Reklama

Reklama

Hurricane Smith

  • Česko Hurikán Smith (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Jako malý zachránil Billy Smith (Weathers) při hurikánu svou sestru a od té doby mu říkají Hurikán Smith. Když mu zemře matka, vydá se vyhledat do Austrálie sestru, aby jí smutnou novinu sdělil a při pátrání po ní mu pomáhá luxusní prostituka Julie. Naráží ale na bezskrupulózního obchodníka s bílým masem a drogami (Prochnow), který mu hned na začátku dá jasně najevo, kdo je tu pánem... (choze)

(více)

Recenze (8)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych aspoň mohl napsat jen ,,nic pro mě” a dát třeba jednu hvězdu, ale tohle mě silně iritivalo tou nudou. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Herecká kariéra Carla Watherse de facto skončila s neúspěchem jeho akční sólovky ACTION JACKSON a tak mě zajímalo, kam pasuje a jak vypadá HURIKÁN SMITH. Průměrné béčko televizáka Buddse podle scénáře televizáka Kinlocha sice není až tak blbé jako pozdější Weathersovo NEVIDITELNÉ KOMANDO s Hulkem Hoganem a nepostrádá ucházející akci (automobilová honička, honička na člunech), ale nezaujme ani omletým příběhem, ani standartně obsazeným i hrajícím záporákem Prochnowem a Weathers je tu bez knírku k nepoznání a hraje mizerně. Nejvíc mě pobavila prostitutka nadabovaná Veronikou Žilkovou. Klasikou jako boyd. bych to rozhodně nenazýval, spíš zapadnutým béčkem, oproti AJ zapadnutým právem. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Průměrný, ale poctivý australský béčko, který Weathers natočil v době, když se jeho kariéra potápěla po neúspěchu Action Jackson. Natočený je to nicméně svižně a závěrečná přestřelka nebo honička člunů vyloženě potěší. Pokud tedy divák překousne omletou zápletku, dostane solidní film, co neurazí. 70 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zastarale akcne becko s tupym pribehom o ktorom ste pravdepodobne nikdy nepoculi a ani ste o nic neprisli. Carl Weathers definitivne potvrdil, ze hlavnu ulohu neutiahne. Sem tam sa tam najde nejaka slusna prestrelka alebo nahanacka, ale nic ohromujuce. Vysledkom je pravom zabudnuty film ku ktoremu raz vegetol urcite urobi titulky. 4/10. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film se řadí do kategorie ozploitation, tedy jinak australský exploitation. (Cheeker)
  • Film byl natočen už v roce 1990, ale vydán až o dva roky později. (Cheeker)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama