Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Wessinger (Prochnow) zneužije výzkumu doktora Mattleyho (Dacascos), jehož cílem měl být nový lék a s jeho pomocí v džungli oživí krvelačného netvora z domorodých legend, Balacau. Mattley spolu s agentkou CIA Sommersovou musí Wessingera a jeho pochopy zastavit dřív než monstrum prodají jako biologickou zbraň... (choze)

Recenze (71)

Martanecek007 

všechny recenze uživatele

Vemte lacinou verzi postavy insiporavnou kultovním Vetřelcem, pošlete jí do nějaké té džungle, nastražnte na ní všelijaké pasti, ať to má pořádný nádech Predátora a nechte se dobrovolně sežrat tímto "paskvilem", který tyto dva úžasné filmy jedině uráží. Nekutečná vykrádačka, která mě zaujala leda svým prvotním, chvilkovým a poutavým námětem. Jelikož jsou ještě mnohem větší bobky (bohužel) ve filmovém světě, než je tohle, tak tu jednu hvězdu tedy dávám, ale jsem zhnusená z toho, jak se někdo snaží kopírovat mojí oblíbenou postavu (Vetřelce) a udělat z toho takovou kravinu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Akčné béčko sa síce môže oprieť o hviezdičky, akými sú Prochnow a Dacascos (divím sa, že sa na takéto niečo podujali), ale spracovanie vyzerá skôr televízne ako filmovo. Mierne naivný príbeh o doktorovi a FBI agentke, ktorí sa vydávajú do džungle po mystickom stvorenom tvorovi, ktorý čoskoro utečie a začne terorizovať svoje okolie. Naviac je to mierna vykrádačka Predátora (neviditeľný mimozemštan v džungli). Ale najväčším lapsusom filmu sú jeho otrasné počítačové efekty, ktoré vyzerajú, ako by ich točili nie Američania, ale Filipínci, aj to ožratí - pripomínam napr. výbuch modelu helikoptéry. Hodnotenie: 35% ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sežrala jsem přes víkend na své poměry abnormální množství zeleniny a málem jsem se vysrala z podoby... Ale možná jsou v tom květák, paprika, brokolice, cibule a lilek nevinně, možná jen stačilo odpustit si zážitek ve formě "D.N.A. (zkratka: Demence*Nausea*Absurdita) - Stvoření sračky" a má střeva mohla zůstat v obvyklém, víceméně neškodném režimu. Odpad neudělím ze tří důvodů: A) Věděla jsem do čeho jdu a svým zvrhlým způsobem se u toho bavila. B) Občas tam byly hezké krajinky. C) Viděla jsem nedávno v čumibedně i horší věci, vedle kterých tenhle americko-filipínský chrchel vyhlíží jako vkusný čekatel na Oscara. Takže ode mě je to blahosklonných 15%, doprovázených nevěřícným chechtáním, takřka neustálým ťukáním na čelo a ústících v nezanedbatelný příspěvek do žumpy. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tento film mě potěšil i zklamal. Není to až taková hrůza, jak vypadá dle hodnocení, což mě potěšilo. Sice je scénář víceméně vykrádačka především Predátora (poslední akční scény téměř dokonale), ale film má určitý potenciál nenudit. I když postavy a dialogy jsou velice toporné, vesmírná ještěrka je lepší ta gumová, než digitální (ostatně veškeré digitální triky jsou zoufalé), dokonce jsem odhalil i opakování záběru v závěru filmu, chování postav je nelogické až stupidní a nemám rád, když je v akčním filmu malé dítě, tak se na film dalo (jednou) dívat až do konce. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Béčková alternativa legendárního Predátora, která sice diváka nenudí a takřka hodinu jej napíná v tom, jak asi ta potvora bude vypadat. Bohužel to čekání je fakt dlouhé. Poprvé se objeví až po nějakých 45 minutách, a to jen na na vteřinu a ještě je ho vidět jen kousek. Častěji se začne objevovat až po více jak 50 minutách. Celý se nám ale zjeví až v 72. minutě, kdy se představí jako zelený Predátor s hlavou Vetřelce. K tomu všemu tu začíná být pěkné horko. Všichni po sobě střílejí, vrtulníky vybuchují, bouchne i celá základna jako by v džungli řádil Rambo. Jenže tím Rambem je mladej Mark Dacascos, který do Ramba má fakt daleko. To jeho partnerka, atraktivní třicítka Robin McKee je rozhodně něco jiného. Ta tuhle béčkovou záležitost zachraňuje svojí překrásnou tvářičkou a jejími rajcovními khaki propínacími šaty, později upnutými kalhotami s bílou košilí. [1724. hodnocení, 68. komentář, 13%, 37. nejhorší film] ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama