Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (638)

tron 

všechny recenze uživatele

„Dobrý deň." - "Dobrý." - "Nejaký vták by bol?“ – „Bol.“ – „A stál by?“ – „Stál.“ – „A to je najväčší vták, akého tu máte?“ – „Väčšieho má len holič oproti.“ Troška to má ťažké. Nech nakrúti hocičo, stane sa stredobodom pozornosti divákov, ktorí ho automaticky odpisujú bez toho, aby videli nejaký skutočne mizerný amatérsky film. Ak sa vám nepáčila jednotka, nebude sa vám pozdávať ani dvojka. A naopak. Scenár znova pozostáva zo sfilmovaných vtipov, ale druhýkrát to funguje predsa len o čosi lepšie ("príbehovejšie", ak chcete) a na niektorých hercov je radosť pozerať (Genzer). ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Mě se ten druhý díl zdál úplně stejný... Při prvním jsem byl opravdu hodně nasrán a divil se, co nekteří lidé vydávají za "film". Teď jsem už věděl, do čeho jdu. Souhlasím s Tetsuem ohledně té kamery i vizuálních gagů, obsazení Maxy a Vondráčkové, přesto myslím, že tento díl byl o chloupek lepší v tom, že měl něco, co vzdáleně připomínalo děj. Ostatní jako vždy - ze začátku se to docela rozjede, pak se ale snímek utápí ve stále stejných nudných zaběhnutých kolejích. 90% vtipů je opět o sexu a dobrého herce abys pohledal. Narážky na kritiky trapné a nefunkční a...tak. Jen doufám, že se někdo nerozhodne natočit Anglického krále podle scénáře Evžena Gogely. To by mohl bejt opravdovej průser... ()

Reklama

GILLWANDER odpad!

všechny recenze uživatele

Už v predchádzajúcom komentári k prvému extra odpornému Kameňáku som spomenul, že talizman na ochranu pred filmami Zdenka Hroznošku mám svätý krížik, ktorý môžem nosiť aj na krku a v noci dokonca aj svieti, keďže je z fosforu a fotku Ježiša Krista, ktorá ma ochráni pred hocičim. Dvojka Kameňáku je o čosi horšia a to je už milé dámy a páni čo povedať! Nebudem tu menovať ďalšie antisuperlatíva ako sú napríklad: odporné, nechutné, úbohé atď.. Však poznáte...Jedna veta stačí. Zdeněk Hroznoška je kráľ českých najmenej vtipných filmov. Fofrem som musel s pod posteli vyberať fotku Ježiška a krížik, ktorý som si rázom nasadil na krk. Po chvíli mi bolo už lepšie...0% ()

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Špatné herecké výkony, kýčovité prostory a křečovitý humor. Někdy se člověk zasměje, ale ne proto, že by se Troškovi po dlouhé době podařilo natočit dobrý film, ale z toho důvodu, že do scénáře vložil povedený vtip. Tento moment se stal, pokud si pamatuji, za celou dobu trvání asi třikrát. Sice je to k nevíře, ale tento díl je ještě horší než první. Paradoxní na tom je, že na prvním díle mi vadil „příběh“ složený z vtipů, tady mi vadí jejich absence. Mezi jednotlivými „vtipy“ jsou hluchá místa, která jsou bezradně vyplněna vyšetřováním znásilnění kameňákovských mužů nějakou starou paní. Snaha o plynulé vyprávění je naprosto marná. Mnoho „vtipů“ spočívá v tom, že postava na plátně řekne slovo jako „prdel“, což by asi mělo k zasmání stačit (třeba Růžičkové vtip o zelenině v prdeli je ukázková trapnost, které si v Kameňáku užijete dost a dost). Někde jsem četl Troškovo prohlášení, že Kameňáky jsou svým způsobem kritika dnešní společnosti nebo co Pokud to tak skutečně zamýšlel, potom je Kameňák krutým odkrytím podstaty našich každodenních životů – vedeme mezi sebou nesmyslné dialogy, mluvíme sprostě a považujeme to za kdovíjak inteligentní, ženeme se za penězi a sexuálním ukojením Jelikož se toto o dnešní společnosti dá opravdu říci, Troška by zasloužil Oscara za nejlepší zahraniční film. Ale jako podezřívavý divák mu nevěřím jeho šlechetné úmysly, a za jeho snahu vydělat co nejvíc na šíření opravdu hloupých filmů mu vzkazuji: „Strč si Kameňáky do prdele!“ Odpověď: „Ale jak, když už tam mám ty citrony za 80 korun?“ Hahahahahahahaha..ha. ()

Džejkop odpad!

všechny recenze uživatele

Piss off !!!!!!!!!!...ta babka je odporná, stejně jako všechno a všichni, ti kteří žijí v Kameňákově. O jedničce se dalo hovořit jako o pokusu vytvořit vtipnou komedii, který bohužel nevyšel. V případě Kameňáku 2 se dá hovořit jako o totálním komediálním úpadku. Vtipů je tady plno, to ano, problémem je bohužel to, že to nepůsobí zábavně (směšně ano). Děj tu žádný není, jestli je, tak jsem ho nějak nepostřehl. Zamilováný páreček v podání Vodnráčkové a Maxy je nerealistický, plitký, fádní a bylo mi z nich na nic. To prapodivné pako s výrazem debila, co chodí do místního bordelu mi taky utkvělo v paměti (bohužel). A jen mě tak napadá z jaké že planety k nám přiletěl. O paní stařence a jejím erektopramenu se mi ani nechce vyjadřovat. Ale snad úplně nejtupějším vrcholem, nebo takovou tou třešničkou na dortě (pěkně zkaženém, červy prolezlém) je vztah mezi tchýní a Leem. To je tedy děs. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Ve 28. minutě doktorka Helenka (Helena Vondráčková) prohlašuje, že se na starou Kropáčkovou podívá sama. Nikdy se to ale nestane. (JT19)
  • Rostislav Justin Valeš, který hraje Oldu, je v prvním déle Kameňák (2003) v titulcích uveden jako Rostislav Valeš. V tomto pokračování je ovšem uveden jako Justin Valeš. (JT19)

Reklama

Reklama