Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh je zasazen do poklidného městečka Sutcliffe, které se po menším zemětřesení stane centrem násilí. Příčinu podivnému chování místních obyvatel se snaží vypátrat Jennifer (Meg Tilly), která má strach o svou matku (Lorinne Vozoff). (contrastic)

Recenze (7)

movie 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem si připadal jako filmový zlatokop, co narazil na zlatou žílu. Ta ale po prvních třiceti minutách začala řídnout až docela zmizela. Škoda. Každopádně působivá atmosféra maloměstského zapadáku a mysteriózního horroru na mě vždycky funguje. Souhlasím s corpsym, jedná se o softovější verzi THE CRAZIES. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

THE CRAZIES od George Romera dostali v podobe tohto snímku svojho tak trochu miernejšieho príbuzného. Je to prakticky o tom istom, snáď len s výnimkou hviezdnejšieho obsadenia. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Nijak zásadní, ale řemeslně dobře odvedený film, na který se už téměř zapomnělo. Příběh malého města, jehož obyvatelé pomalu ztrácejí rozum není nijak nový, ale když se zpracuje dobře, nemá si divák na co stěžovat. Což je i tenhle případ. Má to sympatické herce i solidní atmosféru. Žánrově to není až tak lehce zařaditelné. Označení jako Mysteriózní/Sci-fi/Thriller je možná poněkud zavádějící. Lidi ve městě prostě ztrácejí zábrany, chovají se násilně a hlavní hrdinka a její přítel, doktor, se snaží přijít na to proč. Stejně zavádějící je i plakát, který spíš odkazuje na nějaký erotický thriller. Celkově solidní film, který by si zasloužil, aby ho znalo víc lidí. 70% ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc na to, že to je od 20th Century Fox. I když počet hodnocení tomu napovídalo, ale tak nechtěl jsem na to vsázet. Divím se, že jsem neusnul, protože se celý film nic nedělo. Ze začátku se mi film líbil, ale pak se tam nic nedělo a jen to bylo jednou za dlouhou dobu střihlý na část, kde je někdo agresivní/naštvaný. Výbuch vzteku u obyvatel mohl být mnohem větší a delší. I mojí babičce se to nelíbilo a to je co říct. Nápad byl docela dost dobrej, ale využití bylo opravdu mizerný. Konec byl neuvěřitelně natahovanej a už jsem si říkal, kdy už to konečně skončí. Na konci mě překvapil text, který potom vypadá, jako že se něco takového opravdu stalo. Moc jsem to nepochopil, asi se opravdu něco takového stalo, ale tak nerozumí tomu, proč to nedali na začátek filmu jako normální lidi. Vyhledávat si to nebudu, protože mě to nezajímá. VYHODNOCENÍ: TOHLE JE NAŠTVANOST? KDYŽ JSEM SE TOHLE LÉTO NAŠTVAL JÁ NEJVÍC, TAK TO VYPADALO TAK, ŽE JSEM HODIL S PET FLAŠKOU O ZEM A TA SE ROZBILA A VYLILO SE Z NÍ VŠECHNO PITÍ (nebojte, pet flašku jsem vzal do baťohu a vyhodil) ()

TylerD. 

všechny recenze uživatele

Skrytý klenot svého žánru. Název chápu jako záměrně zavádějící, doufám. Ale obal? Ten už nechápu :) 75 % ()

Reklama

Reklama