Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Recenze (854)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Sofistikovaná satira lomeno parodie a nadprůměrná teenagerovská komedie k tomu. Totálně přestřelené scenáristické (euro)vize křížené se základní mladickou touhou pořádně si vyhodit z kopýtka a konečně zasunout načančává jedna řečnická otázka navíc: Kde jinde vedle sebe uvidíte Mata Damona, Vinnieho Jonese, Miroslava Táborského a Lucy Lawless? Ideální film na dojezdy orgastických sobotních pitek. Totální guilty pleasure. U scén z Bratislavy jsem brečel smíchy. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Žánrový film se vším všudy - ideální na opilecké večery, který jednak krásně ukáže, jak vidí američané Evropu, skvěle si utahuje i sám ze sebe, předvede nám, že Praha dokáže suplovat nejen Paříž, ale třeba i Amsterdam a taky přijde Matt Damon a "Scotty doesn't know!". Ujetá teenagerovská komedie, která si na nic nehraje a splňuje vše, co se od ní očekává. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hanbím sa za to, ale väčšinu filmu som sa výborne bavil. Podobne ako v Hosteli, aj tu z toho nakoniec ako najväčší blbci vychádzajú tí Američania. Ale tento ich pohľad na Európu má aspoň nadhľad a vtip, navyše vedľajšie úlohy sú náramne šťavnato obsadené (Vinnie Jones ako šialený anglický hooligan, Lucy "Xena" Lawless ako drsná amsterdamská domina). Samozrejme najviac som sa bavil na Bratislave ("Vlak do Berlína odíde čoskoro. Už staviame železnicu."; "Dostal som štvrť dolára sprepitné! A teraz si otvorím vlastný hotel!!!"). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prvně jsem si při pohledu na tuhle komedii uvědomil název a podobnou spojitost s podle mě velice povedenou komedií Roadtrip, ale jediné co je společného tak producenti a maximálně kus názvu. Nemůžu říct, že bych se nebavil. Ani mi to nepřišlo zas tolik trapné, chvílemi jsem se dokonce zasmál. Jenže v tomhle filmu je nádherně, ale opravdu nádherně vidět Evropa americkýma očima. A pozor! Kdekdo si u názvu všiml, že na téhle komedii spolupracovala i Česká republika, takže co myslíte, jak to nakonec dopadlo? Ano, tenhle výlet zavítá i do Východní Evropy, do Bratislavy. A myslím, že jim je to jedno, oni hážou východňáky do jednoho pytle. Nejlepší je, že v Bratislavě, jakoby venku se odehrává jediná scéna, jak stojí uprostřed polorozbořených komunistických paneláků, kde místo asfaltu je písek a jeden chlápek tam přijede ve Felicii Pickupu a hodí je do centra zábavy. Nevím jak Vám, kteří jste to viděli, ale mně to přišlo opravdu dost vtipný. Já vlastně nemohl čekat nic jinýho. Takováhle narážka je prakticky v každým americkým filmu, takže proč se nervovat. Je fakt, že Eurotrip je jedna z těch bláznivých komedií, u kterých jsem se na druhou stranu vcelku dost zasmál, ale po druhý bych se na ní asi už nepodíval. Na konec bych dodal, jednu větu z americké brožury: --- Bratislava má jednu zajímavost...můžeš se tu vyspat se sestrou ! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $17,771,387Tržby Celosvetovo $20,796,847 ║ Veru čakal som od toho väčšiu trapošinu, nakoniec sa to dalo celkom zniesť aj keď o nič zázračné, či prevratné nejde, nájde sa tu zopár zábavných scén, čo dajú trošku zabrať brániciam, hlavne čo sa týka výletu do Ríma ten bol tutový, popeliarská Bratislava, kde sa za 1,8 doláru dá žiť v blahobyte až tak moc nezabrala. /45%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Extrémě povedená teenagerská komedie, která to dokazuje už od úvodních titulků. Pak na vás bafne ultrasexy Kristin Kreuk, která zase hned odejde ale fajn. Pak se to začne rozjíždět a najednou vybafne vyholenej Matt Damon s piercingama. Potom Vinnie Jones (kterej otevírá flašky očima) pak hyperněmeckej Petr Jákl a pak Táborskej atd. atd. Eurotrip je navíc fakt povedená komedie u které jsem se chvílema fakt megasmál. Akorát mě trošku naštval americkej syndrom že všechno víc na východ než Francie je Rusko, že to těm Slovákům natřeli co? :))))))).Joke s papežem byl dost trapnej ale jnak fakt dobrý. