Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John (Jason Lee) vede spokojený život. Má krásnou snoubenku a místo asistenta ve společnosti svého budoucího tchána. Všechno se zdá perfektní, dokud ho oblíbená neteř nepřekvapí s přijetím na univerzitu v Harvardu a on si nevzpomene na dávno zapomenutý slib o proplacení směnky! Zoufalý John se obrátí pro radu na svého nejlepšlho přítele, potrhlého a přihlouplého Dutfa (Tom Green). Ten ho přesvědčí o tom, že musí dočasně vést život zločince, aby potřebnou hotovost získal! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na pár ojedinělých výjimek (soukromé problémy soudce, milostné projevy - včetně náhlé přeměny - snoubenky hlavního hrdiny, výborný pes) hodně suchá komedie, nejednou, hlavně ve spojení se zbytečně přehrávajícím Greenem, na hranici trapnosti. Jason Lee je tu jako leklá ryba, Greenovi dementi jdou, jen by mu to neměli říkat moc často, protože se pak snaží být ještě větší dement a dopadá to právě takhle, kdy přestává být zábavný a začíná být trapný. Farina je fajn, na tom prostoru, co dostal, soudce výborný. Leslie Mann hraje sice druhé housle, ale v okamžiku, kdy nastupuje do akce a bere otěže do svých rukou, válcuje oba hlavní hrdiny. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem nezažil tak irelevantní název jak v českém, tak i v původním názvu. Sympaťák Jason Lee tentokrát nezachraňuje fakt, že nejde o dobrou komedii. A už vůbec ne drama. Očekával jsem příjemné pobavení na večer a namísto toho se dočkal takovéto blbosti, která nebyla ani zvlášť vtipná, ani nápaditá. Nemělo to pořádnou jiskru, logiku, nic. Pointu možná, ale ta stojí za prd, jako i celek. 34% ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Potenciál tohoto filmu byl rozhodně mnohem větší než můžeme vidět ve výsledku. Jména Jason Lee a Tom Green slibovaly mnohem větší zábavu...Příběh není příliš dobře vymyšlený (hlavní hrdina má našetřeno 30.000 s nastávající a bude kupovat dům, ale kdysi sestřenici řekl, že pokud se dostane na VŠ, tak jí to zaplatí a ona si to náhodou natočila a potřebuje téměř 29.000) a místy velmi trapný. Film působí nereálně a nesmyslně a to určitě ne záměrně. Bohužel, chtělo by to alespoň více humoru. ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

Komedie s pár bláznivými nápady. Scéna s kartáčkem, psem, nebo větví Vás určitě dost pobaví. Myslím, že film nemá hluchá místa a má spád. Kritika, která na něj je, je zaviněná spíše nedotáhlým scénářem a možná také režií. Zřejmě se měl pan režisér víc soustředit na režii, než na svou "pidiroličku". Čekal jsem ale že to bude horší. Oddychovka na kterou se určitě dodíváte, ale už se k ní asi nevrátíte. Dávám 2*. Jinak Tom Green je opět v roli, která mu sedí nejlépe - totální trotl ;-) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

John Plummer (Jason Lee) a jeho přítelkyně Elaine (Leslie Mann) si konečně našetřili 30 tisíc dolarů, a konečně mohou začít plánovat společnou budoucnost - svatba, koupě domu, apod. Ale zčistajasna se přihlásí Johnova sestra s dávným slibem, že John zaplatí své neteři Noreen studia na Harvardu - a jako na sviňu je to přesně 30 tisíc dolarů. Protože se ale John nechce vzdát ani jedné z možností, za pomoci svého šíleného přítele Duffyho (Tom Green) se rozhodne obstarat dalších třicet tisíc - a nemusí to být dvakrát legálně... Pokud nečekáte oskarové drama, ale necelou hodinku a půl dlouhou odpočinkovku, tak jsou Zloději z Harvardu úplně ideální. Film je nabitý ftípky, které až na vyjímky nespadávají do fekálního humoru jako v konkurenčních filmech. Hlavní hrdina je správně přitroublý a ve společnosti (jako vždy) ulítlého Toma Greena vytvářejí docela idylickou dvojici. Skvělou roli homosexuálního soudce tu má Richard Jenkins :) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama