Reklama

Reklama

Město v ohrožení

  • Česko Earthquake (více)

Josh Taylor (Fintan McKeown) je uznávaný odborník a letí preveriť jadrovú elektráreň do Ruska. To však zasiahne zemetrasenie. (oficiální text distributora)

Recenze (17)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Zemetrasenie vážne poškodí zastaralú jadrovú elektráreň niekde v Rusku. Americkí odborníci, ktorých tam zoslalo samo nebo, sa snažia zachrániť túto nepríjemnú situáciu. Primitívny scenár. Ale to nie to najhoršie s čím som sa pri sledovaní toho titulu stretol. Musel som sa prekúsať podradnými hereckými výkonmi, lacnou kanadsko-litovskou produkciou, impotentnou réžiou Maďara Tibora Takácsa a smiešne úbohými filmovými trikmi, ktoré sú urobené skutočne veľmi amatérsky. Je to nepodarený, nízkorozpočtový video film. Odpad! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Zase je něco v ohrožení? Držky vhodný na proplesk v hlavních rolích, stříleníčko střílení, slovenský dabing.. byl jsem v sedmém nebi. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Nepočítala jsem, kolikrát ve filmu zazněla replika "Neboj se, to bude v pořádku!", ale bylo to x-krát. Vzhledem k tomu, že hrozil výbuch elektrárny, byl ten optimismus napováženou. No ale nakonec to v pořádku bylo. Herecké výkony byly vynikající. Obzvlášť osazenstvo elektrárny bylo úžasné. :-D To jak mě televize zásobují podřadnými katastrofáky je super. Příští týden bude nějaká Divoká sopka nebo co. Už se těším. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tvůrci nezapracovali více na efektech a mohlo toto dílko dopadnout daleko zdařileji. Hlavní hrdinové byli celkem fajn, nejvíce sexy kočka "Havran". Nejlepší scéna byla, když pod výtahem přelézali a on se utrhl - "Vy to přežijete, já ne"! škub a rozmázl se dole. :-D ()

Pitam odpad!

všechny recenze uživatele

Achjo. To zas byl zážitek. Viděno v čekárně, kde hrála TV, kterou nešlo vypnout a nešlo ani změnit program. Bohužel. Ale beru to jako trest za své hříchy... Vždy přemýšlím, kdo k těmto slátaninám vymýšlí scénáře. Že jsou v tom laciné triky, to by mi ani tolik nevadilo, viděl jsem dost hodně dobrých filmů i s horšími triky. Nicméně, tady nefunguje nic. Jde jen o mix spousty drobných zápletek vykradených z jiných katastrofických počinů. Chování postav je zmatečné, bez jakékoliv motivace, děj bez logiky, ba dokonce i Homer Simpson ví o chodu jaderné elektrárny víc, než zdejší „odborníci“. Pokud ale hledáte film dobrý k tomu, aby jen něco hrálo na pozadí, a vy jste se nemuseli soustředit ani na obraz, ani na zvuk (natožpak na dialogy), tak vřele doporučuji. Za mě ovšem odpad s velkým „O“... 0/10. ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Rusko je nebezpečná země. Zastaralé nekvalitní stavby, nezodpovědní jedinci a každou chvíli zemětřesení. A v takových příšerných podmínkách chce jedna americká firma provozovat poblíž Moskvy jadernou elektrárnu. Vážné problémy na sebe pochopitelně nenechají dlouho čekat. Milióny lidských životů jsou v ohrožení. Naštěstí se v elektrárně vyskytuje i jeden chytrý taťka a jeho bývalá, ještě chytřejší, manželka. A je to pár chytrý opravdu strašně hrozně moc, neboť jsou z USA. Tradičně mají i dvě nezodpovědná, lehce dementní, dospívající dítka. Naštěstí nakonec geniální mamka s taťkou svět zachrání. Samozřejmě taťka musí, jako vždy, zachránit ve finále i životy svých lehce retardovaných teenagerů, kteří jsou tam, kde být nemají. Při této misi zachrání život i zraněné učitelce své dcery, což je jasný bonus navíc a pro diváka ona pomyslná třešínka na dortu. Fanoušek špatného filmu se nemůže ubránit pocitu, že Tibor Takács umí točit ještě hůř, proto jen 80%. ()

jatamansi odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady katastrofických filmů, na který do pár hodin zapomenu. Koprodukce se projevila v nesourodé změti jmen, vědců, a protože i Litva, odehrává se hlavně v Rusku. Kontrolovat tam ale přijedou z nadnárodní společnosti. Pochopitelně nemohou chybět odborníci z USA. Černobyl se skloňuje ve všech pádech. „Už mi neříkej, co mám dělat. Už nejsme manželé.“ Protože do dramatu musí být zakomponován milostný příběh, případně manželský problém. A nezvladatelní teens. ()

