Reklama

Reklama

Kemp hrůzy

(neoficiální název)
  • USA Sleepaway Camp III: Teenage Wasteland (více)

Obsahy(1)

Zabiják Angela je k nezastavení. Po zabíjení ve dvou Campech se přesouvá ke skupince nadšenců pod šíré nebe. Účastníci výletu ovšem nevědí, že na ně čeká vražedkyně s velice rafinovanými metodami. Začíná boj o holý život. (darek kartac)

Recenze (45)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vítejte do kempu New Horizons (na místě Rolling Hills), což je takový sociální experiment. Na saturday the 14th dají tam dohromady skupinu chudých a bohatých teenagerů a myslí si, že mezi nimi smáznou rozdíly. Do toho se samozřejmě vetře Angela (stylový úvod) a může se začít.... vesele zabíjet. A zabíjí se prakticky od začátku do konce, Angela postupně vybíjí všechny tři skupinky, na které se to po lese rozdělilo. Jenže z toho důvodu zde prakticky chybí jakákoli gradace děje, což můžou mnozí brát za nevýhodu. A jak zmínil Flipnic, vraždy jsou mnohdy dobré (stožárová, sekačková,..), ale zamrzí absence gore efektů.. působilo to na mě pomalu jako by snad byly vystřižené. Škoda. Jinak nuda se nekoná a prsáků dostatek. Můj problém s vrahem Angelou ale zůstává - moc normální. Celkově spíše slabší 3*. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Oproti dvojke je funny stránka jasnejšia, no opäť nefunguje. Na hororovú sa nepritlačilo vôbec, opäť je nulová. Vraždy sú divné, hlavne použitým nástrojom, náklaďák hneď v úvode, suchý konár (WTF), kde sa vzala tu sa vzala elektrická kosačka na trávu (heh), jedine sekera je OK. Vraždy sa odohrajú v zlomku sekundy a sú poväčšinou mimo záber, takže prd z toho. Slabá séria, jedine jednotka stojí ako tak za pozretie. ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

S dalším dílem úroveň opět klesla. Už to postrádá i nějaký ten řád. V jedničce vraždila ty, co na ni byli hnusní. V dvojce ty, co "zlobili" a teď už prostě jen vraždí. Občas tvrdí obětem, že to maj za smilnění nebo podobně, ale v tomto díle nepůsobí Anglela vůbec věrohodně. Ve dvojce jsem psal, že vyvraždila snad půlku tábora, tady něco přes 3/4 a kupodivu to vůbec na zábavnosti nepřidalo. Některé vraždy ale byly poměrně vynalézavé. 50% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Bože!!! kde to spěje ? Ano, mordy jsou efektivní a bodycount obsáhlý, ale kde je logika? Atmosféra ? I tady jsou postupně zabíjeni hloupí teenageři, kterým to vlastně budete přát aby už zdechli a i tady už předem víte , kdo umře a jak to skončí. No jako pokračování nejslabší článek série. jako podívaná bez mozku ? proč ne ? ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V třetím pokračování se opět vrací Angela a spolu s ní i herečka z druhého dílu P. Springsteen. Za sebe musím dodat, že tenhle třetí díl byl zatím nejhorším dílem celé série. Opět ale musím pochválit vysokej bodycount a celkovou vynalézavost vražd. Ikdyž se nejedná o nic novýho a kamera většinou uhne. Horší už je to po komediální stránce. Vtipný hlášky totiž už nemají takovou razanci jako ve dvojce. Ač je to zatím nejhorší díl téhle " Sleepaway Camp série " i přesto dávám 3 ( slabší ) hvězdy. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2018 vyšla nesestříhaná verze filmu na VHS. Většinou se jedná o prodloužené scény vražd a závěr v sanitce, kde si Angela (Pamela Springsteen) dokonce zarapuje. (Fenk)

Reklama

Reklama