Reklama

Reklama

Epizody(43)

Obsahy(1)

Po porážce královny Beryl, hlavní hrdinky v čele s Tsukino Usagi zapomněly bolestivé souboje s nepřáteli a začaly žit normální život bez nadpřirozených schopností. Ovšem, když je jedno zlo poraženo, na scéně se objeví další. Sailor Moon R je druhá řada Sailor Moon série a je rozdělena na dva příběhy. První z nich představuje nové nepřátele v podobě mimozemské dvojice An a Eiru prahnoucích po lidské energii. Ve druhém příběhu se kromě nových nepřátel z klanu Black Moon objevuje i klíčová postava z budoucna – Chibiusa aneb budoucí dcera Usagi a Mamoroa. Budoucnost Země je v ohrožení a je potřeba, aby se Sailor Senshi znovu spojily a bojovaly proti zlu. (Kicune)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (3)

Kicune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhé pokračování úspěšné mahou shojo série, které je rozděleno na dvě části. První není v manze a prý byla natočená vlastně mezitím, co Naoko Takeuchi napsala/nakreslila pokračování. Pojednává o boji válečnic proti novému nepříteli – dvojici mimozemšťanů hledajících útočiště a potravu (lidskou energii) pro svůj umírající strom života. Celá tato část je ale ve skrytu hlavně o tom, jak dívky nalézají cestu zpět k životu sailor senshi po ztrátě paměti v boji s královnou Beryl (1. série). Částečné hodnocení – 50 %. Dynamika a akce je vcelku pořád stejná a zlouni nejsou natolik zajímaví a zábavní. Druhá část přináší hned několik nových zjištění z universa Sailor Moon a začne to objevením se nové záhadné postavy Chibiusy. U té lze pozorovat přerod z otravného spratka v poslušnější děcko, které ale i přesto má svoji hlavu. Na scéně se objeví Dark Moon Clan, jedni z nejlepších padouchů celé ságy, akce se střídá s napětím, zlé a hodné postavy mění své názory a kabáty, Sailor Moon ve svých schopnostech postupuje na nový level, cestuje se v čase. Boj o planetu Zemi je drsný, ale hádejte, jak to celé dopadne. Hodnocení druhé části – 80 %. ()

bubblebobble

všechny recenze uživatele

Hlavne prvé časti s dvojicou mimozemšťanov a stromom sú naozaj pôsobivé a radím ich medzi to najlepšie čo sa v tomto seriály objavilo. Počul som, že tieto časti tam pôvodne ani nemali byť. Na šťastie sa tak nestalo. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Část s Black Moon klanem je téměř excelentní. Pokud by neexistovala (dle mého) ultrageniální 3.s. kterou opěvuji v samostatném komentáři, byla by 2.s. the best. ()

Reklama

Reklama