Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý Holden Pryce absolvoval před rokem Harvard a pak se celé měsíce toulal Evropou. Nyní přijíždí na pozvání otce Masona, vlivného magnáta, který je zvyklý dostat vždy to, co chce, domů do Chicaga. Otec mu chystá velké překvapení. Představuje mu svoji novou, o polovinu mladší manželku Lanu. Zatímco se otec s Holdenem snaží navázat časem zpřetrhané vztahy, Lana začne svého nevlastního syna svádět. Zakrátko vlivného boháče kdosi ubodá ve vlastním domě. Všechny stopy nalezené na místě činu usvědčují z vraždy jeho mladou manželku... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Juto 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý thriller, z ktorého sa stal vražedný mysteriózny film. V niektorých oblastiach to bolo celkom predvídateľné, ale ktoré filmy už nie sú? Film bol spravený tak, že mi záležalo na postavách a príbehu. Herecké výkony boli ešte lepšie, ako som v takomto druhu filmu mohol dúfať. Moja jediná skutočná sťažnosť na film je, že mal až príliš veľa dejových zvratov. 6/10 ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - To byla ale debilita. Jakkoliv dobrý pokus o dobrou atmosféru naprosto zazdilo neskutečně idiotské rozuzlení... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To byla hrůza, to vám musím říct. Hlavní hrdina mně byl od začátku nesympatický a vůbec to celé působilo prvoplánovitě a vůbec ne dobře. A ty stupidní dialogy!? Myslel jsem, že to po půl hodině vypnu. Nakonec jsem se dodíval až do konce, ale nic to neměnilo na kvalitě filmu. Že na konci přijde nějaký zvrat, se dalo čekat, ale že to s těmi zvraty tvůrci překombinují, to jsem nečekal vůbec. Těch zvratů nakonec bylo snad pět během 15min. a já jsem se nestačil divit. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Skoro za 3 právě kvůli nekonvenčnímu závěru a nečekanému rozuzlení. Tím snímek zůstává v žánru thriller, nikoliv krimi, jsem "mile" překvapena. Vlastně jsem se původně chytla na sympatického Andrewa a tak nějak se na vlně dění dostala až do finále. Není ničím novým, že se jedinec nechá (ne)dobrovolně ovlivnit vzorcem chování svého okolí, nejvíce rodiny. Ale faktem zůstává, že už se dávno nejedná o tuto omezenou škatulku, naopak se vzorec rozepjal do celé společnosti jak monstrózní chobotnice. Bohužel, jen aby nebylo příliš pozdě. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama