Reklama

Reklama

Krtek a zajíček

  • Slovensko Krtko a zajačik
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
Česko, 1997, 5 min

Obsahy(1)

Zajíček se ztratí ve velkém nebezpečném lese, a hledá v něm svojí rodinku. Zoufalého zajíčka unese mlsná liška. Naštěstí je tu Krteček, který zajíčka osvobodí a dovede ho zpátky k jeho mamince a sourozencům... (Matrinx)

Recenze (21)

ripo 

všechny recenze uživatele

ešteže mal krtko v brlôžku bombu so stlačeným héliom do balónov, inak neviem, neviem, ako by to dopadlo ... ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je těžký kalibr. Říkám si, proč nejsem scénáristou, když je tak jednoduché napsat "příběh". Každý má přece po ruce připravený nafouknutý balónek pro případ, že se někdo začne topit, ne? 10% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Paní Zajícová si po svém těžce názorném porodu upravila frizúru a vypravila se s ratolestmi na špacír. Dětská zvídavost je však potvora, čímž se odstartuje dobrodružství malého zajíčka, v němž figurují četné zvířecí rodinky, jako vždy hladový lišák a jeden příhodně nafouknutý héliový balónek. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Krtek - neohrožený zachránce a mstitel. Bez výkupného zachrání růkojmí. Na počátku beznadějná situace se mění v happyend. Jupí! ()

h0n24 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct. Přijde mi to dementní. Nemastné neslané. A rozuzlení álá héliový balónek je už jen WTF vrchol. ()

mros 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpoučnějších dílů! Nejdřív zajíček nepoděkuje za jahodu, a pak se ještě ztratí, ještě že tam má krtka, jinak by zlá liška přestala mít hlad.. Navíc vynález nového typu horkovzdušného balónu, co víc si můžem přát:)) Ale hlavně děkovat! ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak to už je podruhé, co vidím lišku, kterou Krteček musí usměrnit. Tentokrát se její pochoutkou měl stát zajíc. Oni jí fakt nedopřejí. Přece nebude jíst trávu. Krtek ale zachrání rodinu a následuje dojemné shledání. ()

Reklama

Reklama