Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nočními ulicemi Moskvy se řítí černé BMW ujíždějící pronásledovatelům. Řetězec osudových událostí, končící střelbou, postavil čtyři přátele mimo zákon. V životě bez pravidel pro ně není cesty zpět a černý bavorák – silný a spolehlivý vůz, jenž se jim stal domovem, hrdiny odváží daleko od Moskvy, do nelítostného vyhnanství ruských nekonečných dálav… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

Móó 

všechny recenze uživatele

Film, který mi dovolil nahlédnout do ruské společnosti (za hranicemi zákona). Jsem ráda, že tento film byl v ruské režii a ne v rukou Američanů. Věřím, že by totiž vše dopadlo jinak. Objevil by se hrdina, který by všechny zachránil a byla by z toho klasická americká akční blbost, jak to občas bývá. Určitě to stojí za zhlédnutí. S přihlédnutím na to, že jde stále o film, umím si představit děj jako reálný. 78% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

To, že se mi líbí nějaké auto ještě naznamená, že o něm musím točit film. Bohužel, tady se někomu líbilo BMW a tak vzniknul film Bavorák. Jedná se vskutku o mrazivý snímek a bude vám u něj zima. nebude to však kvůli akci ani kvůli napětí, ale kvůli ruské zimě ve které se děj odehrává. Z filmařského hlediska je film o ničem. Dialogy tupé, herci přehrávají a někdy mi unikal i způsob skládání dějové linky. Jediné co snad může zaujmout je ten pohled na současné Rusko. Uvědomíte si, že tam by jste opravdu žít nechtěli. ta neskutečná bída a zaostalost mohutně kompenzovaná chlastáním a zlodějnou, to je opravdový ráj na zemi a poslal bych tam všechny naše komanče na exkurzi bez jízdenky zpět. Takže jako taková sonda to možná nějaký efekt a smysl má, ale jako gangsterka a akční? Pche. Ani náhodou. Dávám dvojdolar a ani ň navíc. * * ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Ruská gangsterka na klasické téma; "sere se co může a bude už jen hůř!" Zima z ní jde tak strašná, že vás po ní zahřje jen ta kořalka ze zavařovačky. Vizuál je moc hezký, kluci jsou taky sympatický šmejdi a Rusko je herec jak z partesu. Škoda, že na 110 minut a množství "dobrodružství" a zvratů se ten film tak nějak táhne. 4 z Moskvy a bavorák jsou na výletě po venkově, není to nic geniálního, ale na boršč jsem potom chuť dostal... 70% ()

Skretule 

všechny recenze uživatele

Spíš než děj celého filmu mě zaujaly všechny ty ruské reálie a chování jednotlivých postav, které musí přijít občanu ČR dosti exotické. Film sám o sobě ničím převratným rozhodně není ale pár povedených momentů se jistě našlo (hlavně závěrečné namixování melodie zvonění do rytmického podkladu zaujme)...ale poučil jsem se, do Ruska jet nechci :D ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Skvelý film z drsného Ruského,gansterského prostredia ktorý ma hneď od začiatku posadil na sedačku a až do konca filmu som sa neskutočne bavil,nenudil som sa ani minutu.Krásny bavorák,super herci, Ruský vidiek,naháňačky na autách,občas nejaká tá streľa a perfektné vyvrcholenie.Toto všetko dopĺňala veľmi dobre zvolená hudba.Hodnotím opäť dosť subjektívne,pretože film na mňa strašne zapôsobil a zanechal vo mne skvelý dojem. Vždy si ho rád pozriem znovu,takže pre mňa 5* ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama