Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Humorná pohádka vypráví a moudrém kouzelníkovi, který vytrestal svářící se rodiče dvou mladých zamilovaných lidí. Udělal to velmi chytře a neobvykle. Princ Heřman a princezna Čekanka by bez kouzelníkova báječného nápadu svatbu nikdy neměli... (oficiální text distributora)

Recenze (6)

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Studiová pohádka naprosto k nevydržení. Šílená hudba, která po pěti minutách diváka zcela otráví, děj i postavy naprosto směšné až trapné. Pohádka není ani vtipná, ani zajímavá, ani hezká. Naprosto nechápu, jak taková řada kvalitních herců může hrát v takovém braku. Hudba: Ladislav Simon ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Taková ta studiová pohádka...mě tento druh pohádek moc nebere...výkon stárnoucího pana Kopeckého je OK. Jinak jen uhádaní králové, televizní standard a příjemná krátká stopáž. Na nedělní odpoledne ke kafi tak akorát. Dvě hvězdy. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Hm, trošku podivná pohádka, ale pan Kopecký to jakž takž tahá na lepší úroveň. Mi zde chybí něco, kdy otec princezny změní názor a ne že se hned setkává s otcem prince. No, ale budiž. V každém případě ti nevidím na více než čtyřicet a to ještě s přimhouřenýma očima. ()

honeysuckle 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá pohádka s téměř neexistujícím dějem (který částečně vykrádá O medvědu Ondřejovi) ozdobená pouze výkonem pana Kopeckého. Hudba Ladislava Simona jako vždy k nevydržení. Svatava Simonová hold pohádky nikdy točit neuměla, ať se na mě nikdo nezlobí. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama