auvit (něco šílenýho) a pak Barrandov (pro změnu opět šílenej průser). Hnusnej zvuk, divný hlasy, nedá se na to koukat - a to ten barrandovskej zvuk spáchali profíci ze "zlatý éry". Takže asi nezbude než si to sehnat v originále, abych ten film mohl konečně ohvězdovat. Skutečná zlatá éra dabingu bude ta, až se tenhle národ konečně naučí anglicky a dabing prostě nebude žádnej. (Takže nikdy :D)

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Mezi můj nejoblíbenější western patří Mladé pušky.Když jsem zjistil, že existuje druhý díl okamžitě jsem ho začal schánět.A podařilo se.Bohužel mě druhé pokračování už tolik nenadchlo.V prvním díle měl boj smysl.Ve druhém díle se z Kida stal pouze vraždící maniak, který zabíjí vše živé a když mu umře ten nějaký kamarád je mu to šuma fuk a úsměv mu drží vesele dál.Prostě jsem se nemohl už s tímto v prvním díle sympaťákem ztotožnit.Myslím si, že si Kid na konci života uvědomil, jaký odporný život vedl a jaká odměna ho za to čeká.Pokud tedy nebyl zastřelen.Prostě a jednoduše při závěrečné přestřelce v prvním díle jsem měl slzy na krajíčku a možná také nějaká upadla, ve druhém díle mi něco podobného chybělo.

Fiftis

Fiftis (hodnocení, recenze)

Tom Cruise si strihol len cameo. Vidieť ho 10 minút pred koncom, keď z domu vybehne Charley a následne ho zastrelí.

Uživatel Lars smazal svůj příspěvek.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Buď tam Cruise niekoho len nahovoril alebo tam vobec nehral. Veď v tom istom roku predsa natočil aj Rain Mana, čiže bol už dosť veľkou hviezdou aby ho dali len za nejakého štatistu v Mladych puškách.

enemy of god

enemy of god (hodnocení, recenze)

Mě to nebavilo,ani jsem to nedal do konce,nevím proč,možná je to moje averze na Kífra Šatrlenda,nevím...

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

hirnlego: A tos to viděla jen s tím hovězím dabingem. Vsadím svou tříkolku, že kdybys to zažila v 80.letech v kině, nasolíš tomu pět hvězd a půjdeš na to pro jistotu alespoň 3x. (A to ještě, jak jsem zjistil, někteří ani netuší, že skoro všechno tohle se opravdu stalo!).

na příspěvěk reagoval Castrator

Reklama

Reklama