Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kei Kusanagi je obyčejný chlapec, který žije se svým strýcem a tetou. Jednoho dne večer u místního jezera spatří podivný vesmírný úkaz. Na naší planetě přistáli mimozemšťané, přesněji Kazami Mizino, agentka Společnosti na Ochranu mléčné dráhy. Kei zanedlouho zjistí, kdo a odkud je. Mizuho se po dobu pobytu na Zemi bude schovávat jako nová učitelka na místní škole, kde bude mimo jiné vyučovat i Keje. Velmi zábavný, romantický i chvílemi dramatický seriál uvidíme ve 12dílných epizodách. (Roby)

(více)

Recenze (17)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Poměrně nezajímavé romantické anime, které se snaží získat diváka levnými triky. Mimozemský původ učitelky a manželky hlavního hrdiny IMHO není ničím jiným, protože se s ním pracuje málo a až na výjimky špatně. Přitom právě to, by mohlo být zdrojem různých zajímavých situací, ať už humorných či vážných. Nakonec nám zbývá příběh dvou lidí, kteří tají své manželství a u kterého je víceméně předem jasné jak skončí. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Anime akých bolo natočené už veľa. Neprekvapí temer ničím, téma lásky intergalaktickej povahy tu už bola nespočetnekrát a to v oveľa vtipnejšej podobe (napr. Urusei Yatsura ). Keby seriál ubral z linky romantickej a preradil sa do pruhu uletenosti , hodnotil by som isto vyššie. Takto mi je proste k neuvereniu, že dvaja dospelí zosobášení ľudia sa na seba v jednom futone len tak pozerajú. Bonusový 13 diel s nadržanou maminkou je o stupeň vyššie než celý seriál. Sensei wa totemo sekuši desukara. 6/10 ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Místo učení Trávicí soustavy, prostě nádhera :-) Já, poslední dobou jsem měla štěstí/smůlu na anime ze školního prostředí, která pak pokračovala v manze a já tudíž neviděla konec, což mne opravdu rozlítilo ^_^ A proto jsem tomuhle musela dát 4*. Prostě konec. Žádné natahová, zbytečnosti. Krásné a přímočaré; a to po všech těch sletitý a slepený a pomalu absudrně zbytečných liních prostě pohladí po duši. Arigatou :) ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Príjemné oddychové anime s veľmi jednoduchou a priamočiarou zápletkou. Anime ako názov napovedá (Onegai Teacher, Please Teacher) je zo školského prostredia a hlavný hrdina je žiak hlavnej hrdinky, ktorá príde učiť do jeho školy. V škole sa, ale príliš neodohráva. Každému je jasné ako Onegai Teacher asi môže dopadnúť. Vždy je dobré oddýchnuť si od krvilačných anime, ktoré majú super príbeh a zakončenie. Oddychuje sa niečím takýmto, kde sú milé postavy a od začiatku je jasné ako sa to skončí. Kei má problémy aj s emocionálnym stresom a zdá sa, že to čo mu môže pomôcť práve prišlo do jeho školy z vesmíru. Podobný stres môže zažiť každý a musí hľadať odpoveď v sebe. V tomto anime sú aj dospelé témy a to zvyšuje jeho kvalitu. Nevyužíva sa naplno potenciál toho, že pani učiteľka pochádza zo vzdialených končín. Napriek tomu, že tento potenciál nie je naplno využitý tak vtipnosť anime nechýba a je popri romantickej časti hlavnou zábavou. Počas anime sa vynoria aj dospelé problémy jednotlivých postáv a hľadanie cesty životom bude ich hlavným záujmom. ()

WildevilCZ 

všechny recenze uživatele

No postava učitelky je jistě neoriginální...nebo naopak, každopádně mi přišla divná. Přemýšlel jsem o 4* , ale pak mi došlo, že bych seriálu asi škodil. Příběh byl ucházející, romantiky bylo dosti a humor tam taky byl, takže by se dalo říct, že tomuto anime nic nechybí ()

Luksa 

všechny recenze uživatele

O něco lepší dojem než u Love Hina. První díly vypadaly docela nadějně, občas dobrý vtípek a slušná hudba. Od půlky už jsem seriál víceméně proklimbal a už ani pořádně nevím jak to skončilo. Tento druh anime seriálů zdá se není nic pro mně. ()

