Reklama

Reklama

Epizody(43)

Obsahy(1)

Po porážce královny Beryl, hlavní hrdinky v čele s Tsukino Usagi zapomněly bolestivé souboje s nepřáteli a začaly žit normální život bez nadpřirozených schopností. Ovšem, když je jedno zlo poraženo, na scéně se objeví další. Sailor Moon R je druhá řada Sailor Moon série a je rozdělena na dva příběhy. První z nich představuje nové nepřátele v podobě mimozemské dvojice An a Eiru prahnoucích po lidské energii. Ve druhém příběhu se kromě nových nepřátel z klanu Black Moon objevuje i klíčová postava z budoucna – Chibiusa aneb budoucí dcera Usagi a Mamoroa. Budoucnost Země je v ohrožení a je potřeba, aby se Sailor Senshi znovu spojily a bojovaly proti zlu. (Kicune)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (3)

bubblebobble

všechny recenze uživatele

Hlavne prvé časti s dvojicou mimozemšťanov a stromom sú naozaj pôsobivé a radím ich medzi to najlepšie čo sa v tomto seriály objavilo. Počul som, že tieto časti tam pôvodne ani nemali byť. Na šťastie sa tak nestalo. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Část s Black Moon klanem je téměř excelentní. Pokud by neexistovala (dle mého) ultrageniální 3.s. kterou opěvuji v samostatném komentáři, byla by 2.s. the best. ()

Reklama

Kicune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhé pokračování úspěšné mahou shojo série, které je rozděleno na dvě části. První není v manze a prý byla natočená vlastně mezitím, co Naoko Takeuchi napsala/nakreslila pokračování. Pojednává o boji válečnic proti novému nepříteli – dvojici mimozemšťanů hledajících útočiště a potravu (lidskou energii) pro svůj umírající strom života. Celá tato část je ale ve skrytu hlavně o tom, jak dívky nalézají cestu zpět k životu sailor senshi po ztrátě paměti v boji s královnou Beryl (1. série). Částečné hodnocení – 50 %. Dynamika a akce je vcelku pořád stejná a zlouni nejsou natolik zajímaví a zábavní. Druhá část přináší hned několik nových zjištění z universa Sailor Moon a začne to objevením se nové záhadné postavy Chibiusy. U té lze pozorovat přerod z otravného spratka v poslušnější děcko, které ale i přesto má svoji hlavu. Na scéně se objeví Dark Moon Clan, jedni z nejlepších padouchů celé ságy, akce se střídá s napětím, zlé a hodné postavy mění své názory a kabáty, Sailor Moon ve svých schopnostech postupuje na nový level, cestuje se v čase. Boj o planetu Zemi je drsný, ale hádejte, jak to celé dopadne. Hodnocení druhé části – 80 %. ()

Reklama

Reklama