Reklama

Reklama

VOD (1)

Americká černá komedie o chutném jídle, dobrém víně a pádných názorech vypráví o trojici vysokoškoláků, kteří se rozhodnou, že zbaví společnost těch nejútočnějších osob a osvobodí svět od hypotetických hrůz budoucnosti. Jude (Cameron Diazová), Paulie (Annabeth Gishová) a Pete (Ron Eldard) jsou liberálové, kteří o víkendech pořádají večírky, na něž zvou pečlivě vybrané, politicky kontroverzní hosty (Jason Alexander, Bill Paxton, Mark Harmon, Ron Perlman). Bez ohledu na konverzaci je jídlo vždy delikátní, příjemné a smrtící... Pozoruhodná satira režisérky Stacy Titleové dává ostrou a elegantní rotaci tématu, co je v současné americké politice napravo a co nalevo, co je v ní správné a co špatné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

warhammer 

všechny recenze uživatele

Tak to je ukázkový příklad multikulturní stupidyty. My jsme židi, cikáni, "černoši" a jsme nejlepší. Všechno co je proti nám je špatný :D :D :D Násilí je projevem primitivního chování... Ale no tak! :D To že jsou lidi naivní srabi ještě neznamená, že násilník je primitiv. Je to jen člověk, který ví, že násilí řeší vše nejrychleji a nejefektivněji. Na bolest totiž slyší každý a velice dobře. Kecy a poučná rádoby komunikace problémy neřeší v reálném světě. Je zvláštní, že tenhle film natočili zrovna v zemi, která byla získána na základě genocidy původního obyvatelstva, ale to je asi ok, že? Jediný rozdíl je jen v tom, že někdo na to má a někdo ne. Kdo na to má problém vždy vyřeší. Ten kdo na to nemá jen žvaní a díky svojí slabosti a zbabělosti dělá ze silného jedince primitiva. Hold co naplat... na nic jiného se nezmůže :) Hlavní je přece označit za primitiva každého na koho nemá nebo koho se bojí. No já teda nevim kdo je ve finále větší primitiv. :) Je to paráda. Divím se, že se nezačali po hlášce o teplouších ještě zastávat práv pedofilů, zoofilů a nekrofilů. Tam tohle přehnaně humání svinstvo totiž směřuje. Za chvilku totiž nebudou tyhle zvěrstva brány ani jako nemoc. Jen je každý jiný, že? Do prdele s multikulturním humanismem a rádoby morálníma hodnotama! S ukazováčkem v křeči na myši dávám 2* za tuhle židoafroamerickou homopřehlídku multikulti chytráků... samozřejmě jen kvůli příjemnému konci. :) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Celkem v pohode film, problem je, ze nedokaze ani poradne pobavit, ale ani nejak vystrasit nebo vynervovat. Napad sice je dobrej, horsi je, ze vetsinou se skutecne vse odehrava pouze u stolu a vyvoj jednotlivejch postav se ubira tradicnim stokrat omletym smerem. Nicmene sem tam se povedla nejaka atmosfericka scena, sceny s hostama jsou fajn a zaver je hodne cool. Taky se na zaver vyskytuje jedinej solidni herec, Perlman je tady fakt paradni. Jinak to ostatni je sebranka spis nesympatickejch postav a to vcetne Cameron. Slabsi 4*. ()

Reklama

Aelita 

všechny recenze uživatele

"Jsme liberálové, děláme správnou věc. - Tak jak to, že ten svět stojí za h... . - Protože ho neřídíme. - Takže nakonec vykonáme trochu dobra. Pomysli na všechny ty pravicový idioty, bez kterých by na světě bylo líp." ___ Zábavně poučný příběh o vysokoškolácích liberálech, kteří pěstovali sladká rajčata a pořád řešili otázku "zda jsem ubohý hmyz, nebo zda mám právo", a o tom, kdo se směje naposled. Škoda jen, že těch debat zaslepenců se zaslepenci bylo málo - ty přece tvoří největší sousto filmu. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Opravdu černá komedie, kde se těmi úmrtími opravdu nešetří. Na první pohled skvělý nápad, ale není úplně tak využit. Protože zásadně odmítám tvrzení některých uživatelů, že se za filmem skrývá něco hlubšího. Zábavné to sice je, ale to finální rozuzlení nebo vlastně dějová linie, zase tak kvalitní není. Opravdu mě potěšila přítomnost Jonathana Pennere, kterého jakožto velký fanoušek reality show Survivor musím znát, v celkem velké roli. Příjemná a svižná černočerná komedie, ale nejspíše jednou a dost. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Čiernohumorná komédia, ktorá mi svojou nefunkčnosťou po každej stránke pripomenula film Šesť pohrebov a jedna svadba. Má to otrasné postavy, ktoré sa správajú nezmyselne. Zápletka je WTF. Celkové vyznenie ani vtipné a ani dramatické. Jednu hviezdu dávam za herecké obsadenie, ale aj tak nikto z nich tam nemal čo hrať. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Pro roli Normana Arbuthnota se původně počítalo s Beau Bridgesem, ten ji však odmítl a na jeho místo nastoupil Ron Perlman. (deepspace101)
  • Malou roličku muže, který si nechává od Normana Arbuthnota (Ron Perlman) podepsat knihu, si vystřihl jeden z producentů snímku. (deepspace101)
  • Dům, v němž se odehrává většina děje filmu, vyhořel do základů bezprostředně po skončení natáčení. (deepspace101)

Reklama

Reklama