Cracker 

všechny recenze uživatele

Kei je šťastný chlapík a závidieť mu môže každý jeden normálny študent. U nás je rarita, už len naraziť na mladú profáčku, zato Kei mal to šťastie a narazil si mladú, krásnu profáčku s ''D''ekoltom(if you know what i mean), a aby to bolo ešte viac zaujímavejšie, Sensei nieje práve z našej planéty. Urayamashiiiiiii. Onegai Teacher je veľmi príjemné, pohodové a milé anime s kopou vtipov, zaujímavým obsahom, nie tak skvelými animáciami(predsa len je trošku postaršie), a s ďalšími kopami romantiky a neprirodzenej drámy. Každopádne, určite stojí za zhliadnutie, obzvlášť ak vaše učiteľky sú neatraktívne ropuchy :P ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Dal by som tomu 3,5, ak by sa dalo, hlavne za posledný OVA, ktorý bol vtipnejší, ako zvyšok celej série. V každom prípade mi to z nejakého dôvodu pripomínalo Kasimasi, takžiež spočiatku s námetom "WTF Japan" a neskôr sa to rozvinulo v celkom sympatickú drámu. ()

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Nádherně mě to smetlo. Sladké s kapkami hořkosti, kde jsem se většinu seriálu dusil smíchy. Tohle si brzo pustím znovu. ()

Utero 

všechny recenze uživatele

Na tohle anime budu rád vzpomínat...bylo totiž úplně první svého druhu, které jsem viděl. Dostal jsem chuť se po vší tý temnotě, kouknout na nějaké typické romantické anime a Onegai Teacher bylo první na které jsem narazil. Ikdyž jsem měl kolikrát chuť to v půlce epizody vypnout...nakonec to nebylo tak špatné. Asi nejvíc musím vyzdvihnout vedlejší postavy (např. Kusanagiho ujetej strýc a jeho ženuška), které byly zvětšiny zajímavější než samotná ústřední dvojka....Jinak jasně nejlepší epizoda bylo bonusová, ujetá třináctka.. ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Humorně/romantické sci-fi o naivní vesmířance a studentovi prvního ročníku kterému je ve skutečnosti osmnáct. Má to vtip, má to příběh a hlavně má to Mizino. 4 * Poslední 13 epizoda s nadrženou Mizininou matkou a je to rázem za 5*. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Na první pohled po zhlédnutí se to může zdát jako nezajímavé. Jenže spousta věcí v tomhle anime je v přeneseném slova smyslu a těžko čitelné. Může se to zdát jako neklasická romantika, kdy už bereme fakt, že je to láska mezi studentem a učitelem (většinou je to laděný věkově stejně) nebo tím, že je mimozemšťan (ne v tom klasickém pohledu s fantazy prvky). Je pravda, že na tom prvku s těma mimozemšťanama mohli trochu více zapracovat, ale i tak to má docela slušnej příběh. Dále komediální stránka tu je, ale jen v počátcích, kdyby se to nějak udrželo až do konce, možná by to bylo o trochu lepší, ale vzhledem k dramatičnosti konce to i chápu, že by to působilo trochu nevhodně (nepočítaje však OVA, které je vtipné až až). Sice je tu spousta hlášek o lásce, ale u tohohle anime se to alespoň chová celkem dospěle oproti ostatním a hlavní hrdina není úplný stydlín (což bývá u hodně anime celkem iritující). Hlavní linii, ale podle toho jak tu čtu, lidi celkem přehlížejí a to je onen filosofický podtext. Ten zdravotní stav Kusanagiho není fyzického rázu, ale psychického, kdy z toho můžeme mnoho odvodit (pokud to nebudeme brát jako nemoc, ale určitý stav člověka) - např. že člověk má v životě brát jak to pozitivní, tak i to negativní. Nemluvě o tom, že je tu i několik dalších dosti hlubokých životních mouder. Animace je průměrná a hudební stránka není moc znatelná. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

V podstate čistá romantika. Kei má talent vybrať v každej situácii to najhoršie možné riešenie, takže sa to potáca od nikadiaľ nikam. Vlastne mi dosť často bolo milej Mizuho naozaj ľúto, že trafila akurát na takýto exemplár pozemšťana (pozdravujem Maho-chan). Ale láska je slepá, čiže nemá zmysel im do toho kecať. Hlavne že to dobre dopadlo :-). (Videné vrátane OVA "Secret Couple", ktoré je najmä fanservis s trochou komédie.) ()

QuarkCZ 

všechny recenze uživatele

Úžasná sexy učitelka, jakékoliv intimnosti tabu - prostě klasické anime, ale nádhedně vykreslené a s natolik roztomilým příběhem, že nemůžu jinak. S láskou vzpomínám... ()

Reklama

Reklama