Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dennis Pitt je mladý muž s bujnou fantazií a právě se vrací na svobodu, po vypršení trestu v jakémsi ústavu. Najde si bydlení, podřadnou práci v chemičce a zakouká se do krásné dívky Sue Ann. Aby si ji získal předstírá, že je tajný agent CIA s velmi důležitým pověřením. Dívka mu začne bezmezně důvěřovat, ale zpočátku nevinná hra, se záhy mladé dvojici zcela vymkne z rukou... (5150)

(více)

Recenze (11)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Perkinsův ustrašený hrdina, který si hraje na tvrďáka, vypadá jako komický protipól k jeho nejslavnější roli. Ale scenáristicky ani režijně dvakrát nevyšlo to lavírování mezi romantickou komedií a kriminálním thrillerem. Také Tuesday Weld má pouze jiné přednosti než herecký talent. Ale jinak je to zajímavý film. A vystačí si s minimem vedlejších postav. ()

bassator

všechny recenze uživatele

43rd KVIFF 2008 - NEW HOLLYWOOD II. - Nový Hollywood II., AUDIENCE AWARD - Divácká cena deníku Právo (Divácká cena: 1234) - 1.72/112 ()

5150 

všechny recenze uživatele

První půlka je docela zábavná. Nechybí jí zajímavá zápletka a pohodová atmosféra. Nicméně s postupem času film začíná přecházet do vážnější polohy a to už není jaksi ono. Nakonec ani pointa to moc nevytrhne. Takže škoda, protože Anthony Perkins coby psychicky narušený mladík nemá chybu.. ()

Una111 

všechny recenze uživatele

Připadá mi to jako dost jedovatý elixír - namixovat thriller, drama, romantiku a komediální prvky. Ale když vzniklý elixír podrobíme jednoduché chemické analýze, zjistíme, že komedie v něm byla pouze ve stopovém množství, romantika dokonce chyběla vůbec. Drama ano, thriller také - někomu tam bude téhle příměsi málo, já nepotřebuji moc a mám neklidné sny. - - - Co se hereckých výkonů týče, zdálo se, že v Perkinsově podání to byla úplná klinická studie psychopata! Výkon jeho partnerky byl o nějakou tu třídu níž. Myšlenka filmu byla myslím neotřelá, což mu spolu s ostatními kvalitami zajistilo mé 3*, přesněji 3,5. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Fantazie je velký dar, ale někdy holt danajský. Zpočátku to bylo až komické, ale úsměv brzy trnul na rtech. Škoda velmi podprůměrného výkonu Tuesday Weld, která film dost shazovala. ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Velmi slušná záležitost. Souhlasim, že první polovina je lepší druhé a člověk se docela pobaví. Perkins má prostě charizma, ale na Psycho to nemá! ( 43. KVIFF ) ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Anthony Perkinse jsem 8 let po Psychu v ničem neviděl a tady opět hraje propuštěného blázna s temnou minulostí u kterého čekáte, kdy začne vraždit. Jenže místo toho je půlka filmu nudná "romantická komedie" kdy si jeho hrdina hraje na špiona a balí tím naivní krásnou blondýnku. Je to nuda, která přeruší parádní zvrat SPOILER kdy se ukáže že blondýnka je bez problémů schopná vraždit. KONEC SPOILERu. Takže jsem po tomhle čekal, že se rozjede konečně pořádný thriler, ale je to nuda až do konce, kdy jsem jednání hrdiny vůbec nepochopil. Perkins navíc hraje ustrašeného troubu co vzbuzuje nulové sympatie a Tuesday Weldová nehraje pro jistotu vůbec. Zkrátka slabota s bídou na 2*. ()

Dillon 

všechny recenze uživatele

Myslím, že svým způsobem originální až mrazivý ale hlavně dobrý film, který mně bavil po celou dobu. Perkins neměl v roli celkem komického psychopata chybu. ()

WarholsC 

všechny recenze uživatele

Velmi originální nepromíchaný koktejl hravosti a děsivosti. Skoro až do konce s jistotou nevíte, co že to vlastně sleduje, ()

mgerlich 

všechny recenze uživatele

Chvílema docela sranda, jen s ní nefungují thrillerové prvky, neb vypadají srandovně taky. Jinak očekávané finále a špatný Perkins... ()

Reklama

Reklama