Reklama

Reklama

Travis Blackstone žije poměrně spokojeně se svou dívkou Lindee, pracuje jako řidič kamionu a těší se z každodenních maličkých radostí. Ale dřív tomu tak nebylo. Travis Blastone býval policejním důstojníkem. Byl však propuštěn a uvězněn poté, co při důležitém vyšetřování zatajil jisté informace, aby zachránil svého bratra Franklina, který se zapletl do zločinu. Přestože mu Franklin, zatímco byl ve vězení, přebral dívku, nyní se na něj nepoučitelný bratr znovu obrátí s prosbou o pomoc. "Vypůjčil" si totiž značnou finanční částku a bosové chtějí svých pět milionů dolarů zpět. A protože nemíní čekat, vyšlou za dlužníkem vymahače, s nimiž se lze jen stěží domluvit. Travise čeká nemilosrdný souboj na život a na smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas jako pianista? Proč ne. Ještě možná by se uživil jako gigolo. Jako herec ale musí nejspíš umírat hladem! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Béčkový flmy mam fakt rád, ale tohle je i na mě trochu moc. Film je sice docela dost nacpanej nějrůznějšími souboji a všelijakejma střilačkama, ale nejsou bohužel moc poutavě podaný, takže vyšumí do prázdna a nic si z toho nezapamtujete a ani při tom sledování to moc nezaujme a Lamas se v nich taky zrovna moc nepředře. Děj samozřejmě taky pěkně stupidní, nic jinýho se ani čekat nedalo a hudba skoro žádná. Sice je to jeden jeden z těch slabších filmů Lorenza Lamase, ale stále koukatelný, což se o některých jiných kouscích v jeho tvobě říct nedá ()

castor 

všechny recenze uživatele

Desítky bezvýznamných minut, hodně unavená a blbě choreograficky zvládnutá akce, postavy a dialogy nešťastné napsané a do toho prachprůměrný rváč Lorenzo Lamas. Tvůrčí impotence a hodně náročné pokoukání. A ani ta nostalgie nepomáhá. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak nevím ani za co jsem dal původní hodnocení. Hodně špatnej béčkovej jakože akční film. Akce je tu sice relativně dost, ale provedení už je horší a Lorenzo Mamlas, to zrovna nevytrhnul...15% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem byl mladsi, hodne jsem si na takove filmy potrpel, hodne rvacek, akcni krdina pomaha sve rodine z nesnazi. Takovych filmu jsou desitky. Ale postupem casu si uvedomuji, ze je to vlastne blbost. Lamas ze zacatku strilel jak ponocny, teda zasahl cil, ale casto se netrefil a na konci? Strili jako hvezda. Zasahne 150 chlapku jako nic. Nebo to, ze L. Lmas udela salto s tremi vruty a skoci z budovy a nic se mu nestane. Nebo tay to, ze L. Lamas udela salto vzad a preskoci auto, neni tohle na guinessovu knihu rekordu? Ja myslim, ze je! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mám rád béčkoviny Takácse ale nemám rád Lamase. Proto asi takhle. Film je špatný. Bojový scény jsou špatné a směšné co by nebylo nejhorší ale zdálo se mi že se kolikrát ani sebe nedotýkaj. A navíc jsou špatně nasnímaný, takže dost často vidíme jen záda. Ostatní herci stojí za prd, ale co je nejhorší je příběh. Byl jsem si vědom že od Takácse nemůžu moc čekat, a ani jsem nečekal, ale ten příběh je tak špatně zrežírovanej a napsanej že to nejde ani vyslovit. Jediný co se dá omluvit je rok vzniku, holt tyhle hitovky vznikaly v 80 a 90 letech hojně. Ale bohužel ne každý se povedl. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Na Lamase to docela šlo. Přestřelky a fighty nechyběli takže docela dobrý. Samozřejmě, že to mohlo být lepší... příběh nemusel být tak jednoduchej, nemuseli tam být zbytečný kecy, ale jak už jsem psal na Lamase mi tohle stačilo. Má i větší shity. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Soubojů je tu dost a přestřelek taky. Prostě neškodný Béčkový akčnák. Když vypnete mozek a budete se jen tak dívat určitě vám to spříjemní hodinu a půl. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Tohle je spíš péčko než béčko a od doby co sem to viděl neřeknu Lamasovi jinak než akční pornoherec.Tu 1 hvězdičku dávam za docela povedený fighty ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

V akčním žánru existují A-filmy (těch je málo), B-filmy (těch je hodně), C-filmy, D-filmy, E-filmy... a pak filmy s Lorenzo Lamasem. Tohle patří k jeho lepším filmům, ale do televize se to už dnes bohužel nedostane ani ve 4 ráno. ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Po druhém zhlédnutí po 3 letech ubíráme jednu hvězdičku. Akčních scén je dost, ale jejich kvalita není nic moc. Podobně jsou na tom bitky. Leccos zachrání nahé slečny, kvůli kterým jsem dal předtím asi tu 3 hvězdu, ale Lamasovu prdel jsem vidět nemusel. Ale i tak se jedná o jeden z těch nejlepších Lamosovo filmů a zdejší hodnocení je trochu moc drsné. ()

Reklama

Reklama