Tvůrci:
Jenna LamiaRežie:
Susanne BierScénář:
Jenna LamiaHudba:
Rupert Gregson-WilliamsHrají:
Nicole Kidman, Dakota Fanning, Liev Schreiber, Eve Hewson, Meghann Fahy, Michael Beach, Jack Reynor, Billy Howle, Nick Searcy, Dendrie Taylor, Michael McGrady (více)VOD (1)
Epizody(6)
Svatba (E01)
To by nikdy neudělala (E02)
Dokonalá rodinka (E03)
Někdo by to mohl odskákat (E04)
Nikdy tě neopustím (E05)
To je lepší (E06)
Amelia se vdává do jedné z nejbohatších rodin na Nantucketu. Šokující úmrtí ale svatebčany pořádně rozhodí a každý z nich je rázem podezřelý. (Netflix)
Videa (2)
[75%] Vydařená 6 dílná minisérie od netflixu. Odhalováním kdo je vrah – to prostě miluju. Nejvíce asi v knihách. Nyní k tomuto dílku. Má to zajímavé postavy, čím víc se dereme k finále, tím je to víc a víc zamotanější, takže vrahem může být kdokoliv. I jsem si říkal, že je to toho zapleten snad každý, ale to je fuk. První epizoda byla taková zmatená, bylo tam mnoho postav, nemohl jsem se v tom orientovat. Druhá epizoda byla už lepší a další už přehlednější, takže jsem to hltal až do konce. Takže ano, bavilo mě to, jenže odhalení hlavního pachatele mi přišlo trochu uhozené, ale logický smysl to dávalo, takže nakonec jsem vidění těchto 6 epizod nelitoval. Mohlo to být lepší a zapamatovatelnější, ale bavilo mě to. Hlavně herecké obsazení na tom bylo dobře. Kidman a Hewson mě bavily asi nejvíc. Poté zajímavý a trochu divný, tajuplný Schreiber a i ta Dakota Fanning. Hudba byla samozřejmě kvalitní od známého skladatele. Takže asi tak, slušná zábava. PS: Úvodní intro nemá chybu! ;) ()
Detektívna miniséria s lahôdkovým obsadením, ktorá je v konečnom zúčtovaní lepšia než sa na prvý pohľad zdá. Po odhalení vraha je veľmi zábavné si spomenúť na všetky malé detaily, ktoré k nemu vedú. Pomáha aj nechronologické rozprávanie, cynický humor, rozoberané témy a pochopiteľne herci. Vzhľadom na to, že ide o prehnitú smotánku ale nie je vôbec prekvapivé, že mnohých musí seriál sklamať. Tých postáv, s ktorými sa dá sympatizovať, nie je veľa. Doslova jedna. Niektoré línie idú trochu do stratena a možno by tu mohlo byť aj menej postáv. Osobne by som privítal, ak by výsledok bol rozložený do siedmich epizód, ak sa už pracuje s takým množstvom charakterov. ()
Není to žádná pecka, ale jako osvěžující novinkový seroš o hoch rodině s relativně známými herkami to skoro funguje. Je to odsejpací, skoro napínací krimi v hezkých kulisách. Trochu mi vadí vytažená v xichtu Nikola a téměř k nepoznání Isabela, ale Liev je k sežrání i když neustále vyhulený...Jako tapas na jedno odpoledne k vínu to funguje a zabaví. Víc od toho, ale nečekejte...Za mě pobavených 75% ()
Slušná "whodunnit" jednohubka, kterou hodně táhne nahoru výborné obsazení a režie osvědčené Susanne Bier. Na hlavní postavu v podání Eve Hewson (mimochodem dcery Bona z U2) se moc hezky kouká, ale herecky tu prim hraje především Liev Schreiber a Jack Reynor. Nicole je taková sázka na jistotu a přijde mi, že si na stará kolena našla "typecasting", ve kterém nikdy nezklame, ale ani nezazáří. Potěšila i Dakota Fanning, která se dokázala vymanit ze škalutky dětských hereček a hrozně rád jsem po Crazy Ex-Girlfriend viděl opět Donnu Lynne Champlin. Tu nelze nemít rád. Příběhově to jinak není nic převratného. Snad jediná invence je fakt, že celou první epizodu nevíme, kdo byl vlastně zavražděn. A notná dávka černého humoru celkovému vyznění taky pomáhá. Solidní 4*. ()
Zase som sa tešila úplne zbytočne - herci, réžia... Susanne Bier - to ako vážne? Pozrela som štyri diely, dokonca druhý dvakrát, lebo som zabudla, čo sa tam vlastne stalo. Proste nič sa tam nestalo! Takže som nemala čo zabudnúť. Bezbrehé tliachanie, dej podobný telenovele, aj keď niektoré telenovely majú nabitejší dej. Sklamanie. ()