Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John (Jason Lee) vede spokojený život. Má krásnou snoubenku a místo asistenta ve společnosti svého budoucího tchána. Všechno se zdá perfektní, dokud ho oblíbená neteř nepřekvapí s přijetím na univerzitu v Harvardu a on si nevzpomene na dávno zapomenutý slib o proplacení směnky! Zoufalý John se obrátí pro radu na svého nejlepšlho přítele, potrhlého a přihlouplého Dutfa (Tom Green). Ten ho přesvědčí o tom, že musí dočasně vést život zločince, aby potřebnou hotovost získal! (Bontonfilm)

(více)

Recenze (44)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Paradni krimi komedie se skvelou zapletkou, nekolika skvelejma forama a spoustou vtipnejch a nesklouzavajicich k trapnosti. Navic Jason Lee je tradicne perfektni, na chvily se tu mihne vostrej plesatej McGinley a i kdyz je Green herec prisernej, vymasteny hovada zahraje verohodne a dodava celymu filmu energii. No a k tomu vsemu tu mame jeste sviznej dej, slusnou hudbu a kratkou stopaz, takze prijemna zabava. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě skvělá komedie, Jason Lee opět ukázal, že komediální talent určitě má a Tom Green zase ukázal, že nemůže hrát nic jinýho než dementní úchyláky, ale ty mu teda jdou znamenitě, fakt úchyláček jak vyšitej. Sice je tady pár scén tak trochu navíc a některý si myslim nemaj takovej zábavnej efekt, jak si asi tvůrci představovali, ale celkově to zábavný je a některý scény fakt stojej za to ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Akčnejší záver a niektoré gagy trochu vylepšujú túto napoly bláznivú komédiu, ale väčšiu časť stopáže som sa nudila. A keďže 3* už považujem za lepšie hodnotenie, radšej nedám. Zvláštna zmeska slabej zápletky a malej zbierky úchylností, ale celé to nemá dosť dynamiky ani tempo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +ten pes to zase zachraňoval, hudba -tohle je jen slabý odvar dobrých filmů/// Je spousta komedií a mnoho z nich je zábavnějších. Je spousta dvojic a téměř všechny jsou lepší než tahle tvojka. Co potom může vzejiít z této rovnice. Úplně zbytečný film, který je méně zábavný než by si tvůrci přáli. Spousta vtipů vyzní naprázdno a několik scén jde až do trapnosti. Konec film byl asi nejlepší, ale že bych z toho byl nějak na větvi se říct nedá. Tentokrát to nevyšo.///Celkem 46%/// ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem že Green a Lee udělají větší srandu. Tohle je spíš průměrná komedie u které se ani pořádně nezasmějete.. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na pár ojedinělých výjimek (soukromé problémy soudce, milostné projevy - včetně náhlé přeměny - snoubenky hlavního hrdiny, výborný pes) hodně suchá komedie, nejednou, hlavně ve spojení se zbytečně přehrávajícím Greenem, na hranici trapnosti. Jason Lee je tu jako leklá ryba, Greenovi dementi jdou, jen by mu to neměli říkat moc často, protože se pak snaží být ještě větší dement a dopadá to právě takhle, kdy přestává být zábavný a začíná být trapný. Farina je fajn, na tom prostoru, co dostal, soudce výborný. Leslie Mann hraje sice druhé housle, ale v okamžiku, kdy nastupuje do akce a bere otěže do svých rukou, válcuje oba hlavní hrdiny. ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Otázkou je, jestli se vám líbí humor ala Tom Green... Pokud ne, tak na to ani nekoukejte, ovšem jestli ano, pusťte si stejně radši Freddyho úlet :))) ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Potenciál tohoto filmu byl rozhodně mnohem větší než můžeme vidět ve výsledku. Jména Jason Lee a Tom Green slibovaly mnohem větší zábavu...Příběh není příliš dobře vymyšlený (hlavní hrdina má našetřeno 30.000 s nastávající a bude kupovat dům, ale kdysi sestřenici řekl, že pokud se dostane na VŠ, tak jí to zaplatí a ona si to náhodou natočila a potřebuje téměř 29.000) a místy velmi trapný. Film působí nereálně a nesmyslně a to určitě ne záměrně. Bohužel, chtělo by to alespoň více humoru. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Pohodová, ale přesto nijak originální komedie a nedělní dopoledne u které se zasmějete... typický příklad průměrné komedie od které nelze nic očekávat a která neurazí. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá komedie od které jsem čekal větší úlet. Pár momentů zde vtipných je, ale nuda převládá. Green je sice správný magor, ale hlavní představitel byl děsný suchar. Pochybuji, že si za týden vzpomenu o čem to bylo. Za mě 30% :) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nebýt Jasona Lee tak film je vyloženě nudný. Pár scének je celkem ucházející (transvestický soudce,vyloupení alkomarketu) , ale zbytek je plný neskutečné vaty. Tom Green je neskutečně trapný až nechutný. Pokud chcete něco lepšího , kde je Jason Lee zkuste seriál My Name Is Earl , který má v každé epizodě více humoru než celý tento film. ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Klasická zápletka keď sa hlavný hrdina musí rozhodnúť medzi sľubom čo kedysi dávno dal neteri a túžbou svojej nastávajúcej po novom dome vlastne ani neponúka viac ako dostaneme. Opletačky s lúpežou, vykrádaním banky, bitkárom aj snaživým policajtom sú vtipné len tak tak a zachraňovať situáciu musí ako vždy pes. Druhýkrát si to rozhodne nepozriete. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Jason Lee, Tom Green - čekal bych hodně, alespoň hodně srandy. Nedostalo se mi. Co se dá dělat. Pár podařených momentů neudělá film. Nic není dotažené, je to takové nedodělané. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Len sdalsia radobyromanticka komedia, ktora v kinach komplet zhorela. Tempo je nulove, pribeh nestrhne. Fakt len rezisersky a scenartisticky liznute po povrchu, len taky povrchny vyplach, nema to cim zaujat. Cudujem sa, ze toto je v priemere : 15 % ()

Reklama

Reklama