Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (854)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Žánrový film se vším všudy - ideální na opilecké večery, který jednak krásně ukáže, jak vidí američané Evropu, skvěle si utahuje i sám ze sebe, předvede nám, že Praha dokáže suplovat nejen Paříž, ale třeba i Amsterdam a taky přijde Matt Damon a "Scotty doesn't know!". Ujetá teenagerovská komedie, která si na nic nehraje a splňuje vše, co se od ní očekává. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem... Američani stále rádi točí slaboduché teen komedie a stále si rádi dělají srandu ze Slovenka. Tvůrci Eurotripu ale udělali jednu chytrou věc - hned od začátku nasadili takovou míru nadsázky, že ani já, rypák rýpavá jsem neměl moc potřebu ohrnovat nos nad degradující úrovní humoru (což mohlo být dáno i tím, že vedle běžícího filmu ležela moje skripta na nadcházející zkoušku, jestli víte co tím myslím)... Rejža taky není úplně bez smyslu pro humor a tak o poměrně vtipné (a několik opravdu silných - např. anglický autobus s Vinnie Jonesem) momenty není nouze. Michelle Trachtenberg navíc vůbec nevypadá zle. Kol a kolem, jde o jednu z nejzábavnějších amerických teen komedií. Sílu tohohle komplimentu nechť každý poměří s vlastní zálibou v tomhle subžánru ;) 50% ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James L. Venable: 1. Scotty Doesn't Know ,2. My Generation ,3. Wild One ,4. 99 Red Balloons ,5. In the City ,6. Shooting Stars ,7. Nonchalant ,8. Scott Doesn't Know [Euro Version] ,9. Make My Dreams Come True ,10. Du ,11. Les Promesses ,12. I Love Marijuana ,13. Turn It Up ,14. Get Loose , ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jo, občas je to celkem trapný viz celá postava teplého Itala, ale jinak skvělá zábava, kde není chvilka klidu a některé hlody jsou vskutku brutálně boží. V rámci žánru opravdu špička!...Dneska jsem to viděl asi popátý a rozhodl jsem, tohle si zaslouží pět hvězd. Konečně si dokonale naplním význam slov "guilty pleasure"! Začíná Vandersexxx!!! ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ filmů přímo bytostně nesnáším, víc jak jednou se na ně nepodívám a situace mi přijdou obvykle spíš jen prvoplánově úsměvný. No ale tady musím říct, že jsem se celkem zasmál, i když později už ne tolik jako než odjeli z Amsterodamu. Říkám si, jestli to nebyla spíš taková trošku parodie, protože spousta věcí tam byla přehnaná, některý až do extrému (viz Vandersex, Slovensko, Vatikán...) A i když mi občas až zatmívalo při zjednodušeních a hloupostech děje a jeho pokračování, celkem mě to i pobavilo. Když bych to měl srovnat s nějakou z dalších těchto komedií, nevím, kterou si vybrat, protože oproti ostatním mi tu nepřišlo, že by tu byl záchodovej a nechutnej humor ani přílišný sexuální narážky, přestože těm čtyřem o nic jinýho nešlo. Což je hlavní věc, která mi u takových filmů vadí, že mladí se chtějí jen zkouřit, opít a s někým vyspat. Což je až příliš zjednodušený, i když se někteří lidé podle toho chovají a berou to za platnou minci. A na naštvané hlasy co se týká zobrazení Evropy a jejích národů si říkám, kdo by z toho srovnání vyšel hůř? A mimochodem, Bon Giorno! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Když poprvé Michelle Trachtenberg (Jenny) natáčela scénu v bikinách, tak náruživě si natřásala vlasy, až ztratila rovnováhu a upadla. (HappySmile)
  • Když se příběh přesune do Německa, můžete vidět bílou značku "automatische afsluiting" a modrou značku ukazující na opravnu aut. Obě tyto značky ale nejsou německé, nýbrž holandské. "Automatische afsluiting" znamená automatické zamykání. (HappySmile)

Reklama

Reklama