Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve světě, kde andělé nejsou svatí, kde incest je nejvyšší formou lásky a bůh upadl to hlubokého spánku se odehrává příběh Setsuny, znovuzrozeného anděla. (Willynka)

Recenze (16)

Amadeo 

všechny recenze uživatele

Alexiel, najvyšší a bohom najmilovanejší anjel , sa odvážil viesť vojnu proti bohu a prehral. Znovuzrodený ako ľudský chlapec trápiaci sa podivnými víziami , ktorý miluje svoju sestru tak, ako by ju vlastný brat milovať nemal. O jeho prebudenie majú záujem obe strany. Prinesie jeho prebudenie apokalypsu alebo spasenie ? Padlí anjeli, dobrí démoni , proste všetko, čo si poctivý ateista môže želať. Zaujímavá téma, nádherná grafika a otvorený koniec. ()

K.a.r.i.n 

všechny recenze uživatele

Bůh upadl do spánku a o vládu nad světem bojují andělé - krvelačné bestie dychtící po moci. V tomto temném světě řeší hlavní hrdina zakázanou lásku a nepochopení ostatních... po dlouhé době jsem konečně narazila na anime s opravdu temnou atmosférou. Jedinou výhradu mám k tomu závěru - SPOILER - od kterého jsem očekávala mnohem víc beznaděje... kdyby bylo po mém, nechali by umřít Kirova otce a Tokyo by zůstalo v troskách, když už to má být depresivní, tak pořádně :) KONEC SPOILERU. Bez toho závěru by to byla pětka, takhle srážím na "pouhé" 4*. ()

Reklama

merkucio 

všechny recenze uživatele

typicky japonske hratky s euramerickymi idealmi. Anjeli maju tri kridla, su to sebecke ukrutne manga sexi narcistne bzdochy :). jedine japonci mozu primiesat do pribehu o vzbure anjelov silny teenage motiv zakazanej incestnej lasky ako z bravícka. Inak vsetko profesionalne zvladnute. Pribeh ma moznosti, ktore tri 25 min castio zdaleka nevycerpali. Mohlo byt viac akcie, ale aj tak mozme ukazat palce nahor:) 70 ()

Nahmair odpad!

všechny recenze uživatele

Úžasný zážitok. Toto dielo má všetko čo od neho divák očakáva. Máme tu: homosexuálnych anjelov, pár démonov, z ktorého jeden je transvestita, a druhý dievča tváriace sa že je chlapec, a na koniec romantický príbeh zakázanej lásky brata a sestry. Oh yeah! Čo viac by som si mohol priať? No a čo, že konanie postáv nedáva veľmi zmysel, ich dialógy taktiež, a kresba je statická? Nevadí! Hlavne že tu máme incest! Šup 4 hviezdičky!! Ako dôkaz toho, že tento oav je vrcholná sprostosť, nech vám slúži táto ukážka dialógu: Chlap v podchode: “Nová droga? Ešte k tomu vo forme pilulky. Dosť neobvyklé.“ Drogový dealer: “Skús ju.“ Chlap: „Nikdy som ťa tu nevidel predávať“ Drogový dealer: „Tvoj kamarát Yoji si ju odo mňa tiež kúpil“ Chlap: „Tak fajn.“ Chlap následne prehltne pilulku. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Nechť mi každý, komu se seriál líbil promine, ale tohle někdo totálně zeslonil, příběh je totiž (vele)tuctově podaný, přičemž jsem si jistej, že tomu tak bejt nemuselo (předlohu jsem však nečetl), všechno ubíhá kupředu až moc hekticky, ale zároveň nudně. K tomu připočtu ty největší klišé všehomíra (klasická romantická "miluju tě" scéna na letišti? Vážně?!) , nebo vyvrcholení ala deus ex machina (info pro hráče: onu cyberpunkovou pc hru tím opravdu nemyslím). Přitom náznaků toho, jak dobrý by výsledek mohl být je tam spousta, už od samotných postav nelidské podstaty až po třetí křídla a podobné patvorovatosti, nic z toho nebylo využito. Bohužel. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama