Reklama

Reklama

Dalziel a Pascoe - Série 7 (2002) (série)


Ani pro lásku, ani za peníze (S07E04)

(epizoda)
  • Velká Británie For Love Nor Money

Obsahy(1)

Jestli něco Andyho Dalziela štve, tak jsou to případy, které nedopadly podle jeho představ. Případy, v nichž on sám neměl o totožnosti pachatele nejmenších pochyb a přesto jej - pro nedostatek důkazů - nedokázal dostat za mříže. A můrou nejčernější je jistý Macer. Vážený, bohatý byznysmen, který před dvaceti lety vyklouznul z jeho "spárů" a který - a Dalziel je o tom nezvratně přesvědčen - porušuje zákon dodnes. Dokázat mu to ovšem je zřejmě nad síly i takového borce, jakým je Andy. Zvlášť když jej jeho nadřízení posílají na zdravotní dovolenou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl mi dlouhodobě nejspíš v paměti neutkví, ale v rámci celého seriálu se jedná o sympatický nadprůměrný standart s parádními hereckými výkony, super atmosférou a vším, co má klasická britská detektivka mít. Tenhle seriál je naprosto jistě prostě legendou žánru a už teď klasikou. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jak pokračujete, Andy? .. To víte sama, už od rána cejtim tu vaši voňavku za zadkem!" Andy, opět pokračuješ nadmíru skvěle! A tentokrát i s pořádnou pointou. "Tak pojď, vypadnem odtud, než se ten smrad dostane do ventilátoru!" ()

Reklama

Reklama