Reklama

Reklama

Velmi nebezpečné známosti

  • USA Cruel Intentions (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kathryn (Sarah Michelle Gellar) a Sebastian (Ryan Phillippe) jsou dva bohatí zhýčkaní teenageři z té nejluxusnější části Manhattanu. A také papíroví sourozenci, protože jejich nechutně bohatí rodiče spolu uzavřeli manželství. Výraz zlatá mládež se ani zdaleka nepřibližuje jejich dekadentnímu životnímu stylu. Sebastian poznal všechny krásné dívky z Manhattanu a také Kathryn je na svůj věk neskutečně zhýralá. O to víc ji rozzuří, když dostane kopačky od svého přítele, který vyměnil její rafinovaný půvab za panenskou nevinnost naivní Cecile (Selma Blair). Kathryn proto s bratříčkem uzavře ďábelskou a náležitě pomstychtivou sázku. Pokud playboy Sebastian, kterému ještě nedokázala odolat žádná dívka, připraví Cecile o panenství a navíc dokáže svést další květ andělské nevinnosti Annette (Reese Witherspoon), připraví mu nevlastní sestřička noc plnou nadpozemské rozkoše. Pokud Sebastian prohraje, přijde o svého milovaného Jaguara, ročník 56... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Wade W.

Wade W. (hodnocení, recenze)

Chen

to by som celkom aj rad bol ak by sa vydarilo.  Ta predloha prenesena do sucasnosti ma potencial pricom si myslim ze urcite veci ktore v Cruel Intentions 1 boli len naznacene  by v serialovom prevedeni boli este zaujimavejsie. Je sice pravda ze mnoho serialov ktore boli podla znameho filmu sa nevydarili, no vzdy sa najde par vynimiek ako taki 12 Monkeys alebo i prve serie Hannibala.

reich

reich (hodnocení, recenze)

Skvělí film, úžasní herci! Vždycky se rád na něj v tv kouknu.

Diskutant

Diskutant (hodnocení, recenze)

Inak okrem placeba a verveho symphony by som vyzdvihol velmi soundtrack Counting Crows - Colorblind nieco pre romantikov :-)

Diskutant

Diskutant (hodnocení, recenze)

Film som videl v celku až nedávno. Niekoľko rokov dozadu vždy po útržkoch, ale celkovo jeden z kvalitnejších teenage drám filmov. Pekný, trochu smutný príbeh, plus kvalitní herci a soundtracky samozrejme...

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Tých čo tento film zachytil približne ako 15 ročných ho budú milovať do smrti...ako ja..navyše jeden z najlepších soundtrackov,není o čom..95%

Exos

Exos (hodnocení, recenze)

Halloween9: To je z italštiny "ciao" - stejný význam jako u nás, zkrátka pozdrav... V angličtině to není asi tak častý, ale v někola filmech / seriálech už jsem to zaslechl... Teda doufám, že je to italština :D.

kocaaa.p

kocaaa.p (hodnocení, recenze)

Viděla jsem už hodně lepších filmů, kterým jsem dala 5*.. ale tohle je pro mě srdeční záležitost, můj nejoblíbenější film vůbec.. Před několika lety jsem četla i knižní předlohu a po ní se mi snad začal líbit ještě víc..

Halloween9

Halloween9 (hodnocení, recenze)

Ryan Phillipe řekne na začátku filmu Selme Blair i v originálním znění "čau" nebo se mi to zdá? :D

Exos

Exos (hodnocení, recenze)

!Malak-11!: V All My Children hrála mrchu několik let... Sama někde uvedla, že předešlá role v tomto serálu jí byla pro Kathryn inspirací.

Gryffi

Gryffi (hodnocení, recenze)

Nic jsem od toho neočekávala (ten film mi doporučila sestra), ale byla jsem docela překvapena. Celý příběh je sice trošku o ničem, ale Aneta, kterou zahrála Reese, to příjemně zpestřovala. Nebyla to, co můžeme najít v téměř každém filmu - děvka nebo světice. Ze všeho nejvíce mě ale překvapil konec. Když Sebastian ležel na silnici, čekala jsem happy end. Místo toho si umřel. :D

SilentSilver

SilentSilver (hodnocení, recenze)

pravděpodobně můj nejoblíbenější film vůbec.hudba skvělá, herci skvělí, námět též..miluju ten film.

ce4you

ce4you (hodnocení, recenze)

Výborný film, jeden z mých nejoblíbenějších filmů kategorie oddychových. Krásné herečky (Michelle je kus:), vhodná hudba, dobře natočené, občas vtipné...

