Reklama

Reklama

Pumping Iron II: The Women

všechny plakáty

Recenze (5)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Doba ještě nebyla na Bev Francis připravená, je dobře, že se soutěž s časem zkategorizovala a tak se může zvlášť porovnávat ženská krása i přehnané osvalení, věřím, že i její účast na Olympii a v tomto dokumentu nese velkou zásluhu na separaci kategorií na ženský bodybuilding a ženský fitness, rozdíly jsou valné. Samotné přípravy na soutěž oproti prvnímu filmu nemají moc co nabídnout, zato samotné soutěži je tu věnován větší prostor. Já su každopádně nasraná, páč za mě byla jasnou vítězkou Rachel McLish když už. Na hodnocení to ale nic nemění, Pumping Iron 2 chybí narozdíl od chlapských verzí těchhle dokumentů pořádná šťáva. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Pumping Iron II je dějově slabý, protože se akorát řeší vrchní díl plavek Rachel McLish a přílišné osvalení australské powerlifterky Bev Francis. V záběrech z posilovny WORLD GYM je možné několikrát krátce vidět Gladys Portugues (dřepuje, zakopává nohy a shybuje). Jejím manželem je v současnosti Jean-Claude Van Damme. HODNOCENÍ 40% ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Slušně natočené, ale na jedničku s Arnoldem to rozhodně nemá. Místo trochy napětí jen ženské kvokání o vztazích mezi kulturistkami - nuda. A co se týče ženské kulturistiky, tak namakané baby vypadají příšerně. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Točil to sice ten samý chlápek, ale název není vůbec vhodně zvolený. Babské klábosení v první polovině je o ničem a až následná soutěž je docela dobrá. Žádné emoce ale nečekejte. Atmosféru jak v jedničce se vybudovat nepodařilo. K samotné soutěži asi tolik, že je mi docela buřt, že nevyhrála Rachel McLish. Hlavní ovšem je, že poslední (z finalistek) byla Bev Francis. To bylo ještě v době, kdy podobná monstra byla doslovně "too much". A že doba nebyla připravená? Ale hovno, nic takového by správně soutěžit nemělo. Když už, tak ne na Ms. Olympia. Tam patří typy jako Rachel McLish a Cory Everson. Měli pro ně udělat nějakou soutěž Ms. Monster třeba. Jenže dneska už je to standardní na Ms. Olympia a místo toho tak existuje miliarda nesmyslných bikin kategorií pro "normální" soutěžící. Zas abych nekřivdil, nad Bev Francis se ještě dá přivřít oko. Mužatka to je, ale pořád si zachovává ženské rysy. V současnosti by neměla šanci. Stačí jako příklad takový Věr Mikulec. Achjo, kam jsme to dopracovali. 3-* ()

Reklama

Reklama