Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Některé vášně zkrátka nejdou zkrotit. Osudem mladého rančera Johnyho jsou koně a teď i jedna nedostupná žena, krásná Alejandra. Matt Damon a Penélope Cruz ve westernovém romantickém dramatu režiséra Billyho Boba Thorntona o nenaplněné lásce.  Rodina Gradyů vlastnila odnepaměti ranč v Texasu a mladý John si nepřál nic jiného než v rodinné tradici pokračovat. Po smrti dědečka se ale situace změnila. Johnova matka odmítá žít v pustině a ranč prodá. John tedy musí svoji touhu po kráse divokých koní naplnit jinde. Spolu s přítelem Laceym Rawlinsem osedlají koně a vydají se přes řeku Rio Grande do Mexika v naději, že zde dostanou práci jako honáci dobytka. A to se jim také nakonec podaří. Velkostatkář Hector de la Rocha si navíc šikovného Johna velice oblíbí a udělá z něho svoji pravou ruku. Problémy nastanou až ve chvíli, kdy se John seznámí s rančerovou krásnou dcerou Alejandrou… V hlavních rolích milostné romance režiséra Billyho Boba Thorntona o nenaplněné lásce uvidíme hollywoodské hvězdy první velikosti Matta Damona a Penélope Cruzovou. (oficiální text distributora)

(více)

Filmotéka

Související novinky

Zemřel oceňovaný autor Cormac McCarthy

Zemřel oceňovaný autor Cormac McCarthy

13.06.2023

Uznávaný spisovatel, scenárista a držitel Pulitzerovy ceny za literaturu Cormac McCarthy zemřel ve věku 89 let. Smutnou zprávu potvrdil jeho syn John McCarthy. Slavný autor měl na svědomí tak zásadní… (více)

Scottova novinka s luxusním obsazením

Scottova novinka s luxusním obsazením

23.04.2012

O thrilleru The Counselor, který Ridley Scott natočí podle prvního originálního scénáře Cormaca McCarthyho (Cesta, Tahle země není pro starý), jste už u nás četli několikrát. Projekt má v Hollywoodu… (více)

Reklama

Reklama