Reklama

Reklama

Kamikaze kaitó Jeanne

(seriál)
  • Japonsko 神風怪盗ジャンヌ (více)
Japonsko, (1999–2000), 17 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Arina Tanemura (komiks)

Hrají:

Hóko Kuwašima, Susumu Čiba, Kotono Micuiši, Masaja Onosaka, Šigeru Čiba, Akiko Jadžima, Čijoko Kawašima, Šinpači Cudži, Naoko Macui, Naozumi Takahaši (více)
(další profese)

Epizody(44)

Recenze (5)

Elenor 

všechny recenze uživatele

Flippere, podobnost se Sailor Moon je tu proto, že obojí patří do jednoho žánru (mahou shoujo). A i v takto vymezeném žánru lze natočit nekvalitní seriály (Wedding Peach) a kvalitní seriály (Kaitou Jeanne, Cardcaptor Sakura...). Domnívám se, že v případě Kaitou Jeanne, zase jednou anime překonalo původní mangu (tuším, že autorkou je Arina Tanemura). První polovina je hlavně založená na systému monster-of-the-week, o to větší překvapení pro mě znamenala druhá polovina seriálu, kde se děj rozjede neuvěřitelným způsobem a několikrát dojde i k překvapivým zvratům. ()

LucyW. 

všechny recenze uživatele

Ale manga je v něčem o dost lepší ale zase tam není Himuro Toudaji (lépe řečeno je, ale ne tak úžasný a krásný). ()

Reklama

Maerik 

všechny recenze uživatele

Pozrel som si tento seriál a podľa mňa je skvelý, asi ho mnoho ľudí nepozná ale u mňa zabodoval. Hlavná hrdinka je navonok silná nebojácna ale vo vnútri strašné krehká bojuje proti démonom, ktorých chytá, za svojho protivníka považuje Sindbada z ktorého sa nakoniec vykľuje jej priateľ. Seriál je plný pocitov ako priateľstvo, láska, dôvera. 4 hviezdičky len pre sklamanie na konci,inak by som ho ohodnotil na 5, koniec bol slabý chcelo by to ešte jednu časť kde nám autori ukážu život potom. ()

RanMori 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních seriálů, kterým jsem začínala s anime, a možná proto jsem měla docela problém zvyknout si na ty fakt velikostně přemrštěné oči. Ale pak jsem si zvykla a nakonec je z toho moje srdcovka a největší nostalgie :) ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama