Reklama

Reklama

Poprava

  • USA Return to Paradise (více)
Trailer

Obsahy(1)

Lewis, Sheriff a Tony jsou přátelé, kteří společně tráví své prázdniny v Malajsii. Nikdo z nich netuší, jak mnoho tento výlet změní jejich životy. Prázdniny končí a tak Sheriff s Tonym odjíždějí zpět do Ameriky. Lewis se do Malajsie zamiloval a zůstává. Toto rozhodnutí se mu ale stává osudným. Místní policie totiž při hledání ukradeného kola, nachází v domě, kde všichni tři bydleli, větší množství hašiše. Lewis je uvězněn a následně odsouzen k trestu smrti. Po dvou letech se Sheriff a Tony dozvídají krutou pravdu. Teď mají osm dní na to, aby se rozhodli, zda vezmou svou část viny na sebe a zachrání tak život svému kamarádovi. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

japetko

japetko (hodnocení, recenze)

Trojica priateľov si užíva v Malajzii, kde nechýbajú drogy. Tie sa im však stanú osudnými a musia pykať... Naskytá sa otázka "Budeme ich ľutovať a či ich hodíme do vreca a necháme na pospas." Navzdory tejto otázke je to silný príbeh. A ja som ich ľutoval.

LuckaV

LuckaV (hodnocení, recenze)

Autorům tohoto filmu se podařilo nashromáždit do něj tolik pro mě citlivých faktorů, že by se to dalo označit za pokus o emoční vraždu! Pár dní jsem se z toho vzpamatovávala. A k tomu ohromující výkon Joaquina Phoenixe. Pro mě jeden z nejsilnějších filmových zážitků.

na příspěvěk reagoval anglanek

hans500

hans500 (hodnocení, recenze)

Vince Vaughn se tady zase předvedl jako výborný herec, začínám ho mít vážně rád, ještě sem u něj neviděl špatný herecký výkon.

 (hodnocení, recenze)

Mám rád filmy se špatným koncem. Na konci jsem brečel.

Reklama

Reklama