Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva newyorští travestité, urostlá černoška Noxeema a elegantní dáma Vida, se rozhodnou zúčastnit soutěže krásy. Noxeema a Vida se spolu dělí o první místo a obě získávají zájezd do Kalifornie, kde se zúčastní celostátní soutěže krásy homosexuálních travestitů. Další ze soutěžících, hispánka Chi-Chi, je nešťastná, že neuspěla. Noxeema a Vida prodají své letenky, koupí starý cadillac a pojedou společně i s Chi-Chi do Kalifornie. Cestou projíždějí Vidiným rodným městečkem a ona se odhodlá a zajede k domu svých bohatých rodičů. Když ale matka vidí svého syna v ženských šatech, otočí se k němu zády. Uprostřed noci narazí trojice cestovatelek na opuštěné cestě na venkovského šerifa Dollarda. Zvrhlý šerif netuší, že v autě nejsou ženy. Rád by si s Vidou užil, ta se brání a srazí šerifa k zemi. Vida se domnívá, že je mrtvý. Rychle nasednou do auta a po pár kilometrech vypoví jejich "koráb silnic" službu a travestité se ocitají v zapadlém městečku Snydersville. Místní automechanik nemá na starý cadillac náhradní díly, a tak s hrůzou zjišťují, že budou muset v městečku na konci světa strávit ještě několik dalších dní. Travestité předvedou místním ženám, jak vypadá pravá dámská jízda. Zatímco se všichni skvěle baví, šerif Dollard se probral z bezvědomí a rozjel rozsáhlou policejní akci... (Nova Cinema)

(více)

Recenze (60)

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad nemám nic proti Swayzemu ani Snipesovi, kterým to docela v ženských šatech seklo ;-), ale podobný scénaristický paskvil jsem už dlooouho neviděl a doufám, že se mu budu zase na dlouho vyhýbat. Bylo to tak úchylný, že jsem se ani nedokázal ubránit to nedodívat do konce - ano stydím se, ale na moji obranu musím říct, že s přetáčením :-) A za trest to dostává odpad a raděj si pusťte Dobrodružství Priscilly, královny pouště, z kterého stejně tento vycházel. [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

boni 

všechny recenze uživatele

Já ani nevím, jestli to bylo vtipné, jestli to nebylo vtipné, protože tenhle film pro mě byl osobním diváckým utrpením, jež jsem až do konce prostě a jednoduše nevydržel. Kdybych neměl po ruce televizní ovladač, na kanále 43 sportovní program a lahvové potěšení v útrobách ledničky, tak by se snad i musela dostavit krize sexuální identity. ()

Reklama

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Ač z roku 1995, o tomdle filmu jsem neměla ani tucha a byl pro mě velkým překvapením. Na začátku hezký rozjezd s dobrým nápadem, který ale neudržel tempo a laťku a od poloviny filmu se krapet rozbředl - což nemění nic na tom že Swayze a Snipes byli naprosto úžasní :-D. Příjemná a netypická oddychovka, která vcelku pobavila. ()

Matdodo 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě vážně dostalo,akční hvězdy v rolích které byste od nich rozhodně nečekali,jenže záměr vyšel na jedničku. Leguizamo je vyloženě rajcovní,koketně mrkající Snipes k sežrání,Swayze jako chápající dámička taky ujde a k tomu ,bad girl' z Pomády Stockard jako třešnička na dortu,no paráda,já jsem se výborně bavil.A vy škarohlídi co to tady jen kritizujete, je to komedie a ne sociální drama,tak se bavte pitomci a nehledejte mouchy tam kde nejsou jen proto abyste byli zajímaví. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Velmi milý a úsměvný snímek. Skvělé herecké výkony dnes už zesnulého Patrika Swayze a ostatních. Zvláště Wesley mne překvapil, netušila jsem, že umí vůbec hrát. Super hudba i vizuál. Pravda scénář a dialogy dost pokulhávaly, ale nebylo to nijak tristní. Už jen za ty tři hlavní šoumeny dávám čtyři vysmáté blyštivé hvězdičky. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama