Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Wessinger (Prochnow) zneužije výzkumu doktora Mattleyho (Dacascos), jehož cílem měl být nový lék a s jeho pomocí v džungli oživí krvelačného netvora z domorodých legend, Balacau. Mattley spolu s agentkou CIA Sommersovou musí Wessingera a jeho pochopy zastavit dřív než monstrum prodají jako biologickou zbraň... (choze)

Recenze (71)

Chupacabre odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na toto jsem viděl ukázku v tv a dost jsem se na to těšil. Ale to co jsem pak viděl, tak to byl propadák obřích rozměrů. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatuju, že svého času to tenhle videošrot dotáhl až do našich kin a to ve stejném roce, kdy v nich úřadoval i spřízněný a samozřejmě mnohem lepší Hyamsův RELIC. Už český distribuční slogan nás připravuje na "něco z Vetřelce, něco z Predátora, něco z Terminátora" a předjímá tím hlavní zdroj zábavy při sledování filmu a sice rozpoznávání odkud co bylo vykradeno. VETŘELEC (souboj s monstrem v uzavřeném prostoru, vetřelcoidní look monstra, chlapeček utíkající před ním kanálem jako Newt... ) a PREDÁTOR (pohled monstra, schopnost zneviditelnit se, finální "pravěký" souboj s ním v džungli... ) jsou jasné a nakonec jsem se dočkal i zraněného černocha z T2, co odpálí základnu a dokonce scény z JURSKÉHO PARKU. S tímhle ale problém nemám, ten mám s tím, že je to celé hrozná nuda. Mark Dacascos sem byl bohužel obsazen jen kvůli exotické tváři a ani jednou si nekopne, to Jurgen Prochnow odvedl docela zábavného záporáka. Takže za něj a za akční finále s maketou helikoptéry ( najdete zde - http://www.youtube.com/watch?v=k2jBDVs_LOo ) půl hvězdičky. Distribuce u nás: Video-Spoj. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečně podceňovaný film. Rozhodně se nejedná o 22. nejhorší film v historii a něco, co by si zasloužilo pod deset procent. Je to zkrátka rutinní béčko, které nepřichází s ničím novým, ale dívá se na něj fajn, a není v něm nic vyloženě hloupého a směšného. Když se to srovná třeba s jinými filmy z top žebříčku nejhorších, u kterých je člověku neuvěřitelně stydno, je tohle naprosto normální pokoukaná. Ani často deklamovaný pád helikoptéry nebyl nijak extra směšný. Znám daleko horší efekty, tohle ještě docela šlo. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa! pro jednou se ja a CSFD shodnem Prochnov uz opravdu neprekvapi ten od roku 1993 nic kvalitniho nenatocil a toto je odstrasujici priklad odpadu zanru vic nenapisu pamatuju si jenom ze to byla takova kravina ze sem to ihned vyhnal z hlavy aby mne to nepoznamenalo ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sežrala jsem přes víkend na své poměry abnormální množství zeleniny a málem jsem se vysrala z podoby... Ale možná jsou v tom květák, paprika, brokolice, cibule a lilek nevinně, možná jen stačilo odpustit si zážitek ve formě "D.N.A. (zkratka: Demence*Nausea*Absurdita) - Stvoření sračky" a má střeva mohla zůstat v obvyklém, víceméně neškodném režimu. Odpad neudělím ze tří důvodů: A) Věděla jsem do čeho jdu a svým zvrhlým způsobem se u toho bavila. B) Občas tam byly hezké krajinky. C) Viděla jsem nedávno v čumibedně i horší věci, vedle kterých tenhle americko-filipínský chrchel vyhlíží jako vkusný čekatel na Oscara. Takže ode mě je to blahosklonných 15%, doprovázených nevěřícným chechtáním, takřka neustálým ťukáním na čelo a ústících v nezanedbatelný příspěvek do žumpy. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Koncem devadesátek obcházeno ve videopůjčovnách. Taková ta aura nikdy nepůjčený kazety... Na každej pád je celkem prča tenhle plagiát nejednoho sci-fi kultu sledovat. Jednou. Provinile. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem horší kraviny... tohle je blbost, ale myslím, že má vše, co má taková hovadinka mít..! I hudbu a trochu té atmosféry.. :-) A šílená "vykrádačka" navíc. ()

Legas odpad!

všechny recenze uživatele

Tady někdo viděl spoustu filmů (třebas Predátora ;-) a uplácal z toho bábovičku, která se s prvním záchvěvem větru okamžitě rozpadne. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, viděl jsem daleko horší sračky, než tohle. Je pravda že je to béčko a někde jsem slyšel že to bylo dokonce v kinech z čeho bych zvracel, ale to nevím jestli je pravda. Nicméně film je strašný béčko o lovu netvora a lidech kterých se dneska natáčí 100 díky Syfy channelu. Takže za mě 3*. Je to sice blbej film a Prochnow je tu šíleně hrozně přehrávající a Dacascos je mi celkem nesympatickej, ale poměrně jsem se bavil, a to nemluvím o totálně směšný scéně s pádem helikoptéry. Ale i přes to všechno je to zábava. Aspoň pro mě. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dacascos tu vypadá jak Džeksn, celej film se skoro nic neděje, aspoň to exotický prostředí tam je. Na konci najednou výbuchy od Baye a predátor. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Céčkové scifi horory většinou za moc nestojí a ani tento přírůstek není žádnou výjimkou. Samotný námět sice moc originality nepobral, ale za určitých okolností se z toho přece jenom dalo natočit něco poživatelného. To by se toho musel ovšem ujmout nějaký zkušenější režisér a především herci by museli podat alespoň trochu uvěřitelné výkony. Neznám výši jejich honorářů, ale určitě to nebyla žádná sláva. Usuzuji dle kvality speciálních efektů, která byla opravdu podprůměrná. Jelikož tvůrci čerpali inspiraci z několika filmů najednou (Alien, Predátor, atd…) vznikl z toho jakýsi mišmaš, u jehož sledování nevíte, zda se máte smát, nebo si jen nevěřícně zaťukat na čelo. Několik náznaků o vytvoření napětí tu sice bylo, ale pouze ve chvílích, kdy se ze tmy vynořil onen mix Vetřelce a Predátora a někoho konečně sejmul. Naneštěstí se většina filmu točila okolo přihlouplých dialogů a pobíhá z místa na místo. No a závěrečný souboj v lese ala Predátor by svou kvalitou dokázal znechutit i samotného Arnieho. Jediným štěstím tohoto paskvilu je fakt, že je natočených ještě několik daleko horších filmů. 30% ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Já jsem to kdysi viděl jako prcek a tehdy jsem z toho byl na větvi. Po dlouhých letech jsem to oprášil...no a co budu komu povídat, to nadšení zmizelo jako prd ve vířivce. Každopádně to není zase takový průser, jako se místní hodnocení tváří a to největší zásluhou sympatického Dacascose. Taková záchodová dobrodružná píčovinka, s marným pokusem o horor, která se ale dá dokoukat. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Návod jak se poblít bez alkoholu či bez vidění nahého Justina Biebra: Stáhneme si tento film, podíváme se na něj, řekneme si: "Tak to si snad režisér dělal p*del" a bez váhání okamžitě spěcháme na záchod. ()

erl odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle si pamatuji! Na nejhorší scénu s maketou explodujícího vrtulníku nadosmrti nezapomenu:):) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hmmm! Fakt čudný film, ale pozrieť sa to dá. Aj bez následkov. Béčko najbéčkovanejšie - hrozný scenár, hrozné herecké výkony, hrozné triky, hrozné všetko. Prečo potom 2* ? Občas vás nostalgia prinúti aj k takýmto rozhodnutiam. Film z čias, keď som hltal všetko! Aj takéto zlátaniny. Guilty pleasure! ()

Reklama

Reklama