Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vláda testuje nový bojový systém na stíhacích letounech Stealth,ale při jedné zkoušce dojde k nehodě a letoun se zřítí. Pilot který systém testuje se na poslední chvíly katapultuje.Ihned začíná vyšetřování a pilot i se dvěma stíhačkami je poslán pryč ze základny. Letadlo kterým cestuje je přepadeno teroristy, kteří chtějí stíhačky získat a odstraní každého, kdo jim zkříží plány. A tak začíná boj plný akce a napětí. (Chupacabre)

(více)

Recenze (12)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

LET ČERNÉHO ANDĚLA, SUPERPILOT a INTERCEPTOR. Tři stíhačková béčka spojená jmény dvojice později prvoligových scénáristů Johna D. Brancato a Mikea Ferrise (HRA, TERMINÁTOR 3, TERMINATOR SALVATION). První jmenovaný snímek docela ušel, druhý jsem neviděl a třetí je strašlivě nudný šit, který u nás distribuoval Intersonic. Zajímavé na něm je jen to, že vznikl v roce 1992, kdy se s diehardovskými kopiemi přenesenými do dopravních prostředků roztrhl pytel (PŘEPADENÍ VE VZDUCHU, PŘEPADENÍ V PACIFIKU) a že své dražší kinobratříčky předběhl - měl totiž videopremiéru už v květnu, zatímco oba výše zmíněné tituly startovaly až na podzim. Jelikož die-hard schéma žádá větší prostor než je kokpit stíhačky, je prostinký šablonovitý děj táhnoucí se jako med zasazen do obřího vojenského letadla, které dvě stíhačky převáží a divácká očekávání se záhy smrsknou na jediné - netrpělivé vyhlížení jejich nevyhnutelného závěrečného souboje, který je bohužel jediným v celém filmu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Co Kdyz ten porucik nebude mluvit? bude jeste nezna Angelinu! Prochnow si pred svym propadem do filmovych bazin jeste stihl strihnout super zaporaka v tomhle megabecku jeden z filmu na kterych jsem vyrustal a ted mi trvalo dlouho predlouho nez sem to sehnal a nazor nemenim Divoff dokaze bejt i uveritelnej sympatak co neovlada bojovy umeni teroristy umlati k smrti nebo utopi v hajzlu a predevsim je to sakra dobrej pilot film ma navic neuveritelne stisnenou atmosferu a skvelou hudbu chybi jen presvedcivejsi triky ale je to bcko tak co chtit navic je to prvni kousek tohoto zanru kde se objevil prechod z letadla do letadla pozdejsi snimky boeing 747 v ohrozeni nevyjimave uz to jenom prevzali ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Letecký kapitán Winfield je pověřen úkolem . otestovat neviditelného Stealtha. Dojde ale k nehodě a oni se musí katapultovat. Kapitán pak je předvolán před soud a letí dopravním letadlem, kde je naložen tajný náklad. To je přepadeno teroristy a akce začíná (( :: ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na doporučenie som si pozrel toto béčko, ale nie je to nič pre mňa. Prvú polovicu filmu sa striedajú zábery lietadiel so zábermi nudných kecov ľudí vnútri lietadla. Potom sa banda zloduchov konečne transportuje z jedného lietadla do druhého a nasledujú nekonečné fádne natočené prestrelky. Na žiadne vynaliezavé a napínavé situácie sa scenárista nezmohol. No a čo sa týka postáv, tak mi boli všetci u prdele. Zlatý inteligentne pojatý Boeing 747 v ohrození alebo pecka Air Force One. Tento film sa na ne v žiadnom ohľade nechytá. Pochvalu si zaslúži snáď len technická stránka. Nevyzerá to nijak podfinancovane, ale neschopný rejža z toho nič pozerateľné nevydoloval. 3/10. ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Děsivá slátanina po všech stránkách :-( Koukat jen v sebeobraně a ohrožení života :-) Dal jsem dvě třetiny, víc fakt nešlo zkousnout... ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Zadnej zazrak ale kupodivu se mi tady libil Jurgen Prochnow kteryho moc nemusim. Dalsi z variaci na Die Hard tentokrat z vojenskyho letadla a tercem unosu jsou 2 super letadla ktery tak uplne super nejsou. Na nedelni odpoledne je to kazdopadne slusnej bijak ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Interceptor sice neobjevuje ameriku ale docela to odsejpá a navíc má tři esa v rukávu: vcelku přesvědčivého Divoffa (výjimečně klaďase), úlisě démonického záporáka (jako vždy) Prochnowa a poměrně hutnou, temnou atmosféru (a jednoho hnusnýho hada :)) Navíc nostalgické vzpomínky mi prostě nedovolí dát míň jak 3* ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Akční béčko s F-117 Nighthawkem v hlavní roli. A když béčko, tak doslova, včetně mizerný výpravy i triků. Ale zas na druhou stranu mě to jako malýho bavilo a Prochnow i Divoff jsou starý vojny. 50% ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Svýho času naprosto neškodný béčko. Jasně, když to člověk vidí dnes, tak se mu asi bude chtít blejt, protože je v tom filmů pár věcí, který jsou úplně mimo, ale nějakým zvláštním způsobem má u mě v srdci místečko :) ()

Shitonit

všechny recenze uživatele

Svatá krávo! Než tohle absolvovat, tak si radši upeču Paprdelperier, nasypu na něj Černý zlato, zabalím se do opičího hávu a celý i s dokonale  přestárlým bobrem si to vychutnám v Merlinovým stínu! :-) yes. MIluju afrodismy. Kde se dá přihlásit do soutěže vo největší píčovinu ?? ()

Reklama

Reklama