Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Recenze (855)

MMR 

všechny recenze uživatele

Miluju road movie. Jsem fanoušek Manchesteru United. Takže tohle se mi prostě muselo líbit! Začátek se sice rozjížděl pomaleji, ale pak se to stupňovalo a nabývalo to na "kráse". Část v Anglii úžasná, část v Paříži asi nejslabší. Super část v Amsterodamu. Část v Bratislavě byla úžasná a působila na mě trochu parodicky. Část v Berlíně sice krátká, ale zato suprová. Část v Římě? Scéna s papežem - geniální. Prostě paráda. Ale na 5 hvězd, jak bývá mým zvykem, to tentokrát nevidím. Celkový dojem kladný, jediná poznámka: Michelle je sice moc krásná, ale až příliš moc hubená... ()

2Pac odpad!

všechny recenze uživatele

...huste...taku facku v podobe zobrazenia Bratislavy, ako nejakej ukrajinskej dediny som necakal ani od Amikov. O to viac boli, ked som si vsimol, ze na Eurotripe sa podielali aj Cesi. Slovensko muselo tvorcom riadne lezat v zaludku. To uz aspon mohli dat na zaciatok aspon nasu vlajku, a nie rusku. Splachujem tento film do odpadu, tak ako film splachol Slovensko. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Koukatelná americká komedie, která zejména českého diváka potěší několika důvěrně známými lokalitami. Vyvolená hlavního hrdiny má byt v CineStaru na Andělu, Matt Damon tu jako punk-rockový cvok zpívá neuvěřitelnou vypalovačku, a všude je hrozně moc koziček :) a povedených vtipů. Klidně brát, připomene např. staré dobré Prcičky. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

niektoré scény bombové (konkrétne 3 ...damon,hitler, blava), ale zvyšok je také wtf, že po pol hoďke som myslel, že pri tom umrem...alebo mi aspoň vybuchne hlava. asi pijem málo slovenského absintu ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nejen Matt Damon povyšuje Eurotrip mírně nadprůměr. Příjemně pohodová komedie s hodně povedenými záseky. V Ervropě by si měli cestující dávat pozor na tunely. Necenzurováno. 70% ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Ac nejsem uz dlouho zadnej teenager, nechapu proc se ostatnim tento film nelibi, bavil jsem se u nej naramne. Kulisy jsou tedy strasne, ale jinak muzu jen doporucit - Slovensko dle americkych filmaru je nezapomenutelne! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tunely, nuda pláž, koláčky bez trávy a nejlepší erotický salon na heslo. Stále jsem tuhle komedii odkládal, jelikož americké trapnosti dvakrát nemusím. A hle. Místo nekonečného proudu tělních tekutin a vulgarismů, jak jsem očekával, dostalo se mi milého filmu o cestě po našem starém dobrém kontinentě. Řachanda ne, ale příjemně úsměvné ano. I když občas více než úsměvné - třífázový vibrátor, papež a zpověď (v titulcích) pobavili dostatečně. Jo a fajn muzika. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Výborný fim, který sice obsahuje stupidní scény (např. noční klub v Amstru), ale nepostrádá to, proč vlastně komedie vznikají. A to je zábava. Děj je velice jednoduchý a o to více nápaditý. Hlavní herci hrají solidně, hudba je fajn a některé ty mouchy jsou spíše k dobru. A především film obsahuje spoustu extra vychytaných situací, jako např. malý Adolf, Manchester United fans, Bratislava, atd. Musím říct, že je to jedna z nejzábavnějších komedií, co jsem viděl. 75% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Samotný námět mě zaujal a i úvod filmu ve mně vzbudil dojem, že by mi tato podívaná mohla sednout. S přibývajícím časem mi ovšem začal vadit pitomý a jednoduchý humor a jediným potěšením tak zůstaly záběry Evropy a ústřední myšlenka - cesta za Mike. Potěšila však také hudba a čeští herci a sem tam nějaký ten vtípek. S tou Bratislavou to tvůrci trochu přehnali (ačkoliv to byl jistě záměr a snaha ukázat na představy Američanů o východní Evropě), jelikož se domnívám, že velká řada amerických diváků tomu opravdu uvěřila. Výsledný dojem z této lehce podprůměrné komedie nepřesahuje 2*. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Tuhle kapitální a přitom zábavnou bejkovinu musí člověk brát s nadhledem i když to místo Slovenská mohli tvůrci dosadit jiny stat.Ze Scottyno se vyklube sympaťák i když je tak trochu trouba, ale kdo není. Celá skupina Scottyho parťáků je sympatická i když Michelské Trachtenberg (není příbuzná s Trautenberkem?) oplývá i krásou. Některé scény jsou nadprůměrné a některé ne. Písnička Scotty doesn't know s cameem Matta Damona je chytlavá, stejně jako je vtipné dámské třeba Lucy Lawless a dalších. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

