Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pilotný diel nikdy nezrealizovaného animovaného seriálu z prostredia X-men univerza. Kitty Pryde (Shadowcat) prichádza na pozvanie Professora X do sídla jeho tímu. Zaskočená profesorovými vedomosťou o jej superschopnosti sa stáva nielen svedkom výcviku, ale aj účastníčkou súboja s Magnetom a Bratstvom mutantov, odhodlanými podmaniť si ľudstvo. (Murrro)

(více)

Recenze (4)

jh666 

všechny recenze uživatele

X-meny a Kitty mám rád, ale víc než na tři hvězdy jít nemůžu. Animace je na svou dobu dobrá, horší je to s příběhem, ale dá se. Trchu mě tu zklamal Wolverine. 60% ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Docela fajn. Byť akce je tady snad až příliš a poměr klidnych/dialogových scén je značně v nerovnováze. Kitty je zde sice poněkud ufňukaná, ale pokud mám voliti tohoto Xaviera a toho z TAS, volím tohoto. Křeslo a hlas. Pobavil Stan Lee jako narátor a zvláště jeho úvod do světa mutantů. A pro ty, kdož znají velmi dobře instrumentální znělku TAS, tak tady se myslím trochu zasmějí nad oním úvodním songem, který nejvíce ewokuje TMNT. ;-) ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Docela povedený pilot k původně zamýšlenému televiznímu seriálu. Má to, co by měl pilot obsahovat - představení postav i dost akce, takže příjemně strávených 20 minut. ()

Majoslav11 

všechny recenze uživatele

"The world is mine !" Animácia celkom ujde, ale to je asi tak všetko, čo si zaslúži hviezdu. Príbeh je hlúpučký a celé je to navyše neskutočne skratkovité a uponáhľané. Ako by sa ale vyvíjal seriál ďalej sa už nikdy nedozvieme. Za jednu hviezdu. ()

Reklama

Reklama