Reklama

Reklama

Ve vzdálené budoucnosti tráví svůj život na vězeňské galéře dvě mladé otrokyně. Jsou v bezvýchodné situaci. S velkými nadějemi a bez map utečou, neboť jsou přesvědčené, že hůř už být nemůže. Co si ale počnou? Havarují na vzdálené planetě a potkají Zeda, největšího lovce ve vesmíru. Jeho pohostinnost je zpočátku oklame. Brzy ale zjistí, že se ztrácejí ostatní hosté. Jaké strašlivé tajemství skrývají uzavřené dveře Zedova loveckého sálu? Snaží se jim něco zatajit? Ani Sherlock Holmes se nikdy neocitl v situaci jako otrokyně z konce vesmíru. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Slimak 

všechny recenze uživatele

Pchá...no tedy pardon.Filmy sice sleduji a viděl jsem lecco...ovšem vždycky se blýskne na něco co si člověk snad ani nepřipouští že může existovat.Když vidíte trajler na něco jako třeba Útok zabijáckých sexbomb je to vskutku těžko uvěřitelné....zrovna jako tahleta "nevimjaktonazvat" kterou jsem vyzvedl z prachu zapomění a ted dobře vím že tam byla zcela právem....něco takového raději přemažu pořadem Hrnečku vař!...nebo nějakou jinou pytlovinou...neubude. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Přesně jak jsem čekal, OTROKYNĚ jsou HVĚZDNÝ KRIMINÁL v bledě modrém a klidně je můžete považovat za jeho pokračování, protože začínají přesně tam, kde KRIMINÁL skončil - útěkem z vesmírné ženské věznice. No co vám budu povídat, je to nudný ultralevný trash působící dojmem, že ho jen tak z voleje napsal a natočil dvanáctiletý kluk. Takže se to tu hemží spoře oděnými, i vůbec neoděnými půvabnými slečnami s účesy z 80. let, legračně bzučícími a navzájem se shazujími roboty, mutanty se zelenou krví a nechybí ani laserová kuš. Celé se to střídavě odehrává v pevnosti, jejíž interiér připomíná pyramidu a v tropické džungli (oboje je zjevně ateliérové), přičemž kladení pastí a monstrum z obalu videokazety nemohou nepřipomenout PREDÁTORA (a koncept - útěk z vězení + lov na člověka zase BĚŽÍCÍHO MUŽE). Doporučuju pokochat se ve videopůjčovně tromácky barvitým obalem a názvem, zavřít oči a zapojit fantazii, ale rozhodně si tento snímek nepůjčovat. I když je na slečny a jejich odhalené vnady pěkný pohled a dvakrát za film jsem se zasmál, obávám se, že to nestačí. Možná v pubertě a i to pochybuju. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Sexi dobrodružstvo dvoch amazonských krások uväznených v okovách na vesmírnej lodi, ktorým osud neprial ani pri ich, z časti zdarenom úteku. Stroskotanie na neďalekej planétke sa síce spočiatku javí ako pohodové, netrvá však dlho a naše krásne blondínky sa budú musieť zúčastniť lovu na život a na smrť. Dievčatám však pripadne tá menej lákavá pozícia a to pozícia koristi. Film hlavne pre mužské publikum, ktoré je vždy rado ak na obrazovke vidí krásne nebojácne nežné pohlavie potiace sa pri zdolávaní smrtiacich nástrah. Niekto by mohol síce namietať, že Slave Girls from Beyond Infinity toho ponúka len málo zaujímavého, no ja to vidím inak. Treba si uvedomiť a čakať, že sa jedná o jednoduché dobrodružstvo na odreagovanie a pobavenie, bez zbytočných duchaplných a hlbokých rečí. Hlavná je tu ženská akcia! Príjemná sci-fi sexi zmeska, ktorá mi evokovala kadečo, napríklad klasické W.I.P. filmy (hon na ženy) či dokonca aj hru Quake (a to vďaka záverečnej aréne). Oplatí sa vidieť určite. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Najjednoduchšie by bolo miesto komentára, nalepiť sem zopár rehotajúcich sa smajlíkov. Pre koho bol tento film točený? Pre fetišistov, ktorý obľubujú sexy prádielko na úžasných telách modeliek? Ok, beriem! Pre priaznivcov brakových snímkov, vykrádajúcich celú predchádzajúcu kinematografiu? Ok, beriem! Pre technickejšie založených divákov, ktorí sa pri sledovaní zaoberajú hlavne kvalitou ,,monster,, masiek a dizajnu? Ok, beriem! Ale nie v takomto stave. A opäť som bol vo vytŕžení, keď som začul počas záverečných tituliek vykrádačku Goldsmithovho ,,Klingon Battle,, zo STAR TREKu. ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

