Reklama

Reklama

Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2

  • USA Best of the Best 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Travis, jeden ze členů vítězného týmu amerických karatistů, se zapletl s podsvětím, zatoužil totiž po hlavní ceně v nezákonných zápasech, pořádaných v Las Vegas. Ve hře je sto tisíc dolarů. Utkání se odbývají v Koloseu, největší a nejbrutálnější aréně, kde neplatí žádná pravidla. Tam spolu bojují novodobí gladiátoři, aby mohli ve finále vyzvat soupeře nejobávanějšího, majitele klubu Brakuse. Travis byl při zápasu zabit a Tommy s Alexem se rozhodli vraha potrestat. Existuje jediný způsob, jak se k němu dostat. Oba přátelé tedy vstupují do arény smrti... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Začátek je moc příjemnej, tenhle tvrdej styl filmů z undergroundového prostředí mám moc ráda. Ale pak se to celý nějak zlomilo, stala se z toho hra o pomstu, ale zdaleka ne tak coolová jako Odplata s Gibsonem, právě naopak. Prostě mi tihle vysoce kladní a ušlechtilí hrdinové bojující proti ztělesněnému zlu už lezou krkem... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale jako malý jsem měl dvojku o něco raději než jedničku. Dnes jsem se s odstupem mnoha let k tomuto 25 let starému kousku znovu dostal. Vím, že je film hodně ujetý, ale já si dnes zavzpomínal, kdy jsem to před 15-20 lety hltal a souboje v podsvětí mě zvedaly ze židle. Ralf Moeller byl pro mě tenkrát bijec, ze kterého jde strach, moderátor, jak to vtipně prožíval a Chris Penn, který dostane výprask. 70% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americká akčná séria "Karate Tiger" pokračuje! Je tu "Best of the Best 2". Alex Grady a Tommy Lee musia pomstiť smrť svojho kamaráta a spolubojovníka Travisa Brickleyho. Ten bol chladnokrve zabitý v drsnom undergroudovom, nelegálnom súboji v nevadskom Las Vegas. Alex a Tommy sa rozhodnú nájsť vraha ich priateľa. Chcú si s nim vyrovnať účty. Šiesta časť známej karate série nesie názov "Karate Tiger 6: Najlepší z najlepších 2". ** ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle říct. Své hodnocení pár slovy obhájit musím, když vidím v pravo ty chuděry hvězdičky osamocený. Na rok 1993 bych tento film netipl ani náhodou, zdá se starší. I když dávám hvězdičkové hodnocení stejné jako třeba u třetího či pátého Rockyho, tak tenhle Karate Tiger se se Slyem rovnat nemůže, to je snad každýmu jasný. V rámci série KARATE TIGER ( hereci, děj, napětí - o to tu nikdy nešlo, spíš jde o ten pocit, kdy jsme jako malí sedávali u videa a sledovali chlapy co si dávaj vzájemně po tlamě ) je tohle pro mě jeden z těch lepších dílů. Jako malý jsem viděl pouze jedničku a tak si rozšiřuji obzory a doháním až dnes, a fakt mě pár dílů celkem příjemným a zvrhlým způsobem zabavilo. Tenhle má hlavně parádní sestavu.. no dejme tomu že herců - Roberts je sympaťák, Penn celkem taky, Moeller slušný hovado + jako bombonek Landham a Hodder. Když k tomu přičtu správně debilní příběh a skvělý hudební motiv, těch nejméně 50% prostě dát musím. Dalších dvou dílů se ale bojim. [5.5/10 prosinec 2010] ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mé tušení bylo naprosto správné a tímto dílem se raději loučím se sérií Karate Tiger. 6. díl již výkonostně naprosto nestačí předešlým. Scénář debilní, ale nečekal jsem ani že by to mohlo být jinak. Přitom film nezačíná zase tak špatně, celkem chytlavá písnička, nachystaný příběh týkající se pomsty a poté již následuje těžký průser. Nelogické chování, o Tommym se dozvíme že je vlastně Indián. Pak tam hraje predátorský Sonny Landham. No řeknu vám že negativ je tolik až mě z toho jímá hrůza. PS: Pokud si Chris Penn myslel že by mohl porazit Ralfa Moellera, tak se na něj první měl pořádně kouknout. Za blbost se platí. Rocky IV se samozřejmě nekoná. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Dej filmu začína po šiestich rokoch od konca prvého dielu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama