Reklama

Reklama

Velmi nebezpečné známosti

  • USA Cruel Intentions (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kathryn (Sarah Michelle Gellar) a Sebastian (Ryan Phillippe) jsou dva bohatí zhýčkaní teenageři z té nejluxusnější části Manhattanu. A také papíroví sourozenci, protože jejich nechutně bohatí rodiče spolu uzavřeli manželství. Výraz zlatá mládež se ani zdaleka nepřibližuje jejich dekadentnímu životnímu stylu. Sebastian poznal všechny krásné dívky z Manhattanu a také Kathryn je na svůj věk neskutečně zhýralá. O to víc ji rozzuří, když dostane kopačky od svého přítele, který vyměnil její rafinovaný půvab za panenskou nevinnost naivní Cecile (Selma Blair). Kathryn proto s bratříčkem uzavře ďábelskou a náležitě pomstychtivou sázku. Pokud playboy Sebastian, kterému ještě nedokázala odolat žádná dívka, připraví Cecile o panenství a navíc dokáže svést další květ andělské nevinnosti Annette (Reese Witherspoon), připraví mu nevlastní sestřička noc plnou nadpozemské rozkoše. Pokud Sebastian prohraje, přijde o svého milovaného Jaguara, ročník 56... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (711)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dosť dobrý teenagerský film, ktorý má potenciál zaujať aj staršie publikum. V tejto škatuľke je to asi najlepší snímok, čo som mal možnosť vidieť. Nejedná sa o priblblú komédiu, ale o príbeh plný intríg a vypočítavosti. Moderne, hollywoodsky spracované klasické dielo. Láska a klamstvá. Skoro ako divadlo. Rayn Phillippe stvárnil svoju úlohu veľmi presvedčivo. Škoda, že to isté nemôžem napísať aj o Sarah Michelle Gellar. Nie je úplne špatná, ale chcelo by to trocha pridať. Tá chémia, ktorá medzi nimi skvele fungovala v "Tajomstve minulého leta" tu akosi vyprchala. Napriek tomu sa jedná o skvelý vzťahový thriller. Takže pozor na dekadentné "Veľmi nebezpečné známosti" **** ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

"Teen" romantické drama ze kterého se nevím proč stal doslova kult. Není to špatné a mladí (v té době neznámí) herci se snaží ale přeci jen je to přeceňované. Na druhou stranu pochybuji, že by se mladší 15 let dívali na "Valmonta" nebo Frearsovi "Nebezpečné známosti". A právě proto vznikají tyhle filmy. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Člověk si nesmí říkat, že se jedná o moderní předělávku klasiky z roku 1988, pak si teprve bude moct film užít. Já se u tohoto filmu vždycky hrozně bavím, mám ho ráda a viděla jsem ho už tolikrát, ale vůbec mi to nevadí, klidně se podívám znovu. Je jasné, že film si své publikum najde především u teenagerů, protože o nich také film je. Skvělý výběr herců, Ryan Phillippe a Reese Witherspoon a se k sobě náramně hodí a Sarah je ta správná mrcha. Musím ještě pochválit soundtrack, který upřímně miluju, už úvodní skladba od Placebo Vás musí vtáhnout a konec? To už je jen třešnička na dortu. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak čekal jsem, že to bude kokotina, to se dá vytušit už z obsahu. Ale že to byla kokotina až taková, tak to mě docela překvapilo. Totálně kriplovsky zahrané. Hercům a herečkám jsem nevěřil ani že jsou. Celkový děj, dá-li se to za děj považovat, si netroufám ani podrobněji rozebírat, protože je to kokotina za kokotinou. A z těchle malých kokotin je vlastně vybudována jedna velká. Tomu příběhu tady vážně někdo věří a bere ho vážně? Vždyť ten film předpokládá, že každý divák je totální kokot, který přemýšlet nezvládne. Mnoho uživatelů se tady rozplývá nad předlohou. Předlohu jsem nečetl(ani nebudu, tahle kriplovina mě dostatečně odradila), ale nepředpokládám, že by byla čirou náhodou zasazena do stejné doby, protože žiji bláhovou představou, že autoři knih nejsou až tak úplně vypatlaní. Kokotina někde na úrovni tomu nesmyslu o upírech, co si říká Stmívání. Jednoznačný ODPAD! P.S. Každý kdo hodnotil 4* a více v mých očích výrazně klesl, protože začínám pochybovat o jeho mentálním schopnostech. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Jeden (nejen) z mojich nejzásadnějších filmu přelomu tisíciletí. Atmosférická dokonalost s totálně gradujícím závěrem, který šokuje, rozpláče a bůchvíco ještě. Geniální Bittersweet Symphony zná snad skoro každý... - Viděno 5x cca - 90% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (32)

  • Film byl natočen za pouhých šest týdnů. (hellstruck)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama