Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teenageři v Los Angeles mají jasný pohled na svět kolem sebe. Problémy neexistují a když, tak jejich řešení je jednoduché. Rodiče ti nerozumí? Důležitější je, že máš silnou motorku a rande s pěknou kočkou. Život je nekonečná párty. Sex, halucinogeny, znásilnění, vražda i únos... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Film starý XX s českým dabingem je u mě na hraně. Nevěděl jsem, zda se mám smát či plakat, příběh prakticky žádný není, snímek je málo uchopitelný, je rozporuplný a myslím, že snad dokonce někteří uživatelé GT to nevydrží a obrazně hodí film po pár minutách do koše. Sám název přesně vystihuje celé dílko. Na druhé straně nutí k přemýšlení, co tím chtěl vlastně básník říci, proto jsem se dodíval až do konce. Hrají zde někteří známější herci v čele s tehdy neodolatelným Jamesem Duvalem. Sám jsem zvědavý, pokud někdo další napíše recenzi a zda mu film sedl, co mu dal a vzal ... 4645 ()

ash99 

všechny recenze uživatele

Nonsens,v ktorom si Gregg Araki stráži zobrazenie aj toho najmenšieho detailu na celý rozmer plátna...Oproti The Doom Generation, kde hľadel skôr na bláznivosť scény, tu sa zameral na číre poblúznenie adolescentov zobrazovaných v tomto snímku. Trochu mi to pripomínalo Korinovho Gumma či Clarkove KIDS/KEN PARK, no avšak aspoň na Korinove vygumované charaktery to má ďaleko. No, ale aby nebolo málo bolo to treba prisladiť trochou drog, sexu, humoru či až veselého násilia a ... a už u Arakiho pochopiteľných mimozemšťanov a hľa, vzniká monumentálne ukončenie (pekne) sku*venej generačnej trilógie ☺ ()

Reklama

asirtes 

všechny recenze uživatele

Araki má akurát tak plné gule, čo mu tlačia na mozog a za chrbtom L.A.. Keby žil v Devínskej alebo v Čuňove, to by si mohol tak vylízať vlastný kaďák a aj keby to spravil úplne do sucha aj tak by jeho výplody boli len redundantne prdiacim blábolom na lajne smradľavého výtoku subkultúry. Ale LA hrá. A ona nuda zas nebola tak skurvená. Každopádne to vyzerá, že Arakiho svet asi nebude zrovna moja šálka sekrétu. ()

numi odpad!

všechny recenze uživatele

Před osmi lety jsem na tomhletom snímečku byl v kině. V té době jsem měl zaručeně stejné problémy jako Brenda a Brandon z Beverly Hills 90210 a těm plavčicím ve znělce Pobřežní hlídky ty silikony tak roztomile hopsaly, že jsem na filmu, kde hrají hvězdy z těchto dvou seriálů, nemohl chybět. V kině bylo víc takových jako já - celkem asi padesát návštěvníků. Do závěrečných titulků nás vydrželo něco málo přes dvacet. To mluví za vše. Zkurvená nuda je odpad největšího kalibru. Po osmi letech a druhém shlédnutí to ale vidím jinak. Je to odpad největšího kalibru, který má zatraceně kvalitní soundtrack (The Verve, Radiohead, Suede, Blur, Nine Inch Nails, Chemical Brothers, aj.). Díky tomuto filmu vím jedno - Gregga Araki je totální blázen. Ať ho mimozemšťan svou vodní pistolkou střelí... [září 2006] ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Neviem či som na tento druh filmarčiny ešte nedozrel alebo som už skôr na to pristarý, ale absolutne ma to nezaujalo a tento radoby nezávislý pokus mi pripadal trapne. Vyskytuje sa tu sice sex, drogy a hojny počet hviezd mladšej generácie ale to je asi všetko čo tento film ponúka. Je to prvý film Gregga Arakiho, čo som videl a podľa komentárov na jeho ostatné filmy, pravdepodobne ostane aj posledný. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Christina Applegate (Dingbat) si kvôli filmu prefarbila vlasy na červeno. (Msscastillo)
  • Film je završením trilogie, kterou Gregg Araki přezdívá souhrným názvem "Teenage Apocalypse Trilogy". Do trilogie dále patří filmy Totally F***ed Up (1993) a Zkurvená generace (1995). (Terva)
  • Přestože se příběh odehrává v jednom dni, mění aktéři i několikrát své oblečení. Jen postava Dark (Beverly D´Angelo) má celý příběh jeden oblek. (Terva)

Reklama

Reklama