občas jsem se zasmál, bylo by to ale lepčejší kdyby tak trošku neuráželi Evropu a z Bratislavy neudělali Kosovo :: (( ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Absolutná stupidita, ktorá ani po členky nesiaha priemerným komédiam....bohužial, pre mňa len ďalšie americké deja vu..Možno aj ta jedna hviezdička je moc. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Po prvním shlédnutí mě moc mrzelo, že se účastníci Eurotripu nepodívali do Česka. Pak jsem si řekl, že to tak bylo lepší, než aby to dopadlo jako se Slovenskem :D Uspokojilo mě alespoň, že se to točilo u nás. Mohli vypravit lepší vlak, né takovej ošuntilej :D Road Movie je to suprová, skvěle jsem se bavil po celou dobu. Zábavné situace každou chvíli... "miskůzy" ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia pre stredoškolákov, výborne motivovaná hudba v scénach a výber hercov. Réžia sa vyhla aj rôznym fekálnym nadbytočnostiam, na ktoré sme bohužiaľ v týchto filmoch zvyknutí a tak snímka zanecháva vcelku pozitívny dojem, v ktorej nájdeme pohodovú mladistvú jazdu, celkom aj vydarené gagy a pár intímnych scén. Ako typická teenagerovská komédia to nie je zlý film, je zaujímavé pozorovať a ironizovať stereotypy správania jednotlivých národov Európy, niektoré scény sú naozaj dobré, ale celkovo je to len priemerná komédia. Niekomu by to mohlo pripadať ako trochu infantilný prejav americkej nabubrelosti a obmedzenosti, niekomu zase ako veľmi tendenčná anti-európska agitácia. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Eurotrip patří k těm nejlepším snímkům stylu "prcičky", zábavní herci a vcelku dostatek fórů. Navíc se hodně točilo v Praze a okolí, což je fajn. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších teen komedií! V tomhle filmu je krásně použitá ta americká nafoukanost, s níž naši hrdinové vstupují do každého evropského zapadákova, natěšeně loví evropské holky a holdují alkoholu, který je zde povolen již od 18 let. Nejvíce mě v tomto směru pobavil krátký výlet do Bratislavy, která byla znázorněna jako zašpiněná díra plná plorozpadlých činžáků, v níž jste s necelými dvěma dolary nejbohatším občanem státu- to opravdu nemělo chybu. Ale vůbec celý scénář je tak úžasně bláznivý a nápaditý, že jsem se rád nechal unést a zúčastnit se toho nejskvělejšího výletu, jaký kdy Američané ve staré dobré Evropě pořádali.. Jen mě teď trochu mrzí, že nefandím Manchesteru United, jejich fanklub je fakt super! 80% ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Češi dávají vysoký rating, Slováci nízký...dá se tomu divit? Ne...Je to spravedlivé? Ne...Eurotrip si totiž aspon od Slováků zaslouží mnohem víc...ale to by někdo musel překonat ješitnost (bůh ví co je na tom vlastně pravdy :-D) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáš si na náš Eurotrip, =woody=? Spousta věcí bylo tehdá podobnejch. Chtěli jsme se jet slunit k Jadranu a skončili na severu Francie. Sice nám neukradli prachy (což tenkrát ani nešlo, protože jsme žádný neměli), ale tys doma pro změnu nechal pas i s občankou, takže z Anglie zbyl jen dým za trajektem. Na cestě k jihu nám ho sice žádná prodavačka nepřeblafnula mezi popelnicema v Amstru, nikdo nám do zadku nerval nic, co by připomínalo zbraň Terminátora, ani jsme nevolili novýho Papeže; zato jsme se zamilovali do učitelky z francouzskýho venkova, sprchovali se v horským cihlovým domě u Corinne, prožili odpoledne s dvěma Ruskama v přímořský citadele a potkali kouzelnýho dědečka z karavanu. Navíc jsme se vezli v policejním autě, spali v návěsu, krematoriu, vojensky střežený pevnosti, a když jsme uvelebeni na dalším návěsu projížděli noční Bratislavou, mám ten dojem, že jsme viděli už dostavěný nádraží. Uznávám cestovatele všeho druhu, ale ať mi tahle fantastická čtyřka promine, u mě jsou to obyčejní čájos. Svůj názor jsem ochotnej změnit jen v případě, že se Michelle domluví s Jessicou a vyrazej mě hledat do Litomyšle. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je tu kopec odhalených vnad žien, humor si neberie servítku a výsledkom je hrubozrná, politicky nekorektná komédia, akú by dnes bolo ťažké nakrútiť. Výsledok ale bohvieako vtipný nie je a tú lacnotu vidieť všade (komplet Európa bola nakrútená v Prahe). Najlepšia pasáž je určite Bratislava, Matt Damon prekvapil a Michelle Trachtenberg je tu strašne rozkošná. 5/10 ()

Reklama

Reklama