Kejt.lin odpad!

všechny recenze uživatele

Odvážné ! .. Natočit nízkorozpočtový KATASTROFICKÝ video film s efektama, které jsme mohli vidět. Alespoň trochu soudnosti a úcty prosím ! .. Pokud někdo chce točit film o zemětřesení, tak by možná základem mělo být aby zemětřesení vypadalo jako zemětřesení. A ne, že kameraman stojící za svým nástrojem se kymácí sem a tam a někdo nahoře hází polystyren na vřeštící lidi. Navíc metro, které se napříč své hmotnosti dokáže asi 50x přetočit a popojet ještě dalších asi 100km po střeše.. no wow ! ..vím, že je to video film a že snaha se cení, ale .. odpad ! ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Základným kameňom sebazničenia je pocítiť strach o osud všetkých zúčastnených. Jednak je všetko z kartónu, jednak sú všetci odporní až za hrob. Nemôžete očakávať zázraky od Takácsa, pretože na neho mal Černobyľ zjavne ešte väčšie účinky ako na nás - deti Černobyľu. Už sa chýlilo k večeru, keď Takács otvoril pred polnocou 12 pannám dvere a tie ho žiadali o kúsok oleja do lámp. On odmietol a preto mu nedopriali výslnie. Škoda ho, ale talent mrhať má. To sa nezaprie. A týmto to dokázal. (videné 05.02.2018, JOJcinema archív) ()

xylofonka odpad!

všechny recenze uživatele

Šílenství. Jakmile se rodičové začnou strachovat jeden o druhého potažmo o nezvladatelné ratolesti je film definitivně v p....i! ()

jancidobso 

všechny recenze uživatele

Nemôžem za to, ale mám rád katastrofické filmy, možno preto mu dávam o jednu hviezdičku, akoby som mal :( Vo filme je aj zopár vecí, ktoré by sa v skutočnosti nestali, a aj spracovanie nebolo najlepšie. ()

Taffey

všechny recenze uživatele

Nevíte, co vede naši televizi, že dává tenhle paskvil dnes v hlavním vysílacím čase? Tedy ve 20:00? (12/1/2012) ()

Shanen29 odpad!

všechny recenze uživatele

No to jsem si zas jednou dal,vše je zde hloupé,sakra, ty triky byly co?Je možné vůbec dát něco takového do distribuce? ()

Beawish 

všechny recenze uživatele

Divák v ohrožení. Bylo by zajímavé sepsat snůšku všech hovadin, které se ve filmu objevily... ale nemám na to náladu: ani za tohle ten film nestojí. ()

sakrij odpad!

všechny recenze uživatele

Takto trapný film jsem opravdu dlouho neviděl. Katastrofální herecké výkony, efekty, zvuky no prostě vše. A nejhorší je prostředí jaderné elektrárny jak to tam vše funguje. Žádná organizace, každý si tam dělá co chce. No na jaderce už dělám hodně let a musím říci že kdyby to takto někde fungovalo už ČR dávno neexistuje. Nechápu jak tento snímek vůbec někdo dokáže vypustit!! ()

Picour odpad!

všechny recenze uživatele

Pohádkově laděná představa jaderné katastrofy na pozadí katastrofy přírodní. Možná nečekáte zázraky, ale výsledek předčí vaše očekávání. Fešná dáma prohánějící se po jaderné eletrárně ve světříku s výstřihem, poloha elektrány, kterou lze zatopit otevřením protipovodňových vrat a konečně finální pohodové zatopení palivových tyčí rožhavených na několik set stupňů vodou bez jediného výbuchu a následku. Science fiction mám rád, ale co je moc, to je moc. ()

Reklama

Reklama