!Malak-11!

!Malak-11! (hodnocení, recenze)

Kamale: Myslíš Kathryn? Tu hrála Sarah Michelle Gellar, která se narodila v New Yorku a žije v Americe, je jedna z nejoblíbenějších hereček v Hollywoodu. Jj je to jediná role ve které hrála zápornou postavu za to si ji vychutnala.

!Malak-11!

!Malak-11! (hodnocení, recenze)

DArtanan: Mno to já si to v Tv klidně uniknout nechám, protože ten dabing mi občas ničí uši, radši si to pustím v Aj na DVD.! Ale jinak souhlas.!

DArtanan

DArtanan (hodnocení, recenze)

Pro mně kultovní záležitost, kterou si nikdy v TV nenechám uniknout... Song Cruel Intension mě vždycky na závěr dostane. A těch hvězd a hvězdiček, co v tomto filmu hrálo... Vždy rád přemýšlím, kde všude od té doby už tito herci a herečky hráli a kam to dotáhli.

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

novoten: Jak to, že to tolik lidí nechápe? Přece tuhle adaptaci nemohli vidět jen samí teenageri

TheMaker

TheMaker (hodnocení, recenze)

Dobrej filmeček. Můžete m prosím někdo říci, jak se jmenuje ta písnička úplně na konci ? Děkuji mnohokrát.....!!!

potas

potas (hodnocení, recenze)

Celkem zajímavý teenagerovský film...o něčem jiném než jsou ty ostatní...

AIMÉE

AIMÉE (hodnocení, recenze)

neví někdo specif. název ke skladbě, která zní na začátku, např. když Sebastian přicházejíc domů a upravuje motýlek hlídači (čert vem zaměstnání), na soundtracku není, trochu něco jako klasika. V závěreč.titulcích je toho hromada, netušim kam to zařadit

Burzoa

Burzoa (hodnocení, recenze)

Kathryn: "Když to nedokážeš, to tvoje nádherné fáro bude moje." Sebastian: "A když to dokážu?" Kathryn: "Tak dostaneš to, po čem toužíš od chvíle, kdy se naši rodiče vzali." (významně poodhalí oděv) Sebastian: "Ještě si to rozmyslím." Kathryn: "Můžeš mi ho strčit kam chceš." Sebastian: "Můžeme si plácnout, sestřičko!"

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

tento fim si vzdy rad pozriem neviem preco tie rozporuplne hodnotenia...Sarah Michel Gellar zahrala svoju ulohu uplne perfektne je to bozska zena! super film a k tomu Every me Every you od Placeba co viac si clovek moze zelat :) snad len Bittersweet symphony :)

N3ck

N3ck (hodnocení, recenze)

Tenhle film je jedním z mých nejoblíbenějších, je fakt úžasnej. Skvělá hudba, postavy děj... prostě skvělej...

 (hodnocení, recenze)

film ma skutocne skvely soundtrack.........ale aj tak je to skvely film............moj oblibeny.....

Radůza

Radůza (hodnocení, recenze)

Je to asi nejlepší film co jsem vyděla.Hudba je úúúplně suprová.Herci skvělí.Tptálně mě to dostalo!!!!!Fakt bezvadnej film!

 (hodnocení, recenze)

Raduza: Every me, every u no nebejt hodne dobryho soundtracku asi by hodnoceni vypadalo jinak

 (hodnocení, recenze)

uplne super film...tazko mozem dat objektiwny nazor,bo toto je moja srdcowa zalezitost..ale aj tak je dobre spraweny,hraju tam dobry herci,hudba..no proste stoji to za to

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

Vynikajuce, mam 3 kopie :) Hra tam aj jedna z najlepsich hereciek Reece.

 (hodnocení, recenze)

Je to jeden z najlepsich filmov ake som kedy videla. Na povrchu sa nam zdaju bohaty ludia dokonaly a vnutri ..............

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama