Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kluci Holtovi mají bezvadné rodiče, dobrou výchovu a zdravý rozum. Jedinou vadou na kráse je jejich dělnický původ. A tak, když se začnou točit kolem sester z bohaté rodiny Abbottových, moc ovací za to nesklidí. Srdci ale jen těžko poručíš a láska je jako výbušná směs. Stačí jedna jiskřička a plamen už nikdo neuhasí. Co pomůžou rady synům, aby nemířili vysoko a zůstali radši při zemi. Kdo jednou ucítil nekonečnou touhu, tíseň z odloučení a návaly štěstí v objetí milované osoby, nikdy si nenechá nikým lajnovat život. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (30)

Krissty 

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než se mi podařilo přijít filmu na chuť, takže jsem ho bohužel musela shlédnout nadvakrát, jelikož mě ze začátku opravdu nudil.. Pak už jsem si ale k němu cestu našla a té jemné nevnucující se romantice jsem se poddala.. Jak říkám, je to nenuceně romantické.. Celé takové nenucené.. Jen v tomto případě nevím, jestli je to dobře nebo špatně.. Každopádně Joaquin byl roztomilý, Liv okouzlující a Jennifer sexy! Ale stejně to byl spíš takový průměr.. Ani lepší, ani horší :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $5,936,344Tržby Celosvetovo $-║ Skvelé herecké obsadenie v nevýraznom príbehu, kde nie je dohromady takmer nič čo by v akomkoľvek ohľade mohlo niečo ponúknuť. Dá sa povedať že film trpí z časti aj na neobratnosti režiséra. /40%/ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Illinois, 1957. Dva bratři z chudých poměrů na prahu dospělosti, zažívají radosti i strasti, a když dorazí třeba z ne zrovna povedené party, pořád mají jeden druhého a v garáži stolní tenis. Jenže jsou tu také tři krásné sestry Abbottovic, kterým otec brání v rozletu a jejichž prachatá rodina má nakonec s tou bratrů víc společného, než je na první pohled patrné. Režisér Pat O´Connor, který stojí i za podobně posmutnělou Listopadovou romancí, je na svém křesle nepřesvědčivý. Co nezvládl scénárista, nedokáže ani on posunout někam dál. Některé situace se dějí příliš náhle a kostrbatě, jiné se naopak táhnou a ve výsledné podobě být nemusely. Šťastnou ruku měl naopak s herci. Velká herecká jména se tu sešla v době, kdy všichni krátce poté získali role ve svých zlomových filmech. Joaquin Phoenix neumí zahrát špatně, Liv Tyler je rozkošná, provokatérka Jennifer Connelly zase moc dobře ví, proč spolužákům padají v knihovně pod stůl tužky. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hrozne pohodová a super romantická dráma od Pata O'Connora. Vo filme Inventing the Abbotts sa všetko točí predovšetkým okolo krásnej Liv Tyler a sexi Jennifer Connelly a príbeh okolo nich, vďaka rámci rozprávania, do seba pekne zapadá a záverečné rozuzlenie sa tiež veľmi podarilo. Síce to nie je nič čo by na dlhé roky upútalo, ale bavil som sa a štyri hviezdičky si film rozhodne zaslúži, za to, že ma zaujal, nabudil a Liv a Jenn sa mi viac než páčili. Odporúčam všetkým, ktorí hľadajú pohodovú a nenáročnú romantickú drámu. Všetci hereckí predstavitelia si natáčanie maximálne užívali. Inventing the Abbotts má skrátka dosť slušne vypilovaný scenár, veľmi naozaj dobrých a fungujúcich hlášok, veľmi svižný spád, veľmi pútavé postavy, jednoducho ide o kvalitný snímok a je veľká škoda, že ide o tak pomerne neznámu záležitosť, keďže vážne to stojí za to. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príbeh dvoch bratov. Jeden zmrd a druhý nemrd. A tri krásne dievčatá, poniektoré aj mliečne žľazy ukázali, aby kariéra dobre šmýkala. Inak melodráma, ktorá sa dá pozrieť, zvratov veľa nebolo a šlo to jasne do finále takého, aby slzička ukvapla romantickým dušiam, no ale taký je už rukopis ženskej autorky. A ten preložený názov je katastrofálny. O čo vznešenejšie by bolo napríklad: Objavovanie slečien Abbotových? ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Moc jsem nepochopila český název. Ten ve mně asocioval nějakou "typickou teenagerskou trošku přihlouplou komedii", ale Inventing the Abbotts je vlastně takové v celku poklidné romantické drama s moc pěknými hereckými výkony. Rozhodně lepší průměr! ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Všetci herci ma chytili tak srdečne, že som sa prestal cítiť previnilo, že sa mi páči tento banálny romantický film. 6/10 ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Nijak složité vyprávění ze života dvou bratrů a jejich vzájemného vztahu. Film se vymyká průměru především hereckým obsazením, které snímek vrhá z vod romantiky až k dramatu, které je uvěřitelné a zábavné zároveň. Na herečky se dobře kouká a navíc k tomu ještě hrají, chlapci jakbysmet. Rád jsem zavzpomínal na filmové techniky let devadesátých, dnes už by tenhle film asi v kině neměl šanci, je to moc pomalé, jednoduchý děj, moc se toho nechává na divákovi atd. Pomalé filmy začínám mít čím dál radši a tenhle byl velmi příjemný... ()

eJacques 

všechny recenze uživatele

...Nevím co říct, tyhle filmy z tohoto prostředí a doby USA mě vždycky dostanou... Krásná Liv Tyler a neodbytný Joaquin Phoenix v dobách, kdy se sňatky ještě "téměř" domlouvaly a povolovaly (alias jiná sociální vrstva jiný ženich) a láska byla jaksi tajná, tajemná, a tím tak trochu více vzrušující... ()

Pavlík 

všechny recenze uživatele

17. 09. 2009 (246.); Jacey byl do dívek Abbottových opravdu zamilován, ale oženil se jednou z nich pouze bratr Doug ()

eratni 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozný to nebylo, občas hluchý místa, ale druhá půlka už utíkala dobře, půl hvězdy navíc za krásný mladý Liv a Jennifer. ()

Hermi14 

všechny recenze uživatele

Kromě dobré kamery dokresluje skvělou atmosféru 50. let i výborná hudba Michaela Kamena. Jenže celkem zajímavě se rozvíjející začátek je dále stále utahanější a utahanější a celé to jde tak nějak do ztracena. Herecké obsazení je hodně povedené, ale slabší příběh to bohužel nevyváží. Trefný komentář: dogma97. ()

Joeey 

všechny recenze uživatele

Poměrně vleklá a nevýrazná podívaná, která si hraje s vážným dějem, jeho podání se však mine účinkem. ()

Kitcat 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, né že by byl něčím extrémně zajímavý nebo komplikovaný, spíš naopak. Děj nebyl extra originální a celý se docela táhl. Přesto mě film nenudil. A to s největší pravděpodobností díky hlavním propagonistům. Krásná, zasněná Liv Tyler a vedle ní jiný, unikátní Joaquin Phoenix. Ti dva byli srdcem tohoto filmu, bez nich bych na film buď velmi rychle zapomněla nebo bych se snad ani nedokoukala. Ale něco z toho filmu, něco z těch dvou ve mně zůstalo. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Strkej ho někam jinam, než do mých dcer!" Dva chudí bratři, kteří mají pomyšlení na dcery místního boháče. Dva kontrasty v lásce. Jeden je svůdník a druhý zase poleno. Sympatické herecké obsazení s krásnými děvčaty ale příběh je slabý jak čaj.  Zvláštní atmosféra Ameriky 50. let. Tady se dělili lidi většinou na boháče a lůzu.  6/10 ()

teddinka1 

všechny recenze uživatele

Krásný romanticky tragický příběh s nádhernou Liv Tyler, která celému filmu propůjčuje tak jemnou melancholii svými jemnými rysy a smutnými oči. I když příběh není nijak originální a ani zvláště né nepředvidatelný, což se od takové romantiky snad ani nečeká, mně sedl a i trochu si "pohrál" s mými city. ()

Reklama

Reklama