Reklama

Reklama

Rozvedený se závazky

(seriál)
  • USA Louie
USA, (2010–2015), 22 h 42 min (Minutáž: 19–42 min)

Tvůrci:

Louis C.K.

Režie:

Louis C.K.

Scénář:

Louis C.K., Pamela Adlon

Kamera:

Paul Koestner

Hrají:

Louis C.K., Amy Landecker, Nick Di Paolo, Danny Burstein, Stephen Root, Hadley Delany, Christine Donlon, Pamela Adlon, Joan Rivers, Jim Norton, Megan Hilty (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(61)

Obsahy(1)

Výrazný stand-up komik Louis C.K., známy predovšetkým zo seriálu Lucky Louie sa znovu vracia so svojou postavou Louieho do televíznych obrazoviek. Tentokrát však nevsadil na žáner rodinného sitcomu, snaží sa skôr čo najviac priblížiť svojim stand-up vystúpeniam. Rozprávanie deja tak strieda hrané príbehy so samotným pódiovým vystupovaním Louieho. Ten vám vyrozpráva, ako vyzerá svet rozvedeného štyridsiatnika s dvoma deťmi. (BigDeal)

(více)

Recenze uživatele rawen k tomuto seriálu (1)

Rozvedený se závazky (2010) 

Kdyby byl tento seriál jen sérií stand-up comedy útržků a absurdních skečů, zřejmě bych ho časem odložil, Louie ale nabízí víc - některé díly jsou vyloženě vážné a vyšperkované dokonalou pointou, že pak člověk zůstává jen sedět a kouká, co se to vlastně stalo. Je dost obtížné si tohoto sympatického pupkatého zoufalce neoblíbit - jeho doménou je vytvářet situace, které všichni lidé moc dobře znají - včetně absurdity, které přinášejí a kterou si mnozí uvědomí až takto s odstupem. Všem doporučuju a radím - nenechte se předčasně odradit přílišnou vulgaritou (ta není podstatná) a slabším rozjezdem... 8.5/10 ()

Reklama

Reklama