Reklama

Reklama

Dvanáctimílová cesta

(TV film)
  • Česko Venkovský ráj č. 12 (více)

Obsahy(1)

Rozvedená matka žije s šestnáctiletou Dulcií ve velkoměstě, ale s dcerou má jen samé problémy, proto ji na letní prázdniny pošle ke svému otci na venkov. Tam Dulcie potkává otcovu novou přítelkyni s dcerou Roxie. Z problémové Dulcie se postupem času stává bezproblémové děvče, které pozná co znamená opravdové kamarádství, láska a strach o milovanou osobu. (fujarik)

(více)

Recenze (11)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Vydařené televizní drama o vzdorující Maggie Grace, která udělá všechno proto, aby naštvala svou matku. Poslední kapka je, když se nechá tetovat (já být matkou,takovou vědu z jedné kérky teda nedělám,ale..),to pak přestává všechna sranda a mladá rebelka musí jet ke svému otci na farmu a snášet tam jeho novou rodinu. Možná se v její postavě párkrát zhlédnete,na puberťákovi nenávidícím celý svět není nic originálního a takové chvíle za sebou máme asi tak trochu všichni. Je to tuctový film, ale mně se líbil, obzvlášť Dulciina proměna na farmě. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Jako jo, není to oscarové dílo, pár scén se mi nelíbilo, ale celkový dojem to na mě udělalo docela dobrý. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctový snímek. O originalitě se zde vůbec nedá mluvit. Pro takovou kapacitu jakou je Tom Selleck je tohle opravdu ostuda. Dvě hvězdičky za krásné exteriéry. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Hezké, nenáročné a uklidňující × sladké, rychlé zvraty dějů a americké. Začátek děje a problémy s dcerou je jasná ukázka americké výchovy. A takto zkažená mládež se má převychovat na venkově. A ze dne na den se ze špatné dcery najednou stává dcera poslušná, která chce zůstat na venkově u svého otce. Nebudu ani rozebírat vztah mezi otcovo novou partnerkou a mezi otcem a bývalou manželkou - je vidět, že stará láska nerezaví. Závěrečná scéna s narozeným telátkem byla trapně krásná. Dle hodnocení kolegů je zjevné, že se film moc nelíbil. Mně tento snímek nevadil, nic mi nedal, nic mi nevzal, a byl příjemný a optimistický. A přírodu tam mají vážně krásnou. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem nemůžu uvěřit, že jsem tenhle farmářský snímek o nápravě neposlušné adolescentky dokázala dokoukat do konce. Je to toiž strašná nuda. Nejde o to, že je to jedno velké klišé, s happy endem u krav a záchráněném teleti, je to hlavně strašně nezáživné, enormně nezáživné. Mužská část publika má možnost ocenit vnady Maggie Grace, ale já nejsem mužská část publika, čili 30%. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že příběh bohužel nijak nevybočuje mezi ostatními a ten happyend je možná i zbytečný, ale tenhle film má takovej speciální švih, nevím jak to říct, ale líbí se mi, doporučuju... ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

pěkný film z venkovského prostředí a problematické náctileté dcery farmáře, český překlad tohoto filmu je nad moje chápání, ale budiž, o to tak moc nejde, jak může obyčejný život na venkově změnit život člověku, tohle vše je právě v tomto filmu, mě se rozhodně film líbil ()

Reklama

Reklama