Reklama

Reklama

Corky Romano - Noční můra mafie

  • USA Corky Romano (více)
Trailer

Obsahy(1)

Agenti FBI zase jednou zaúřadovali a mafiánská rodina Romanů je v úzkých. Hlavě gangu taťkovi Romanovi je jasné, že pokud někdo včas nezlikviduje důkazy, půjdou si všichni členové rodiny na dlouhou dobu sednout pěkně do chládku. Kdo by byl ale takový blázen, aby se v přestrojení za agenta vloudil do centrály FBI a všechny kompromitující dokumenty opravdu odstranil? A přitom je řešení tak blízko. I klan Romanů má v sobě jednu černou ovci roztomile bláznivého veterináře Corkyho. Je ale jasné, že pokud se k vyslání Corkyho odhodlají, budou muset mafiáni počítat s tím, že nic nebude podle jejich plánů. Corky je totiž zmatkář k pohledání. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (71)

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že jsem v ukázce k tomuto dílu zaslechl něco, co vzdáleně připomínalo slova "bláznivá komedie". No, nejbláznivější na celém filmu je asi ten fakt, že vůbec někoho napadlo jej natočit. Neuvěřitelná snůška trapáren a fórků na úrovni nováckých estrád. Pokud můžete, vyhněte se tomu. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Corky Romano je opravdu naprostá troska a celý film je mu velmí podobný. Vše co udělá je viděno jako geniální a promyšlený plán, ale jako náhražka za drebina je nedostačující! Kdo se mohl zaprodat do tohohle filmu to opravdu nechápu. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Corky dává umělé dýchání psovi.Stááárééé!Corky vystrčí zadek na mafiány a chce si prdnout.Tráápnééé!Převléká se stejně jako agent Hruška do ženských šatů a prodává sušenky.Hróóznéé!A dělá samé srandovní ksichty a pohyby ze kterých je mi na blití.K tomuhle výčtu přidejte dalších pár trapných skečů a vyjde tenhle film.Myslím že scénárista má IQ kuřete v mrazáku.Ta jedna je za Falka(ze soucitu). ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento příspěvek obsahuje dvakrát více znaků než scénář k tomuto filmu. A to ostatně platí i o humoru. Ha ha ha. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Proboha proc ma tenhle film 30%, vzdyt to je brutalni jizda. Samozrejme je to naprosta vymastenost, ktera se neboji jakkoliv trapnyho vtipku, ale to by tu nesmel bejt super borec Kattan, v jehoz podani i ta nejvetsi volovina vyzni silene vtipne. Navic na podobnej film neni pribeh uplne nejhorsi, je perfektne sviznej a krome super ultra vymastenyho Corkyho v prestrojeni za agenta Srace, kterej neni jen nocni mura mafie, ale naprosto vsech, tu je i skvela particka vedlejsich postav, obzvlast rodinka ve slozeni mafianskej fotrik se zhulenym vyrazem Falka a synacci teplous a negramot. Takze na jednu stranu je to fakt vymastenost, kdy Corky furt pobiha a xichti se jak hovado, neustale do neceho vrazi a neco posira, na druhou stranu to proste funguje, hraje chytlava hudba a ja se dobre bavil. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Dosti nešťastně nepovedený debut jakéhosi Roba Prittse (příznačné je, že od té doby mu nikdo nedal práci ;-), tak něco na způsob "Policejní akademie 5 etc...", pitomá story s pitomými hláškami a přehrávajícími pitvořícími se herci druhé až třetí garnitury, kterou nezachrání ani (zjevně pro své jméno obsazený) Peter Falk. Typisský zbytečný film na typické marné >prímanovácké< víkendové odpoledne. Do kategorie odpadu jej posouvá hlavně klasicky debilní český dabing, film sám o sobě však bezesporu tu jednu hvězdičku zaslouží, byť jen pro jednu >uvadající hvězdu< jménem Peter Falk... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ten film je sice docela debilní, ale hlavně je nejhorší ten retard, co hraje hlavní roli. Ten je fakt na zabití a hlavně celou dobu čumí, jak kdyby mu někdo drtil koule ve svěráku. Ale něčemu jsem se zasmál, takže 2 hvězdičky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Prý vtiné!!!!!!!?????No ale jak to vypadá tak jak pro koho že?Lituji Petera Falka.Jak mohl jít herec jeho formátu jít do této ubohosti to nechápu a asi nikdy nepochopím ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení je trošku nefér, místy jsem se přistihnul že i přes moře hloupých scének a fušérských hereckých výkonů jsem se několikrát solidně zasmál. Chris Kattan je jinak herec, který snad každému musí jít na nervy. Schválně se podívám jestli má nějaký fanclub. Docela bych se divil. PS: V menší roli Zach Galifianakis. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

I když je to 130. nejhorší film, tak je to prostě sranda. Já se smál skoro celou dobu. Některé věci byli opravdu bláznivé ale taky trapné. Dávám plný počet už jen proto, že se někdo odhodlal natočit tuhle kravinu. Muzika se mi taky líbila a příběh taky ušel. Bláznívě debilní komedie jak má být! ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Mně to přišlo celkem vtipný. Film se nebere vůbec vážně a herci. kterých tu hraje z těch slavných docela hodně, to táhnou. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje "guilty pleasure". Asi mám zvláštní slabost pro slaboduchý škleb Chrise Kattana či pro infantilní humor, kterého je v tomto filmu skutečně dostatek, ale já si tuhle blbůstku užil a rád se podívám znovu ;-) ()

Reklama

Reklama