Reklama

Reklama

Dalziel a Pascoe - Série 8 (2004) (série)


Hra na vojáky (S08E01)

(epizoda)
  • Velká Británie A Game of Soldiers

Obsahy(1)

Andy Dalziel není zvyklý na to, aby se mu někdo pletl do vyšetřování. Aby shazoval jeho metody a poučoval jej, co má dělat. S každým jiným by dávno vyběhl. Ale vyběhněte se zdrceným manželem oběti, nota bene je-li to ještě navíc poručík z oddělení vražd bostonské policie! Pravda ovšem je, že jeho přítomnost vyšetřování vraždy jeho manželky příliš neprospívá. Ani on totiž zatím nebyl schopen vnést trochu světla do té záhady, kdo a proč zabil americkou turistku, která sem přijela najít chybějící články rodinného rodokmenu. Policie se zase jednou nemůže hnout z místa. A to už nemluvíme o tom, že se v nedaleké vojenské posádce začínají množit podezřelá úmrtí mladých vojínů. Jak to všechno spolu souvisí? A souvisí to vůbec? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl tentokrát slabší (nejspíš i jeden z těch nejméně skvělých), ale jak je snad patrné z mé předešlé slovní hříčky, která vlastně ani hříčkou není, pořád jde o vysoký nadprůměr v detektivním žánru. A sledovat společné scény Colina Buchanna a Warrena Clarka (a jeho samostatné), to je prostě radost, stejně jako jejich dialogové výměny. 75%. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak hele, vyšetřování vedu já a co řeknu, to platí! Pokud si na mě hodláte stěžovat, tak fajn, dám vám třeba 5 čísel, ale to nezmění moje rozhodnutí!" Tvrdohlavý Andy, to mu sedí v tomto dílu, který se opět dotýká jeho minulosti. "Držím Vás za koule, už se nevykroutíte!" ()

Reklama

Reklama