Nechápu vysoké hodnocení některých uživatelů... Abych se nudil u filmu, který je poměrně krátký, to už je co říct. Ta necelá hodinka a čtvrt mi připadala jako věčnost a skoro nic mě neupoutalo...Dávám jednu hvězdu, protože jsem teda viděl i o něco horší filmy, ale opravdu slabota. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Laciňoučký trash, kde se vyskytuje asi pět postav. Nicméně já se docela obstojně bavil, hodně wtf scén, spoře odděné ženy, maniakální, skvostně přehrávající záporák (připomínal mi Christiana Balea) a hlavně laserová kuš (kterou fakt natahoval!). Navíc je to krátké, takže ke konci, když začne nudnější naháněčka po jungli (respektive dva koridory, které měli ve studiu nebo za barákem :) tak to naštěstí rychle skončí. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Ženské v bikinách bojujúce proti mutantom a zombíkom ( a holými rukami trhajúce reťaze ), to neznie zle, musí to byť však aspoň trochu zábavné. Tu sa po celý čas len tak pobehuje po paláci, prípadne po džungli za doprovodu naozaj otrasných drístov. Nakoniec sa doterigá aj jedno kriplavé monštrum a jeden neduživý umrlec, ale tí už veľa vody nenamútia. "Vtipný" sú len dvaja papundekloví, debilní, strážny roboti hádajúci sa na pláži. Mimochodom - ženská sa odíde v noci kúpať, na pláži je už deň a pri návrate do paláca je zasa noc a to pripomínam sa udeje počas krátkeho časového úseku. Dokonca ani tie polonahé hrdinky nie sú bohvieako sexi, rozpočet už zrejme nestačil na najatie kozatejších predtaviteliek. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Za posledne dva tyzden som videl naozaj neuveritelnu zbierku filmov pre udatneho filmoveho fanusika. Udatneho pretoze ustat tieto filmy chcelo okrem odvahy aj dost vela snahy udrzat stav bdelosti aspon na 25 percent, aby som po dopozerani zvladol este pred zaspanim film vymazat z (aspon mojej) historie. V tejto zbierke sa najdu take klenoty ako nazi-exploitation Love Camp 7, wip Bare Behind Bars alebo nudu v 80´s reprezentujuci Malibu bikini shop. No krala som korunoval az dneska v noci. Nikdy inde nenajdete take veci ako laser kusu, zeny trhajuce zelezne retaze, tie iste blondsky zvedu robotov a nechaju ich pozerat sa ako sa kupu a to najlepsie: krasna slnecna plaz uprostred noci. Najhorsi film co som videl za posledny rok. Za plusy povazujem tri pary prs, tri kusy zadockov a trapne pokusy o hranie az sa clovek na tom dobre bavi. Oku pozorneho divaka neujde prekvapujuco cierne ochlpenie hrajucej blondatej krasky:)) Hold vysoke hodnotenie bude asi dane vekom a objemom hormonov na jednotku krvy vazenych hodnotiacich. ()

Reklama

Reklama