Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon se dozvídá o tom, že je HIV pozitivní. Ještě v šoku z této zprávy, potkává ozbrojeného stopaře Luka, který má na svědomí pár zločinů. Oba muži se sbližují a Jon se v rozporu se svými postoji nechává vtáhnout do Lukova světa. Luke je také HIV pozitivní a tím oba muži nemají co ztratit! (Rakosnicek77)

Recenze (4)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem vážný film o ještě vážnější nemoci. Ale nakonec k mému překvapení jsem největší depku měl já a ne ty postavy z příběhu. Až teď si uvědomuji, jak hodně osobitý Gregg Araki je … A že to těm dvěma – Mikeovi Dytri a Craigovi Gilmore slušelo, je bez diskuze, vždyť po více jak 20 letech je především Craig fešák stále. A ten konec … smutně hustej … ne všem se bude asi film zamlouvat ... 6756 ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

ᥫ᭡ dva odlišní muži, stejná diagnóza. vydávají se na nebezpečnou cestu, při které se postupně sbližují a poznávají. luke chce umřít při orgasmu, jon chce zpátky domů. jejich odlišné názory a chování vypadají jako recept na pohromu, ale jak tvrdí přísloví, protiklady se přitahují. — estetické devadesátky a skvělá hudba. romantický road trip s nejistým koncem; ten si musíme domyslet sami. || ❝𝐅𝐮𝐜𝐤 𝐭𝐡𝐞 𝐬𝐲𝐬𝐭𝐞𝐦. 𝐅𝐮𝐜𝐤 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠. 𝐃𝐨𝐧’𝐭 𝐲𝐨𝐮 𝐠𝐞𝐭 𝐢𝐭? 𝐖𝐞’𝐫𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐟𝐫𝐞𝐞.❞ 💿☁️ ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Ra Jon se dozvídá o tom, že je HIV pozitivní. Ještě v šoku z této zprávy, potkává ozbrojeného stopaře Luka, který ma na svědomí pár zločinů. Oba muži se sbližují a Jon se v rozporu se svými postoji nechává vtáhnout do Lukova světa, který je také HIV pozitivní a tím oba muži nemají co ztratit! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama