Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Recenze (855)

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Nejlepší komedie, kterou jsem doposavad viděl. Angličtí chuligáni, koblížky či absint, Bratislava naštěstí v létě (ovšem se záběry z Česka, tady měli Slováci smůlu), Táborský si staví svůj vlastní hotel, hezké holky (a Michelle Trachtenberg k zulíbání) a při tom všem Scotty stále ještě neví... ()

wakeup 

všechny recenze uživatele

Proste teenagerska komedie. A docela dobra. Kdo tomuto zanru neholduje, at na moje hodnoceni nebere ohled. Ja se bavil (aniz by mi to prislo nechutne, pubertalni, ....). ()

kobliha 

všechny recenze uživatele

nechapem ako sa mozu cesi podpisat pod tento film a potom nas este nazvat slovenskymi ci vychodnymi bratmi.. sak to si seru do huby... a k filmu: miestami sranda, miestami hutna nuda, po soku od prijazdu do vychodnej europy som to sledoval jednym ockom... ()

gusman 

všechny recenze uživatele

Bez toho urážení Evropy by to bylo lepší...nehledě na to, že vydávat náměstí Jana Palacha za Francii je smrtelný hřích... ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Scotty doesn´t know - chytlavá melodie ne :) ...... Keep rubin´it !!!!!! ............ 75% ........ Nejlepší "teen age" komedie co znám. Žádné nechutnosti jen vynikajácí zábavná road movie u které se dá krásně vypnout mozek a člověk se u ní nádherně pobaví s přáteli. + vynikající soundtrack (David Hassellholf rulez!) ()

Adm.Nelson 

všechny recenze uživatele

...tá hviezdička je za miniroly Lucy Lawless, Vinnieho Jonesa a Matta Damona. Ako tak pozerám na hodnotenia, mnohým sa to tu páči, ja však pre takéto typy filmov nenachádzam pochopenie. 2/10 ()

bery71 

všechny recenze uživatele

Chápu, že Slováci asi z návštěvy Bratislavy nadšený nebyli, ale mělo by se to brát s rezervou. Tohle je totiž skvělé vyobrazení toho co si o nás(Evropě) Američani myslí. A ještě poznámka pro naše východní sousedy: Nebojte se, že si Američani budou o Slovensku myslet něco špatnýho-to nehrozí, oni totiž vůbec neví, že Čechy nebo Slovesko existujou. ()

Illioplius 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedať "film hlúpych perverzných Američanov o hlúpych perverzných Američanoch". No toto dielo má v sebe toľko výsmechu a to nielen z Američanov, ale hlavne Európanov, že je to až takmer vtipné. Nazval by som to teda takým "facepalmovým" humorom. Od britských fanúšikov Manchasteru, cez homosexuálneho Taliana a zvrhlých Holanďanov až napokon po Slovákov ako zástupcov Východnej Európy. Čakal som, že Bratislavu nejak trápne urazia, aspoň podľa toho, čo som počul a čítal, ale napokon to bolo tak absurdné, že to uraziť ani nemôže. Jedine ma prekvapilo, že ten Bratislavčan vedel po anglicky. Miroslav Táborský ako čašník potešil a pobavil aj tými dvoma vetami, čo povedal. Čiže Eurotrip by sa dal nazvať takou mierne nadpriemernou sarkastickou absurditou pre tínedžerov (t.j. film plný sexuálneho a úchylného humoru) s celkom romantickým koncom. Na tri hviezdy ako ušité. ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Neskutečná sračka se zajímavým soundtrackekm, pár hláškama a.... to je asi všechno. Jen jsem rád že si nevzali do huby Česko :) ()

Ukubumbahoo 

všechny recenze uživatele

Místy sranda, ale ve většině případů ve velmi slabé formě. Nicméně představa Slovenska je vcelku zajímavá a má to vcelku fešné písničky. Konec. ()

WillyMarks 

všechny recenze uživatele

3 hvězdy za to, že tvůrci filmu neumějí zeměpis a měli by se vrátit do školních lavic... jinak velice zábavné a příjemné shlédnutí...mimochodem alternativní konec stojí za to sehnat :D 60% ()

Wewerush 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě hodně pobavila scéna z Bratislavy aneb co si koupíte za 1 dolar. Jinak průměrná puberťácká komedie/parodie. ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená teenage komedie která svými vtipy neurazí (jde to i bez tělesných tekutin) a má pouze málo hluchých míst. K zábavě určitě přispěl minimální respekt k Evropě, z čehož vyplývá hned několik dobrých momentů v jednotlivých městech od Londýna po Bratislavu. V jednoduchosti je někdy krása. ()

Reklama

Reklama