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Minihitler & germánský Péťa Jáklů & hooligans & sociálové Slováci (ahoj Meliesku) .......... (& nutno po letech přehodnotit ty 2* asi) ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::: Skvělá a zábavná komedie, ale už ne tak dobrá jako road trip, který mám o hodně radši, ale i tak pořád nadprůměr ............. :::::::::::::::::::: ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James L. Venable: 1. Scotty Doesn't Know ,2. My Generation ,3. Wild One ,4. 99 Red Balloons ,5. In the City ,6. Shooting Stars ,7. Nonchalant ,8. Scott Doesn't Know [Euro Version] ,9. Make My Dreams Come True ,10. Du ,11. Les Promesses ,12. I Love Marijuana ,13. Turn It Up ,14. Get Loose , ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Preboha, Jenny, ale ja predsa nespávam so všetkými ženami, ktoré stretnem! Spávam predsa aj s mužmi.“ Nič som nečakal, dokonca som si k tomu sadal takmer z donútenia. O to bolo príjemnejšie moje prekvapenie z nadupaného deja, ktorý nedisponuje oscarovými hereckými výkonmi, ani scenár á la Memento, ale berie dych strhujúcim tempom. Ak vás prvý vtip neosloví, zbombarduje vás druhý alebo tretí (prinajhoršom desiaty). Vrcholom je geniálny Miroslav Táborský ako zamestnanec bratislavského hotela, ktorý sa po prijatí prepitného (päť centov) otočí k šéfovi, vyfacká ho a ide si kúpiť vlastný (!). Celkovo je bratislavská pasáž excelentná (Hostel handra). Avšak i mimo nej vás čaká hromada vtipov (Hooligan Vinnie Jones, bitka robotov, elegantný Francúz v bielom oblečení, nudapláž, David Hasselhoff, incest, detský Hitler, hašišové koláčiky, najerotickejší salón minimálne v Amsterdame, nemecký šofér so spánkovým deficitom). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takova ta klasicka teenagerska komedie a v tomhle zanru patri Eurotrip k tem lepsim. Navic taky prekvapi, ze je ve filmu spousta nadavek a nahoty a zaroven potesi, ze tu nejsou zadny nechutnosti a vetsina forku, i kdyz stupidnich, je fakt vtipna. Herci jsou v pohode, nic extra, ale staci to, ale jednoznacne nejlepsi je Vinnie Jones, sceny s hooligans nemaj chybu. Navic diky castemu meneni mista deje, narezovy hudbe, hodne dobrejm napadum spojenejm z ruznejma castma Evropy (kdy se jednak neco o statech dozvime, ale hlavne jsou vyuzity typicky znaky te ktere zeme) a kratky delce film ani na okamzik nenudi a je to neskutecne vtipna jizda. Par hluchejch momentu se tu sice najde, ale to je detail. Vahal jsem mezi 4* a 5*, ale nakonec davam 4*, ale to nic nemeni na to, ze jsem se skvele bavil. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ filmů přímo bytostně nesnáším, víc jak jednou se na ně nepodívám a situace mi přijdou obvykle spíš jen prvoplánově úsměvný. No ale tady musím říct, že jsem se celkem zasmál, i když později už ne tolik jako než odjeli z Amsterodamu. Říkám si, jestli to nebyla spíš taková trošku parodie, protože spousta věcí tam byla přehnaná, některý až do extrému (viz Vandersex, Slovensko, Vatikán...) A i když mi občas až zatmívalo při zjednodušeních a hloupostech děje a jeho pokračování, celkem mě to i pobavilo. Když bych to měl srovnat s nějakou z dalších těchto komedií, nevím, kterou si vybrat, protože oproti ostatním mi tu nepřišlo, že by tu byl záchodovej a nechutnej humor ani přílišný sexuální narážky, přestože těm čtyřem o nic jinýho nešlo. Což je hlavní věc, která mi u takových filmů vadí, že mladí se chtějí jen zkouřit, opít a s někým vyspat. Což je až příliš zjednodušený, i když se někteří lidé podle toho chovají a berou to za platnou minci. A na naštvané hlasy co se týká zobrazení Evropy a jejích národů si říkám, kdo by z toho srovnání vyšel hůř? A mimochodem, Bon Giorno! ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Povedená teen komedie, kde se mi nejvíce líbil Vinnie Jones jakožto skalní fanda Manchesteru. Zajímavé jsou také minirole pro Damona a Lawlesse. Pohodová zábava, ale na prcičky to nemá. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně dobře ubíhající oddechovka s partou totálně praštěných hlavních hrdinů mě pobavila a i když hlášky nebyly tak třeskuté, přesto jsem se dost nasmála. Slovensko bylo na můj vkus až moc přitažené za vlasy, mně se tedy nejvíc líbilo tričko zdarma. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Evropa je veliká jako Eastwood Mall. Můžeme jít odtamtud do Berlína pěšky." Americké představy o zemi zvané Evropa mě vždycky bavily, takže cesta pěškobusem z Londýna do Berlína mi zavoněla zábavou. Proto jsem se Scottovou partou popařil s cholerickými ultras Manchesteru United, v Paříži jsem se zúčastnil ninja souboje s robotem, napapal jsem se zelených koláčků v Amsterdamu, za 1,83 USD jsme si královsky užili v jedinečném squatu zvaném Bratislava, potkal jsem nadšeného dětského obdivovatele Hitlera v Berlíně a o zvolení nového papežem bych snad raději pomlčel. A žádný sex nebyl. Určitě nebyl. Protože mi z hlavy vypadlo to záchranné heslo. Jak to jen bylo? Fuggaenkdechicebolsen nebo snad Fluggen-kliggin-kien? To je jedno, protože když budu na tuto cestu pozván ještě jednou, tak si čas najdu. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ničím nezajímavá a ničím nezkažená komedie o tom, jak si Američani představují Evropu. Jednou stačí. Hlášky žádné. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

No měl jsem původně docela pochybnosti. Režisér nikdy nic jinýho nenatočil, navíc v tom hraje Jákl (ten se ve filmu mihne asi tak na 10 vteřin)... Čekal jsem prostě všechno možný, ale spíš jsem čekal kravinu. Jenže ten film je naprostej úlet od samýho začátku až do konce. Vinnie Jones jako hooligan, návštěva Amsterodamu, sado-maso salón, holandská pekárna a koláčky, buzerant ve vlaku, "Bratislava", malej německej fakan s namalovanym knírkem, co chodí po pokoji a heiluje, soulož v kostele, no prostě mazec! A navíc tu němku hraje Jessica Böhrs, což je zpěvačka z Novaspace a ukáže ve filmu kozy. Dodávám, že jsem v průběhu filmu vychlastal několik lahváčů a pod vlivem obvykle hodnotim filmy trochu líp... A zejtra si koupim další pivo a podívám se na to znovu. P.S. Při druhym zkouknutí jsem si uvědomil, že asi tvůrci hledali insipraci ve filmu Bláznivá dovolená v Evropě. Tam taky cesta začíná v Londýně, pokračuje v Paříži, pak je Německo a nakonec je Řím. A je tam i stejnej song (akorát netušim, jak se jmenuje). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Stupidni komedie, přesně jak má být, žádný zbytečný kecy, žádná zbytečná délka, prostě jízda od začátku do konce. Nejvíc mě pobavilo, jak je tady prezentováno Slovensko jako země sto let za opicema, kde se lidi mejou venku v lavoru s hadrem v ruce nebo že si Táborský může za jeden niklák koupit celej hotel. Určitě za zmínku stojí, že se tady vyskytuje hodně českých herců, ať už to je ten Táborský nebo třeba Petr Jákl. Eurotrip bez diskuze stojí za skouknutí, už jen kvůli tomu, že to je opravdu hodně zábavný a že jinak byste nevěděli co se může stát, když jedete vlakem skrz tunely. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce šílená jízda, plná neskutečných hlášek a nezapomenutelných scén. Michelle Trachtenberg je neuvěřitelně sexy a Jacob Pitts extrémní perverzák. Scény s vířivkou, vlaky Českých drah, robotem a Papeže ve Vatikánu, neměli chybu a prostor dostali i čeští a slovenští herci. Buongiorno. Ohhh .... Mi Scusi, Mi Scusi. Výborný soundtrack, hlavně nezapomenutelná Scotty Doesn't Know,Scotty Doesn't Know . Velice povedená teenagerovská komedie. Vandersex 70 % ()

Reklama

Reklama