Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Wessinger (Prochnow) zneužije výzkumu doktora Mattleyho (Dacascos), jehož cílem měl být nový lék a s jeho pomocí v džungli oživí krvelačného netvora z domorodých legend, Balacau. Mattley spolu s agentkou CIA Sommersovou musí Wessingera a jeho pochopy zastavit dřív než monstrum prodají jako biologickou zbraň... (choze)

Recenze (71)

Koly 

všechny recenze uživatele

V době, kdy jsem ještě chodil na základní školu, jsem tohle akční sci-fi béčko sjel u kámoše, který měl originální VHS, aspoň desetkrát. Je to sice až nechutná vykrádačka VETŘELCE a PREDÁTORA, ale na to já vcelku seru, protože William Mesa mi nepříjde jako režisér, který by sám sebe bral nějak vážně. Společně s Dacascosem a Balacauem se starají o solidní porci nenáročné zábavy a to mě osobně bohatě stačí. Výtku bych měl směrem k "počítačovým" efektům, které vypadají dost shitovně. Dalo se to, dle mého, zvládnout bez nich, protože ruční práce maskérů není ve filmu vůbec špatná. ()

70s80s90s 

všechny recenze uživatele

Dobrodruzne scifi na urovni tv filmu. Zle digitalne efekty tomuto snimku podkopavaju nohy a zabijaju aj tych par slusnych zableskov filmarciny. Celkovo sa film berie moc vazne a hra na filmy typu Predator. Tvorcovia by spravili lepsie, keby atmosferu mierne odlahcili a netlacili tak na pilu. Bez smiesnych digitalnych efektov, ako napriklad vybuch vrtulniku, by sa to dalo este hodnotit lepsie..prisera nevyzera az tak zle. Na vhs prinieslo Video-Spoj. ()

Reklama

Terka_127 

všechny recenze uživatele

Vetřelec běhající po džungli jako Predátor. Víc není, co dodat. Je to přesně takhle. Herci příšerní. Celou dobu oba hlavní hrdinové inteligentní doktoři, kteří si vědí vždy rady a když malého kluka stvůra odstrčí, tak se k němu rozběhnou a brečí néééééééé místo toho, aby mu změřili pulz nebo začali masáž??? Neřeknu, kdyby mu na místě stvůra snědla hlavu nebo vyrvala srdce, ale jen ho odhodila. To bylo trapné. A dost mě mrzí, že stvůra byla digitálně vytvořená a dost lacině. Mohli udělat starou dobrou loutku. Pouze v jedno záběru t byla loutka. Škoda. Dvě hvězdičky za pokus solidního béčka. ()

Shakeus odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný film, kterému dominuje jeden neuvěřitelně špatný trik. Hrozně jsem se nudil a už tu kravinu chtěl vypnout, když tu náhle, kousek od hlavního hrdiny spadne, asi na čtyřech snímcích, helikoptéra. To mě dokonale pobavilo, něco tak neskutečně špatného jsem snad nikde jinde ještě neviděl. Takže i u takového filmu se člověk může na několik minut zasmát. ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

2 hviezdy ako pardon že film je z r. 1997 - hodnotiť také dačo v r. 2015 najmä z pohľadu trikov je absurdné. Vo svojej dobe to bolo také poloamatérske celkom pozerateľné béčko akých sa vtedy natočilo mrte - inšpirovaných vtedajšími úspechmi votrelca predátora a Tarzana (Nakoľko Dacascos tu vyzeral a aj hral ako Tarzan). Dnes má film (a aj vtedy mal) úplne nulovú vypovedaciu hodnotu - v súčasnosti snáď len ako nostalgická spomienka na vtedajšiu scifi kinematografiu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama